Ik ben echt heel tevreden met de Philips Hue Secure videodeurbel en Chime bundel. De installatie viel me alles mee dankzij de instructievideo had ik het zo voor elkaar.
Wat ik zelf heel fijn vind, is dat ik meteen een melding op mijn telefoon krijg als er iemand aanbelt. Met de Chime hoor ik het ook gewoon in huis, dus ik mis eigenlijk nooit meer iemand aan de deur. De beeldkwaliteit is mooi scherp en het geeft me gewoon een gerust gevoel dat ik altijd even kan kijken, ook als ik niet thuis ben.
Voor mij zit de echte meerwaarde in hoe goed alles samenwerkt met mijn andere Hue producten. Ik heb het zo ingesteld dat meldingen subtiel blijven wanneer ik bezig ben, zoals tijdens een meeting. Dat soort slimme details maken het verschil.
De Philips Hue Secure videodeurbel maakt direct indruk door het strakke design en de hoogwaardige afwerking. De installatie van de bedrade variant verliep soepel en de koppeling met de Chime zorgde ervoor dat het systeem binnen enkele minuten operationeel was. De prestaties zijn uitstekend; het beeld is scherp en de tweerichtingsaudio werkt zonder vertraging. Het grootste pluspunt vind ik de integratie met mijn Hue-verlichting, waardoor beveiliging en slimme verlichting naadloos samenwerken. De app is gebruiksvriendelijk en stuurt razendsnel meldingen bij beweging. Het is een betrouwbare en stijlvolle toevoeging aan mijn slimme woning die precies doet wat ik ervan verwacht.
Ik ben erg tevreden met de Hue deurbel en Chime bundel. De installatie ging verrassend makkelijk dankzij de instructievideo, waardoor alles snel duidelijk was. Het is fijn dat ik meteen een melding op mijn telefoon krijg als er iemand aanbelt, en met de chime hoor ik het ook gewoon in huis.
De beeldkwaliteit is goed en het geeft een veilig gevoel dat ik altijd kan zien wie er voor de deur staat, ook als ik niet thuis ben. Wat ik ook een groot pluspunt vind, is dat de deurbel goed samenwerkt met mijn andere Hue producten.
Daarnaast vind ik het erg handig dat je verschillende geluiden aan de Chime kunt toevoegen en tijdstippen kunt instellen. Perfect als ik in een online meeting zit, want dan flikkert er bijvoorbeeld maar één lamp en word ik niet onnodig gestoord.
De bundel is niet goedkoop, maar door het gebruiksgemak, de slimme functies en de integratie met mijn bestaande Hue systeem vind ik het alsnog een goede aankoop.