Philips 2000 series HU4816/10 - Luchtbevochtiger - Wit

Philips 2000 series HU4816/10 - Luchtbevochtiger - Wit - Bevochtigers

Philips 2000 series HU4816/10 - Luchtbevochtiger - Wit - Bevochtigers

8.4

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 16 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips 2000 series HU4816/10 - Luchtbevochtiger - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

r***************@h**********26-02-2025

Fijne bevochtiger

Reeds heb ik de Philips 2000 aangekocht en binnengekregen. Wat ben ik blij met dit apparaat! Ten eerste komt het apparaat netjes verpakt aan, na het uitpakken is het makkelijk te installeren, door de stappen te volgen die uitgelegd worden. Het is super makkelijk te gebruiken, zeker omdat het waterreservoir eenvoudig bij te vullen is en de bediening makkelijk is gemaakt. Je kan de vochtigheid instellen en zoals beschreven circa 26 uur laten draaien. De slaapmodus die erop zit is echt top! Stil en maakt mij niet wakker terwijl het zijn werk goed blijft doen. Het design is erg mooi, slank en niet ruimte innemend, het past vrijwel in ieder zijn huis. Kortom, de Philips Luchtbevochtiger 2000 series is in mijn mening een aanrader voor iemand die last heeft van droge lucht! Ik heb dit product mogen testen.
  • werkt goed
h*******@g********19-02-2025
Goede luchtbevochtiger! Is mooi ontworpen en door de witte kleur, past het nagenoeg bij alle interieurs. Het is zo uitgepakt en klaar om te gebruiken. Je vult het apparaat met water, kiest je modus (normaal of slaap), stelt een luchtvochtigheid in wat het apparaat moet halen en dan zet je het apparaat aan. Vervolgens meet het apparaat wat de luchtvochtigheid is en blijft de lucht bevochtigen totdat het doelniveau bereikt wordt. Ongeacht welke je modus je overigens kiest; ik vind ze beiden niet veel geluid maken!:) Ik denk dat eenieder die een dergelijk apparaat zoekt, met dit apparaat goed zit!
Stees29-01-2025

Geweldig apparaat

Ik heb dit product 3 weken getest, en ik ga het kopen. Makkelijk in te stellen apparaat. Ik merk dat de lucht in de woonkamer minder droog is, en ik wat minder last heb van hoesten en allergieën. Heel fijn dat er een dag en nacht modus op zit, dit kan je zelf instellen. Ook de planten in huis doen het beter, sinds dit apparaat in de woonkamer staat. Blij mee dus!
Pluspunten
  • Leuk compact
  • Werkt super
h********@g********24-01-2025

Super mooi compact apparaat en doet zijn werk goed!

Ik heb dit apparaat mogen testen en ik ben er erg blij mee. Vanwege de houtkachels die we hebben, heb ik te maken met erg droge lucht. Met dit apparaat is dit verleden tijd. Mooi compact design, erg gemakkelijk in te stellen. Ook ben ik erg blij met de slaapmodus. Kortom een top apparaat, erg blij mee!
Pluspunten
  • compact
  • eenvoudig instelbaar
  • slaapmodus erg stil
Minpunten
  • vervangen en aanschaffen filter
s*******@i*********23-01-2025

Geen droge lucht meer

Ik heb het product mogen testen. De Philips Luchtbevochtiger 2000 series HU4816/10 is een gebruiksvriendelijke luchtbevochtiger die direct uit de doos eenvoudig in gebruik is te nemen. Het eenvoudige bedieningspaneel maakt het instellen van de gewenste vochtigheidsniveaus erg makkelijk. Wat betreft design is dit apparaat stijlvol en modern, waardoor het naadloos in elk interieur past. De witte kleur en strakke lijnen geven het een verfijnde uitstraling. Wat betreft het resultaat, de luchtvochtigheid in mijn kamer is merkbaar verbeterd en het apparaat werkt stil, waardoor mijn slaapkwaliteit ook is verbeterd. Kortom, een uitstekende aankoop voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare luchtbevochtiger.
Pluspunten
  • Mooi Design
  • Eenvoud in gebruik
  • Geen droge lucht meer in huis
Minpunten
  • Je moet wennen aan het geluid op de hoogste stand
Van der Putten22-01-2025

Fijn stil apparaat dat zijn werk goed doet.

Heel blij met deze mooie luchtbevochtiger. Mooi en niet al te opvallend ontwerp die prima in onze woonkamer past. Was ook heel snel in gebruik genomen. Je moet wel even het filter minimaal een half uur in een bak met water leggen. Daarna vul je de waterbak met 4 liter water. Hier heb je minimaal 26 uur genoeg aan. Je zet hem aan en kan kiezen tussen drie modi; 40, 50 en 60% luchtvochtigheid. Omdat we deze Philips Luchtbevochtiger 2000 series HU4816/10 mochten testen hebben we hem gelijk op 60% gezet. Onze kamer had volgens ons weerstation 40% luchtvochtigheid. Na twee uur was de kamer al op 60%, dat is best wel snel aangezien onze woonkamer, keuken precies 40m2 is. Verder heb je een nachtstand en een gewone stand. De gewone stand is al redelijk stil maar de nachtstand hoor je echt helemaal niet, ideaal voor in de avond als je alle geluiden extra goed hoort. Er zit ok nog een timer op. Deze luchtbevochtiger houden we want hij werkt goed en onze droge handen en ogen zijn verleden tijd in de winter.
Pluspunten
  • stil
  • werkt snel
  • ziet er goed uit
Lokkie28-12-2024

Ideale luchtbevochtiger

Erg fijne en slimme bevochtiger die ik nu alweer een aantal weken gebruik. Deze luchtbevochtiger is erg goed te gebruiken en heeft een fijne gebruiksgemak. Daarnaast ziet deze er ook erg mooi uit waardoor die ook goed in mijn inrichting past. Tevens is die erg stil waardoor die tijdens het gebruik niet zorgt voor overlast en je bijna niet merkt dat die aan staat. Ook ruik je hem niet, wat ik ook erg fijn vind. Daarnaast werkt die goed en is die effectief. Al met al erg tevreden en een echte aanrader!
Pluspunten
  • stil
Lelystader23-12-2024

Fijne luchtbevochtiger

Deze Philips luchtbevochtiger is gemakkelijk in gebruik en werkt prima. Het design is modern en stijlvol, en het display toont de actuele luchtvochtigheid in de kamer. Je kunt zelf de gewenste luchtvochtigheid instellen, met keuze uit drie opties. Zodra de gewenste luchtvochtigheid is bereikt, schakelt het apparaat automatisch uit. De luchtbevochtiger heeft nog twee standen: een reguliere modus en een slaapmodus. De slaapmodus is erg stil en daardoor ideaal voor de slaapkamer of kinderkamer, terwijl de reguliere stand ook nauwelijks storend is. Het apparaat is eenvoudig bij te vullen, en het filter is gemakkelijk uit te wassen. Dit apparaat is zeker een aanrader voor mensen die, net als ik, last hebben van droge ogen of een droge huid. Ik ben erg tevreden over de prestaties en hoe eenvoudig het werkt. Ik heb dit product mogen testen en kan het aanbevelen!
Pluspunten
  • Stijlvolle en moderne design
  • Goede kwaliteit
  • Stil/Slaapmodus
Stukato23-12-2024

Effectieve en stille luchtbevochtiger

Ik was op zoek naar een apparaat om de luchtvochtigheid wat omhoog te krijgen in het huis, onder andere vanwege droge ogen en droge huid. Toen deze HU4816 luchtbevochtiger van Philips op mijn pad kwam, was ik direct verkocht. Het uiterlijk is modern en past vrij eenvoudig in het interieur. Met een reservoir van 4 liter kan dit apparaat 26 uur functioneren zonder bijgevuld te worden en dat is echt prima. De bediening is simpel en doeltreffend. Er zijn twee snelheden: regulier en slaapmodus. En daarnaast drie standen qua vochtigheid: 40%-50%-60%. In beide snelheden probeert deze Philips de gewenste luchtvochtigheid te bereiken en in stand te houden. Dit gaat naar mijn mening effectief, zonder dat dit apparaat veel geluid maakt. Zeker in de slaapmodus is het apparaat bijzonder stil. Wat mij ook is opgevallen is dat dit apparaat geen witte waas achterlaat op mijn meubels. Volgens Philips komt dit door de NanoCloud technologie waarmee dit apparaat is uitgerust. Kortom, ik ben bijzonder tevreden met dit product dat ik heb mogen testen.
Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Effectief
  • Geen wit stof
MaaikeMaaike04-07-2024

Mooie en fijne luchtbevochtiger

Heb een aantal weken de luchtbevochtiger mogen testen. Nadat onze gestucte muren gingen scheuren door onze houtkachel en de luchtvochtigheid zo erg laag was hebben we eerst een andere luchtbevochtiger gehad en was blij met deze! De luchtbevochtiger is heel erg stil en mooi design, wel aan de grote kant maar voordeel daarvan is dat je deze met 4 liter kan vullen. Het vullen gaat zeer gemakkelijk eveneens het schoonmaken van het apparaat. De slaapmodus hebben we nog niet getest maar lijk mij erg makkelijk als je de luchtbevochtiger in je slaapkamer gebruikt. Het filter binnenin zal wel af en toe vervangen moeten worden maar deze zij gemakkelijk los te bestellen en te plaatsen. De handleiding had van mij wel iets uitgebreider gemogen maar gelukkig kan je ook een hoop vinden op internet. Mijn moeder was ook erg blij met deze luchtbevochtiger want waar ze eerst altijd droge ogen en slijmvliezen had bij ons is dat nu geheel verleden tijd!
  • Erg stil
Minpunten
  • Groot
  • Filter moet regelmatig vervangen worden
Haaisie25-06-2024

Doet wat het zegt

Ik heb de kans gehad om de Philips Luchtbevochtiger 2000 series HU4816/10 te testen en ben erg tevreden. Hier is wat ik ervan vond: **Gebruiksgemak** De luchtbevochtiger is super makkelijk in gebruik. Het waterreservoir is eenvoudig bij te vullen en de bediening is duidelijk. **Slaapmodus** De slaapmodus is top! Geen felle lamp maar soms schrik ik wakker als ik wil gaan slapen want dan begint hij te draaien en maakt wat geluid **Design/Ontwerp** Het ontwerp is modern en past goed in elk interieur. Hij is compact en neemt niet veel ruimte in beslag, wat fijn is voor kleinere kamers. **Automatische bevochtiging met 3 instellingen** De automatische bevochtiging met drie instellingen (40%, 50%, en 60%) is erg handig. Je kiest gewoon je voorkeur en de luchtbevochtiger doet de rest. Kortom, de Philips Luchtbevochtiger 2000 series HU4816/10 is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige en effectieve manier om de luchtvochtigheid thuis te verbeteren
Pluspunten
  • Geen felle lampen
  • Makkelijk te bedienen
Minpunten
  • Start geluid in nachtmodus
Benita10111-06-2024

Goed apparaat voor de luchtvochtigheid

Toen ik het product ontving, schrok ik in eerste instantie wel dat deze luchtbevochtiger erg groot is. Wel is deze mooi qua vormgeving, dus dat maakte veel goed. Het apparaat is makkelijk in elkaar te zetten. Het is een stille luchtbevochtiger waarbij je ook makkelijk kunt slapen. Het apparaat is makkelijk bij te vullen en je ziet aan het kijkglaasje hoe vol deze is. De tijd, stand en luchtvochtigheid is allemaal in te stellen. Er zit wel een filter in welke af en toe vervangen moet worden.
Pluspunten
  • Makkelijk in te stellen
  • Stil
  • Vormgeving
Minpunten
  • Groot
Teun06-05-2024

Een aanrader bij droge ogen

Als je last hebt van droge ogen zoals ik, dan is de Philips Luchtbevochtiger 2000 series HU4816/10 een aanrader. Ik heb dit apparaat enkele weken mogen testen. Het is een eenvoudig te bedienen apparaat. Je kunt zelf de door jou gewenste luchtvochtigheid instellen op het display. Het apparaat stopt zodra de luchtvochtigheid is bereikt. De luchtvochtigheid lees je terug op het display. Het apparaat is makkelijk bij te vullen en het filter kun je uitwassen. Daardoor gaat het langer mee. Qua uiterlijk misstaat het zeker niet in de kamer. Het apparaat kent twee standen regulier en slaapmodus. Slaapmodus is erg stil en ook de reguliere stand is absoluut niet storend. Als het waterreservoir leeg is, schakelt het apparaat uit.
Pluspunten
  • Stil
  • Eenvoudig in gebruik
  • Uitwasbaar filter
Minpunten
  • Regelmatig bijvullen
Gwendo12305-05-2024

Degelijke luchtbevochtiger

Ik heb het product drie weken getest en het werkt zoals verwacht. De handleiding is kort, maar het apparaat is eenvoudig te bedienen. Het design is vrij groot, maar het stoort niet in mijn woonkamer omdat het een strak ontwerp heeft. Het geluid in de hoogste stand is merkbaar, maar niet te storend. Ik vind het prettig dat het verspreide vocht niet te opvallend is; geen vochtige plekken op de vloer of meubels. Onderhoud is eenvoudig: wekelijks de filter schoonmaken en om de zes maanden vervangen. Een indicator voor onderhoud zou handig zijn, maar voor nu is het goed te doen. Een solide keuze als je een luchtbevochtiger nodig hebt.
w****************@h*********29-04-2024
4.0
4.0
Ik mocht dit product 2 weken testen voor Review.nl. Ik was benieuwd of ik door de verbeterde luchtvochtigheid minder klachten van mijn hooikoorts zou hebben. Helaas merk ik door het gebruik van de Philips Luchtbevochtiger geen verbetering van mijn droge en jeukende ogen. Het apparaat is makkelijk te installeren door de bijgeleverde handleiding met plaatjes. Het is fijn dat er een wasbaar filter bij geleverd wordt, zodat je niet telkens een nieuw filter moet aanschaffen. Maar regelmatig even uitspoelen werkt goed. Er wordt bovenop duidelijk aangegeven wanneer het tijd is om het waterniveau weer aan te vullen. Het water wordt in hele kleine druppels door de kamer gestuurd, zodat er geen nevel of druppels op de meubels achterblijft. Wel fijn is de slaapstand , omdat deze echt stil is. De andere twee standen maken een brommend geluid en dat wordt wel vervelend als je zelf ook in die kamer aanwezig ben. Ik raad dit product niet aan als je van droge ogen af wilt komen.
Stefan Koetsier23-04-2024

Wat een makkelijk product

Wat een makkelijk product, je zet hem op 40, 50 of 60% (naar je gewenste lucht vochtigheid), je vult de onderkant met water en de rest doet hij zelf. Ik heb de luchtbevochtiger onafhankelijk mogen testen en ben zeer tevreden over de werking! Het product is getest in een grote woonkamer en een slaapkamer voor 2 personen. Slaapkamer: Voor een ruimte waar je niet te veel lawaai wil hebben zit er op het product een "slaapmodus". Deze modus zorgt ervoor dat de ventilator erg stil is, en soms zelfs niet hoorbaar. Dit is erg prettig gezien ik nogal een lichte slaper ben. De lucht vochtigheid houdt hij dan ook makkelijk bij, en hoefde hem maar eens in de 4 dagen bij te vullen met koud water (uiteraard afhankelijk van de droogte en ingestelde vochtigheid) Woonkamer: Bij grotere woonkamers is het soms nodig de luchtbevochtiger op stand 2 te zetten. Dan is de ventilator zacht hoorbaar, maar zeker niet storend. Bij mij ging het prima op de "slaapmodus" in de kamer, hij haalde het vochtgehalte in een paar uur van 35 naar 55. Hij slaat zelf uit als de vochtigheid gehaald is en zorgt ook netjes dat hij rond de 60% blijft als hij daar eenmaal is. Kortom, een simpel product dat goed werkt, er prima uitziet en ook goed is overdacht!
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Erg stil