Kamera-express.be

8.3

Deze score is gebaseerd op 428 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Kamera-express.be zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

zouita Cheripha26-03-2019
IK heb zaterdag bij kamera express in Antwerpen een zware domper meegemaakt. Ik werd beschuldigd van het toestel gebruikt te hebben en natuurlijk heb ik dat gedaan, ik wilde weten hoe deze werkt want ging van nikon naar canon. Nu heb ik een 80d dat ik bijna niet kan dragen door mijn polsfractuur. Ik wilde de 77d maar niet gekregen doordat er een afdruk was op de spiegel! Ik kon wel huilen want dat heeft invloed op de kwaliteit van mijn foto's. Ze wilden hem wel terugnemen voor 300 dat ik verlies dat wou ik niet want volgens mij is die afdruk gewoon van hun! Iemand die het toestel een vastgenomen heeft ofzo pff want buiten mij heeft enkel mijn leraar fotografie eraan gekomen en die heeft de lens niet aangeraakt. Ik hoopte echt dat ze als nog mijn camera wilden inwisselen maar alle inzet tevergeefs! Ik ben terug naar huis met die zware body met een vingerafdruk op. Ik kreeg 65 euro cashback en daarmee gaan ze de herstel doen 65 euro en 300 euro wat een verschil. Ze konden dit ook gewoon doen voor 65 euro dan had ik het overwogen om dan toch nog terug te keren om de 77d te mogen verwisselen voor die 80d. Ik ging die zelfs niet meer uit de doos halen. Ik hoe enorm veel van fotografie maar nu heb ik een domper. Ik ga nooit meer naar daar en zeg tegen iedereen rond mij dat ze zeker niet naar Kamera express moeten gaan. Ik ben gewoon niet serieus genomen en ze willen 300 euro van mij terwijl de kuising 65 euro of minder is das geld uit de mensen slaan en dat vind ik afzetterij soit hopelijk is Kamera express blij dat ik jammer genoeg bij hen mijn toestel heb gekocht, ik wou gewoon upgraiden maar valt nu zwaar tegen was in kamera express Antwerpen de naam van de verkoper weet ik niet en de baas daar is een man met een baard die blijkbaar zijn toestellen niet kent! Nooit dus naar daar! Ik heb allezins mijn les geleerd! Ik zie enkel de pos beoordelingen, geen enkel neg beoordeling dan zet ik mijn ervaringen bij kamera epress Antwerpen wel bij een onafhankelijkesite en tegen mijn vrienden die ook fotografie doen! Ik zou deze winkel nooit aanbevelen!
Rik20-03-2019
Kamera express is een zeer goede winkel voor fotografie. Ik kocht zondag vóór 18u mijn nikon d3500 hij kwam normaal dinsdag aan maar hij was er al maandag!
pcvdg18-03-2019
Fijne website met veel keuze. Snelle keveting is leuke bijkomstigheid. Cameratas gekocht van zeer bekend merk, prima kwaliteit en was supergiede aanbieding. Doen!

Deprez Johan17-03-2019
Correcte afhandeling. 1 produkt niet direct aanwezig maar toch gratis en appart verzonden. Misschien iets duurder maar goede service en communicatie.
Danny15-03-2019
Goede prijzen, en een winkel dichtbij (Antwerpen). Goede on-line hulp. Wel een ingewikkeld 5 Jaar garantie aanvraag lopende voor het moment van dit schrijven. Hulp nodig gehad via hun chat systeem en alles Ok dan.
Filip15-03-2019
Na een internetzoektocht naar een nieuwe camera bij KAMERAEXPRESS beland. Zowel bestelling als opsturen verliepen bijzonder vlot. Zoals beloofd had ik 's anderendaags mijn nieuwe camera. Toen ik een probleempje vaststelde werd ik zowel per mail als daarna nog telefonisch bijzonder vriendelijk te woord gestaan en werd mij een concrete oplossing voorgesteld.
David Stegmann14-03-2019
Only excellent experience with kamera-express.be ! Fast shipping (for my location in Belgium that's next day !) and flexible returns. What more do we want? To improve: Prices for new items could be reviewed to be a bit lower (compare before buy). But again, with the return policy no problem. also: They have second hand articles for a good deal.
Kris13-03-2019
Gemakkelijke website. Vind er enorme lijst aan fotogerei. Van filters t.e.m. lenzen.
Luc13-03-2019
Het is altijd tiptop in orde en de verkopers in de winkel zowel als online weten perfect waarover ze spreken
Reddot-Belgium11-03-2019
Ze hebben veel dingen in stok. En leveren meeste goed binnen de beloofde tijd. Klanten service is vriendelijk en helpt mee denken als er een probleem is. Echt een aanrader.
Christopher11-03-2019
Op vrijdag avond een lens besteld en op zaterdag al kunnen gebruiken. Gewoon top zo'n snelle service
Francis10-03-2019
Panasonic DMC-G7M in Turnhout gekocht. Vriendelijke bediening en degelijke uitleg gekregen.
Eddy09-03-2019
Zeer tevreden van Kamara express, ik ben zelf bereid om een paar euro meer te betalen dan een andere gekende onlinewinkel omwille van de betrouwbaarheid van de service, bovendien geven ze op veel producten 5 jaar garantie en je nemen je oude Kamara terug. . Echt een aanrader dus!
Franky09-03-2019
Kamera Express Superstore te Gent is een ruime winkel. De verkopers zijn vriendelijk en geven geweldige goede uitleg. Ook heb ik het product dat ik wou aankopen mogen testen. Prima geholpen. Top!
Ivy (Bredene, België)08-03-2019
goede prijzen snelle respons op mijn email rond 21 uur voor bestellings wijziging snelle levering de volgende dag klasse!
Anas mustafa abdullah07-03-2019
Snel levering en goed service heel veel suggests en top quality de tweddehands ook
Jolien04-03-2019
Heel tevreden van de klantenservice! Ook voor iets te bestellen gaat het allemaal zeer vlot . Zeer tevreden van hun producten !!
Christine04-03-2019
Snel en betrouwbaar voor een goede prijs. Mijn eerste keuze voor fotoproducten.
dajoostie03-03-2019
Voor de camera's die me interesseerden was de site goedkoper of even goedkoop dan elders, maar je krijgt er wel extra's bij: in mijn geval gratis toegang tot online fotografiecursus. Gratis verzending vanaf €50. Voorgestelde combideals zijn interessant. Uitgebreide betalingsmogelijkheden (oa direct met kredietkaart, handig voor de bijhorende verzekering). Maandag besteld, dinsdag geleverd. Track en trace link vrij snel na bestelling ontvangen.
Linda02-03-2019
In de winkel in Antwerpen was de medewerker uiterst dienstvaardig en efficiënt. Jammer dat tweedehands enkel online in NL kan worden besteld.
Yngwie02-03-2019
Heb een zeer slechte ervaring gehad met Kamera Express, ik had een nikon D750 tweedehands op het oog. Omdat ik die liever eerst eens wou zien voor ik hem kocht, vroeg ik telefonisch via de klantendienst om deze naar hun winkel in Gent te laten komen. Ze wisten me te zeggen dat dit geen probleem was en dat die binnen enkele werkdagen zou aankomen in Gent en me een seintje zouden geven. Enkele dagen later ging ik naar de winkel in Gent maar daar werd me gezegd dat de camera niet geleverd zou worden omdat er in België alleen via de site tweedehands kan gekocht worden omwille van BTW-redenen. Het personeel uit de winkel was zeer vriendelijk en behulpzaam en liet me zien dat ze een mail teruggestuurd hadden naar de klantendienst om hen te melden dat de bestelling niet kon doorgaan, dit zou namelijk al meerdere keren voorgevallen zijn maar de klantendienst blijft zulke bestellingen aanvaarden. Ik snap volledig dat dit kan gebeuren en dat het niet mogelijk is in België maar ik vind het erg dat ze me niets lieten weten en me gewoon lieten wachten op een ontvangsbevestiging. Het ergste was dat de camera ondertussen ook al gewoon verkocht was, ondanks dat ik die gereserveerd had.
Joris Nuyts01-03-2019
Of je nu in een van de winkels of op de site van Kamera express een artikel zoekt, je wordt steeds zeer goed geholpen (op de site via chat). Zeer snelle levering en prima kwaliteit. Ook de dienst naverkoop is top!
Charles Aalders28-02-2019
De gewenste camera was meerdere maanden geleden in de omliggende landen nog niet leverbaar. Bij Kameraexpress de mogelijkheid benut om op de hoogte te worden gebracht te worden, wanneer deze geleverd kon worden. Na het ontvangen van de melding dat de camera op voorraad was, deze besteld en de volgende dag al netjes geleverd. Ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om een extra uitgebreide verzekering voor de periode van 3 jaar voor een redelijke prijs af te sluiten. Daarnaast is er de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een beperkte gratis verzekering voor de periode van 5 jaar.
Didier Peeleman28-02-2019
Zeer vlotte behandeling van de aankoop. De medewerkers weten waar ze mee bezig zijn en waar ze over praten. Zeer goede productkennis. Zeer ruime keuze en snelle levering indien niet aanwezig in de winkel. Alle vragen worden vlot beantwoord. De prijzen zijn zeer concurrentieel. Kamera-Express zou ik zeer zeker aanbevelen aan iedereen die iets met fotografie te maken heeft.
hans28-02-2019
ik kocht de canon200D bij kamera express. Ik was verrast over de snelle levering en de heldere uitleg die men me gaf op hun infolijn. Ook blij met de basiscursus fotografie die ik erbij kreeg!