Russell Hobbs Colours Plus+ - Broodrooster - Rood - Broodroosters
Russell Hobbs Colours Plus+ - Broodrooster - Rood - Broodroosters
Mooie, goed werkende broodrooster
Mooi uitziende broodrooster die goed doet waar hij voor bedoelt is: het mooi en egaal roosteren van brood. Tevens handige rekje om broodjes te verwarmen die niet geroosterd dienen te worden.
Pluspunten
- Roostert mooi egaal
- Roostert snel
- Handmatig onderbreken van roostere
Zeer mooi broodrooster
Broodrooster ziet er heel mooi uit, is een blikvanger in de keuken.
Hij verwaarmd het brood heel snel
Pluspunten
- mooie rode kleur
- verwarmd heel snel
Minpunten
- te korte snoer
Perfekt geroosterd
prijs kwaliteit een topper, heel handig voor bagels te roosteren met bijhorende rooster , mooi design voor in onze keuken.
ook de mogelijkheid om je brood effe te liften om te controleren tijdens het bakken is superhandig
Mooie rode broodrooster
Ik wilde al een tijdje een broodrooster en deze leek mij zowel van goede kwaliteit te zijn, ziet er mooi uit en was niet te duur
Pluspunten
- Prijs
- Design
- twee gleuven
Ziet er tof uit!
Erg mooie, maar ook zeer goed werkende broodrooster! Erg blij mee. Ook mooi dat er broodjes opgewarmd kunnen worden.
Pluspunten
- ziet er mooe uit
- werkt prima
Minpunten
- nog niet gevonden
het broodroostertje met hoed
qua vormgeving een betaalbaar alternatief voor een Smeg, Langen boterhammetjes vinden hun weg naar zonniger oorden en komen er mooi gebruind uit.
Mooie vormgeving, goede kwaliteit, super kleur
Ik heb deze Russell Hobbs Broodrooster gekocht vanwege zijn mooie vormgeving en goede kwaliteit, ik heb ook de rode waterkoker. De combinatie van beide staat mooi op de aanrecht.
Pluspunten
- Vormgeving
- Kwaliteit
Russell Hobbs Colours Plus
Een heerlijk broodrooster, brood is super snel klaar. Makkelijk schoon te maken door het uitneembare uitschuiflaatje. Ik raad het zeker aan dit broodrooster te nemen als je een broodrooster zoekt.
Pluspunten
- brood snel klaar
- makkelijk schoon te maken
- mooi uiterlijk
broodrooster
Doet wat het moet. Als je er brood insteekt roostert hij dit, dit was de bedoeling van deze aankoop.
Broodrooster ;Mooi Retro ontwerp . Voordelig.
Mooi retro model broodrooster. Past goed bij onze keuken. Mooie rode kleur. Voordelige keus. Werkt snel. Handig opzetrekje voor losse broodjes.
lekker compact
Lekker compact en fijn dat je twee sneetjes brood tegelijk kunt roosteren. Werkt prima en heeft ook meerdere mogelijkheden
Pluspunten
- compact
- dubbel rooster
Mooi gestylde rode broodrooster
Ik moet eerlijk bekennen dat deze broodrooster vooral gekocht heb vanwege de mooie rode uitvoering in combinatie met de prijs.
Op basis van een paar dagen in bezit en twee keer gebruik, kan ik tot nu toe zeggen dat het een prima broodrooster is. Brood is erg snel geroosterd. De ontdooi optie heb ik nog niet gebruikt.
De broodrooster voelt zeker niet goedkoop aan, maar ook weer niet heel degelijk qua bouw. Dat wil niet altijd iets zeggen, alleen dat ik er op normale manier mee om moet gaan (Was ik toch al van plan ;-) Ik ben benieuwd hoe lang hij mee zal gaan. Al met al met deze prijs namelijk wel een aantrekkelijke product.
Pluspunten
- Mooi uiterlijk / styling
- Werkt snel
- rekje boven de rooster om brood op te leggen
- aantrekkelijke prijs
Snel roosteren
Mede door de goede reviews heb ik dit product gekocht. En in praktijk bevalt de broodrooster prima. In een korte tijd een goed geroosterde boterham. Ook het design bevalt me goed. Staat leuk op de ontbijttafel.
Pluspunten
- Snel roosteren
- Mooi design
Minpunten
- Kort snoer.
Practihe vormgeving en snel geroosterd brood
Gekocht voor het leuke uiterlijk en de volwaardige functies. De broodrooster staat leuk op het aanrecht en functioneert perfect. Zeer snel een geroosterde boterham. Stille werking en makkelijke tussentijdse controle zonder dat het programma opnieuw gestart moet worden. Makkelijke broodjes-warmer accessoire en ook een ontdooi functie. Last but not least; 3 jaar garantie. Wij zijn zéér tevreden.
Pluspunten
- Snele en goede werking
- mooi uiterlijk
Sierraad voor de keuken!
Hoe kan een broodrooster nou boven de rest uitsteken? Ik had het niet verwacht, maar deze doet het. Het zit hem in de kleine dingen, zoals een kruimellade, een hulpstuk voor het verwarmen van gebak en kadetjes, een aparte knop voor ontdooien. En ondertussen is het ook nog een stevig en mooi ding! En de prijs is het meer dan waard!
Pluspunten
- Mooi
- Net even wat meer mogelijkheden
- Goede prijs
Fijn broodroostertje, schattig en simpel
Cijfer baseer ik op prijs-kwaliteit verhouding. Het apparaat is leuk en simpel. Brood is snel klaar en de knopjes zijn helder. Het rood oogt ook gezellig in de keuken. Alleen de snoer is wat kort.
Pluspunten
- Simpel
- Snel
Minpunten
- Snoer wat aan de korte kant
mooie kleur
werkt fantastisch ben er erg blij mee. gaat ook goed met de broodjes boven op om te roosteren. beveel deze zeker aan.
Broodrooster
Ziet er mooi en degelijk uit. Mooi van kleur en disign aanwinst op onze aanrecht. Snel geroosterd. Je kan ook broodjes verwamen op het rekje!
Pluspunten
- Degelijk
- Makkelijk te gebruiken
Broodrooster TOP!
Perfecte en snelle roostering, met ontdooifunctie. Buitenkant rode vlakken wordt wel warm, enige nadeel!
Pluspunten
- 50% sneller geroosterd
- alle maten brood kunnen er in!
Minpunten
- buitenkant wordt erg warm
- snoer mag wel iets langer, het haalt het net
broodrooster
Brede openingen voor je boterhammen, werkt lekker snel door goede capaciteit en ziet er heel mooi uit. Dat voor een hele redelijke prijs. Wat wil je nog meer?
broodrooster
mooie uitstraling, functioneert prima. jammer dat er maar weinig produckten van deze lijn op de markt is. waaronder een koffiekan in het rood
Mooi design,makkelijk in gebruik
Mooi design,makkelijk in gebruik,goede prijs /kwaliteit en het brood wordt goed geroosterd en makkelijk is de broodjeswarmer die er bij wordt geleverd.
Pluspunten
- Bruinings Regeling
- Broodjeswarmer
Mooie vormgeving
Mooie broodrooster, het brood komt lekker knapperig uit de broodrooster. Een aanwinst in de keuken. Ben zeer tevreden
Pluspunten
- brood lekker knapperig en niet uitgedroogd
Minpunten
- geen minpunten
Broodrooster mooi uiterlijk en praktisch in het gebruik
Volgens mijn vrouw een sieraad in de keuken dat degelijkheid uitstraalt en praktisch in het gebruik is. Nu nog mogelijk cash back aan te vragen wat 10 euro in de aanschafprijs scheelt.....
Pluspunten
- Mooi uiterlijk
- Degelijk en praktisch ontwerp
Minpunten
- nog niet ontdekt
Perfecte broodrooster!
Broodrooster roostert het brood fantastisch! Veel opties en hij staat ook nog eens mooi in de keuken!
Pluspunten
- Roostert perfect
- heel mooie broodrooster