Kamera-express.be

8.3

Deze score is gebaseerd op 428 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Kamera-express.be zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Wim B22-10-2020
Recent een compactkamera besteld bij deze webshop. Er werd vlot en deskundig geantwoord op mijn gestelde vragen. De site is overzichtelijk en duidelijk. De prijzen lijken me bij de laagste online. De bestelling werd snel geleverd. Deze webwinkel beveel ik aan.
wm15-10-2020
super service.... goede uitleg en snelle leveringen grote keuze en goede dienst na verkoop
Sarah14-10-2020
Na veel twijfelen tussen verschillende lenzen en twee type camera's, ben ik gaan mailen met de Superstore te Gent. Uiteindelijk een paar keer binnen gesprongen om extra uitleg te vragen en zelf te testen. Erg vriendelijk personeel en steeds bereid om al jouw vragen te beantwoorden met correcte uitleg. Uiteindelijk de Sony camera A7III gekocht in combinatie met twee primelenzen en deze reeds een week intensief kunnen uittesten. Ik ben zeer tevreden van mijn aankoop, alsook de betrouwbare en vriendelijke service van het team bij Kamera Express. Jullie hebben een vast klantje bij!

Veel kennis van zaken en fijn geholpen!08-10-2020
In Arnhem bij Kamera Express goed geholpen door twee verkopers (eerste keer ter oriëntatie geweest en vervolgens nogmaals terug geweest voor aanvullende informatie en de aankoop). Personeel heeft veel kennis van zaken en kan duidelijk de verschillen tussen verschillende camera's uitleggen. Ik had via internet al wat toestellen bekeken en daarmee en selectie gemaakt, waarna zij mij goed de verschillen uit konden leggen en ik een goede keuze kon maken. Ik ben nog een leek op het gebied van fotografie, maar zou me er wel graag meer in willen verdiepen. Mijn vriend wil gemakkelijk foto's kunnen maken, dus een eerste stap leek ons een goede compact camera waarmee we allebei uit de voeten kunnen. Vanuit hier zou voor mij een volgende stap een spiegelreflex camera zijn. Nu uiteindelijk de Sony Cyber-shot RX100 III Zwart gekocht. We zijn er heel erg blij mee en kunnen allebei op onze manier met het maken van foto's aan de slag! Voor de beginnen makkelijk om mooie foto's te maken en voor mij perfect om te oefenen in verschillende modi en met de instellingen die er op zitten!
lara14-09-2020
Staan je bij met raad en daad, snel en correcte (beste) prijs. Snelle levering, groot aanbod en regelmatig interessante acties
Beer08-09-2020
Winkel waar ge vriendelijk en correct word behandeld.Vind je het ergens anders goedkoper geen probleem zij zoeken het op en ge krijgt het aan de goedkopere prijs
Andy C26-08-2020
Vanaf de eerste mail tot de levering van de televisie was de service top. Ik zocht een specifieke televisie. Deze televisie was in prijs gestegen maar werd netjes aangepast naar andere prijzen op de markt. Ik vond dat er altijd heel snel gereageerd werd op mijn e-mails. Een bijzondere dank gaat uit naar Steven. We hadden onze televisie op de dag dat het beloofd werd. Al in de voormiddag konden we aan de slag gaan met onze Philips 50PUS6704-Ambilight. Wat een leuk toestel voor een zachte prijs. Ik raad hem zeker aan. Kleuren komen goed tot zijn recht, de 4k werkt naar behoren en de snelheid van de smart tv is voor deze prijs ook behoorlijk. Het geluid is prima voor wie graag de tv speakers gebruikt maar wij opteren om onze eigen speakers te gebruiken voor een betere geluid (algemeen geweten dat dit de beste oplossing is. Laat jullie niet misleiden door boze enkelingen of valse recensies. Mijn ervaring was helemaal top.
kristof26-08-2020
Altijd correcte en snelle levering van de goederen, grote voorraad aan camera's en lenzen die andere winkels niet verkopen.
Patricia Vrancken26-08-2020
Ik koop al mijn fotografie materiaal steeds bij Kamera Express, zowel online als ik de store in Maastricht. Nooit geen problemen gehad en steeds een goede service. Onlangs online een bestelling gedaan en nu was er 1 artikel niet voorradig en kon het niet de dag nadien geleverd worden. Dadelijk een mail naar hun gestuurd dat er een probleem zou zijn omdat ik enkele dagen later op vakantie ging vertrekken. Kreeg zeer snel respons op mijn mail en dat ze de bestelling zouden opsplitsen en het voorradige die dag zouden versturen en het andere zo snel mogelijk... Om het verhaal kort te houden, de dag nadien is alles geleverd ook het artikel dat me na gestuurd zou worden... Jullie zijn niet TOP maar EXCELLENT
Danny19-08-2020
Overzichtelijke website, supersnelle en probleemloze levering, goed verpakt product. Een aanrader! dankjewel!
Patrick18-08-2020
Zoals altijd behulpzaam en vriendelijk geholpen met kennis van zaken. Dikke duim. En natuurlijk goede service geven we mondeling door.
Ankush Diwan05-08-2020
They can easily be termed as Amazon of Photo and Video business. Super smooth delivery and a wonderful website experience. Everything is quite Detailed in nature on the website and one doesnt need to go anywhere else. The prices are competitive and promotions are good icing on the cake. The customer service is easy to reach and quite helpful as well. While I wish they also had good pricing on the lenses atleast for Sony in my case but nonetheless they do a great job
Peter Henderikx02-08-2020
Bij Kamera Express is de service zoals ze overal zou moeten zijn....zowel online als in de fysieke shops. In de shops kan je altijd terecht voor deskundig advies in een ongedwongen sfeer. Uitleg over een artikel gaat(in mijn ondervindingen althans) bijna altijd over in een gesprek van fotografieliefhebbers onder mekaar...niet het verplichtend verkoopspraatje..wat mensen afschrikt. En bij de bestellingen online..voor het slapen gaan besteld...bij het ontwaken bijna aan de deur geleverd.TOP!!
Carine Hendrickx30-07-2020
Vlotte en vriendelijke service. Prijs-kwaliteit een topper!!! Gisteren uitvoerig de nieuwe lens en rugzak uitgetest. Lens tamron 18-400: eindelijk de lens die mijn shoots ook vastlegt zoals ik ze in gedachten had. Superblij met de beide aankopen.
VJ30-07-2020
Zeer goede en snelle afhandeling van de bestelling van een systeemcamera Fujifilm XT4. Zondag namiddag besteld maandag morgen geleverd. Een email over inruilwaarde van mijn oude camera werd reeds de volgende dag beantwoord. De goederen waren goed verpakt
Sylwia27-07-2020
Internet site is clear, i can quickly find what i wanted. Payment went quick and good. I can get my order from Shop in two days ☺️ my order was in good condition, good packed. Thank You!
Ronny18-07-2020
Ben (was) reeds jaren klant, onlangs een bestelling geplaatst, en een administratief foutje gemaakt. Enkele mails gestuurd om dit te corrigeren maar geen antwoord, vervolgens zelf gebeld om een kort arrogant antwoord te krijgen dat ze geen moeite willen doen om dit te veranderen... Ik heb professioneel in de toekomst nog veel audio/video/foto toestellen nodig, maar nooit meer bij dit bedrijf!
Beer17-07-2020
Ik vind het de max dat ge nog naar een gewone winkel kan gaan om het produkt kunt zien en keuren voor dat ge het aankoopt.
Bob Storms14-07-2020
Flexibele en vlotte afhandeling toen ik wijzigingen wou aanbrengen aan de verhuurovereenkomst (dit tot 3 keer toe). Bij afhaling in de Superstore in Antwerpen was de bediening vlot en vriendelijk.
Willy R.13-07-2020
De shop is aangenaam dichtbij gelegen. Altijd een goede ontvangst en de prijzen zijn goed. Bij de aankoop mijn nieuwe camera is alles heel vlot verlopen. Ook het inruilen van mijn oude camera verliep (na test en controle ervan) vlekkeloos. Goede informatie over/bij het nieuwe toestel gekregen. Het personeel was heel vlot en aangenaam in de omgang.
tom13-07-2020
Eerst andere kamera op het oog en besteld, maar door wegvallen van de verbinding is de betaling niet doorgegaan. De mensen van Kamera Express hebben dit nauwkeurig opgevolgd en goed opgelost
Maarten Paauw06-07-2020
Super snelle levering! Heel erg ruim assortiment en precies het product dat ik elders niet kon vinden.
Cristian03-07-2020
I am happy with the website and the product. I recommend the services provided by Kamera Express.
Nico28-06-2020
Kamera Express organiseert super interessante deals. Daarenboven is hun site gemakkelijk te gebruiken, de levering is snel en kan perfect gevolgd worden. Deze e-shop is zeker een aanrader.
Ozhan11-06-2020
Mijn pakje is verloren gegaan en jullie bieden geen enige hulp!!! Krijg ook geen antwoord op mijn mails!!! Geld kwijt!!! Dit is mijn track code 3SDLGF7160974