Kamera-express.be

8.3

Deze score is gebaseerd op 428 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Kamera-express.be zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Michael Denayer09-12-2019
Uitstekende hulp Snelle service Goeie en professionele uitleg Uitgebreid gamma Lage prijzen
Raymonda08-12-2019
Reeds jaren klant in Turnhout. Vriendelijk, luisterend en behulpzaam personeel. Snelle levering indien niet op voorraad in de winkel. Recent nog mijn derde toestel bij hun gekocht.
himi reduan05-12-2019
Zeer correcte en snelle levering en zeer scherpe prijs. De dag erna had ik mijn nikkon D7500 al in mijn bezit. Een aanrader.

Koen05-12-2019
Sinds het begin van het jaar is er nu ook een winkel in Gent. Handig om een bestelling op te halen en nog wat rond te kijken. Vriendelijk personeel. Ik kocht er laatst een Fujifilm xp140, die snel geleverd werd tegen een zeer scherpe prijs.
Anne-Lise04-12-2019
zijn een 5D mark iv gaan kopen. De verkoper was super vriendelijk, heeft ons de voor en nadelen van de camera verteld. Had zeker geen haast, ook een statief gekocht de verkoper liet ons verschillende statieven zien en legde uit waar we op moesten letten. Zal zeker nog terug gaan naar de winkel
Willy01-12-2019
Perfecte Service. Besteld via de webwinkel en reeds de volgende dag geleverd. De LG SPK8 luidsprekers werken goed samen met de soundbar.
Pierre Huyghe30-11-2019
Ik heb via de webwinkel een TV aangekocht voor een mooie prijs. Na snelle bediening in winkel, ondanks Black Friday drukte, tevreden naar huis vertrokken. Ik zal zeker opnieuw de webshop van Kamera Express checken wanneer ik een multimedia aankoop plan.
Katrijn30-11-2019
De site is zeer duidelijk en gebruiksvriendelijk. Ik ben eerst naar de winkel gegaan voor toch nog meer uitleg i.v.m. de verschillen tussen enkele fototoestellen. Deze uitleg was klaar en duidelijk. Nadien heb ik alles thuis nog even bekeken en mijn toestel via de webshop besteld. Dit was snel en op een goede manier geleverd.
Willy Roelandt30-11-2019
Ik heb zopas een tv Philips 43 PUS 9374 via het web bij Kamera Express besteld. De bestelling ging heel vlot!, Heel gebruiksvriendelijke web om bestellingen te plaatsen. Ook de betaling verliep gemakkelijk.
Seppes28-11-2019
Kamera-express levert een zeer snelle en kwalitatieve service. Ik had enkele vraagjes over een aankoop die ik wou doen. Ik belde de klantendienst en kreeg en vriendelijke medewerkster aan de lijn. Ze wist al mijn vragen juist te beantwoorden. Uiteindelijk de aankoop gedaan en nog steeds geen moment spijt van gehad. Ze zijn heel betrouwbaar!
Ludo27-11-2019
Ik was op zoek naar een Canon Powershot SX70 HS ,kennissen van ons zijn heel te vreden over dit toestel en via google kwam ik op jullie site terecht.Welke heel veel informatie bevat en goed onderbouwt is.Turnhout is voor mij het dichts bijzijnde filaal , met vriendelijk en bekwaam personeel.De Black Friday actie was fijn meegenomen ,gratis Canon printer bij mijn aankoop en extra korting op het statief.
Rik27-11-2019
Prima webshop ! Voldoende informatie over de producten. En ook ; voor in mijn geval; zijn de tweedehands producten eerlijk geprijsd . En ook nog leuk, de winkel is vlak bij mijn locatie. Ik kan dus mijn aankopen gemakkelijk daar afhalen en terwijl nog is lekker naar de nieuwe camera's in de vitrine's kijken. Zalig !
paskat26-11-2019
Betrouwbaar en snel , goeie service , antwoorden altijd snel op eventuele vragen
Ronny23-11-2019
Na een grondige onderzoek kwam ik uit bij Kamera Express. Door hun vakkundigheid en professionaliteit heb ik een goede aankoop gedaan.
Thielemans David19-11-2019
Ik heb hier reeds al mijn fotomateriaal gekocht.Door hun groot assortiment vind hier iedereen zijn keuze en je word steeds bijgestaan door vakkundige mensen.Ook na je aankoop kan je hier steeds terecht voor goede uitleg als je iets niet begrijpt van je toestel.Ook online hebben ze een zeer duidelijke site waar je de nodige informatie kan vinden.
filiep14-11-2019
kamera expres is the best goede raad ; topkwaliteit; toplevering; goede prijs en een goede service na verkoop ben je gebeten door fotografie een adres kamera express
Anila Coba13-11-2019
Top service! Bij elke bestelling is alles vlot verlopen. Heel snelle levering aan huis.
Blokske10-11-2019
Heel leuke en overzichtelijke, handige site. Gedetailleerde beschrijving van de artikelen die me helpen bij de beoordeling die de aankoop beslissend maakt. Als je aangemeld bent voor de nieuwsbrief krijg je leuke dingen voorgeschoteld die je anders misschien niet opmerkte, beslissen doe je nog steeds zelf he. In de fysieke winkels word je bijgestaan door heel bekwame mensen die de info van de site nog vele malen overschrijd.
Rudi09-11-2019
Eenvoudig om iets te bestellen bij Kamera Express en dank zij de reviews heb je een betere kijk op je mogelijke bestelling . Correcte levering . Een zéér betrouwbare site dus Kamera Express = TOP !!!
Luc Goeminne03-11-2019
De 90D had ik online besteld op de dag van lancering van het toestel. Ik mocht het toestel daags nadien al ophalen in de winkel in Turnhout. Ik had ook een Meike batterijgrip + 2 Lenmar batterijen besteld maar de batterijgrip was nog niet op voorhand. Dit was dus de vrijdag en de batterijgrip zou ik de maandag erop per PostNL krijgen. De zaterdag wordt er bij mij aangebeld en zie daar, PostNL met mijn batterijgrip. Van een service gesproken die mocht er best wezen denk ik zo. De bediening in de winkel in Turnhout was vriendelijk en op mijn vragen kreeg ik een heldere uitleg door een charmante jonge dame. Ik ben dus 100% tevreden over Kamera Express Turnhout. En ik ben uiteraard tevreden van de prestaties van mijn Canon EOS 90D.
Jean Frederickx03-11-2019
Voldoende personeel voor vlotte en , met kennis van zake , uitleg en bediening. Wat niet voorradig was , werd nagestuurd via pakjesdienst en was binnen de 24 uur ( op een zaterdag ) aan huis geleverd zonder bijkomende kost.
zeer behulpzaam en duidelijke info27-10-2019
zeer behulpzaam en duidelijke info gekregen er werd geluisterd naar mijn verwachtingen en wensen er werden verschillende opties gegeven rekening houdend met prijs-kwaliteit
Karel Claessens27-10-2019
Onlangs bestelde ik een monitor met schaduwkap die gratis bijgeleverd werd. Dit was niet in stock maar na informeren beloofde men het artikel binnen de week te kunnen leveren wat zelfs iets vroeger bleek te zijn. Ik werd verwittgd via mail en alles stond klaar voor afhaling zoals afgesproken. De verkoper was uitermate vriendelijk en behulpzaam bij alle gewenste informatie. Ik kan alleen maar positieve zaken vermelden en is zeker een aanrader. Met meer dan 20 "superstores" in België en Nederland is dit zeker een voorbeeld van hoe men klanten service moet bieden!
Angelique Vanhauwaert25-10-2019
Ruim aanbod, goed uitgelegd, correcte winkel, alleen klopt de voorraad niet altijd. Ik heb reeds meermaals goederen besteld die volgens de website op voorraad waren, maar na betaling bleek dan dat er bvb toch iets niet meer op voorraad was. Gelukkig had ik die goederen dan toch vrij snel, maar wanneer je echt iets spoedig nodig hebt, dan is dit toch minder aangenaam.
Peter24-10-2019
Ik kan Kamera Express zeker aanraden Als het goed is heb je de dag er op uw bestelling al. En vind het vind hun site gebruiksgemakkelijk. Er deed zich een probleem voor met de cursus en niets was hen teveel om mij hierin te helpen. Over de winkel ben ik dan weer minder tevreden daar hebben ze niet alles. Maar ook daar word je goed geholpen.