coolblue.be

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.
8.7

Deze score is gebaseerd op 7068 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor coolblue.be zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Bert25-01-2023
Coolbue steekt boven zijn concurrenten uit door de uitstekende uitleg van de verschillende producteigenschappen en categoriën, wat de juiste keuze maken veel makkelijker maak. Ze hebben ook hun eigen aanraders onder "Coolblue's keuze", wat dan helpt als je zelfs met de uit de opties niet wijs wordt. Daar staan dan weer tegenover dat ze meestal net iets duurder zijn dan de concurrentie.
Katty25-01-2023
Website is top en laat toe om het perfecte toestel te kiezen. Duidelijk omschreven waarvoor welke optie nuttig is of Nice To have, Toestel correct geleverd, op het afgesproken tijdstip. Werkt perfect zoals omschreven op de site, dus geen verrassingen ! Ik zal zeker opnieuw eerst bij Coolblue zoeken bij mijn volgende aankoop.
Louis25-01-2023
Vlotte service bij aankoop, goeie producten (in dit geval een workstation, maar eerder ook printer en thermostaat) en goeie klantenservice.

Ingmar25-01-2023
Wij hebben vorig jaar een winkel bezocht en werden daar heel goed bijgestaan. Nu zochten wij naar een kwalitatieve prijslijke beamer, die we dan nog als tweedekansje hebben kunnen aankopen. Superdeal!
Herm A.25-01-2023
Coolblue is zeer betrouwbaar. Ze zijn niet altijd het allergoedkoopste, maar hebben wel steeds scherpe prijzen en een onklopbaar goede klantendienst. Klanttevredenheid is hun topprioriteit. Ik ben en blijf aldus een tevreden Coolblue-klant.
Sofie25-01-2023
Duidelijke site met veel informatie. Ik vind het ook leuk dat alles net wat anders geformuleerd wordt. Service is ook super goed en fijn dat er tweedekans producten zijn. Ook die zijn duidelijk omschreven moesten ze toch ergens een kras of zo hebben. Zeker een aanrader!
Antony Pauwels25-01-2023
Bij Coolblue ben je 100% zeker van de leverdatum en het wordt altijd met heel veel zorg verpakt. Voor mij een echte aanrader!
Charly25-01-2023
We bestellen, betalen, lie wordt op de hoogte gehouden van de juiste levertijd. Er wordt aangebeld, pakje wordt steeds correct geleverd...Zelfs op zondag! topservice
kmoortga25-01-2023
Tijdig geleverd & kwartier voor levering nog telefoontje ontvangen ! Beter kan niet.
Happy Mom25-01-2023
Voor de kinderen een playstation bestelt. De dag nadien is het geleverd. Blije kinderen, blije ouders.
Randy20-01-2023
Er werd duidelijk door Coolblue gecommuniceerd over de levering. De dag voordien werd een concreet tijdslot vastgelegd van een uur. 15 minuten voor levering werd ik telefonisch gecontacteerd door een vriendelijke bezorger, om te melden dat hij over een kwartier ging aankomen. Ik ben zeer tevreden met deze service!
Guy20-01-2023
Veel keuze en scherpe prijzen, gecombineerd met een snelle levering! Sterke combinatie!
Sarah Schmit20-01-2023
De site is heel overzichtelijk en duidelijk georganiseerd. Ik vind meteen waar ik naar op zoek ben en kan handig tussen meerdere producten vergelijken via een functie op de app. Vaak staan er ook filmpjes bij vanuit Coolblue zelf om uit te leggen wat bv een apparaat kan en doet. Ook melden ze soms bedenkingen bij producten, bijvoorbeeld iets dat het product niet kan maar een andere in dezelfde lijn wel. Bij aankoop van grote, belangrijke of dure artikelen zoals bijvoorbeeld een laptop, kan je verzekeringen afsluiten. Ook worden deze opgestuurd vanuit CoolBlue zelf en niet via een normale pakjes verdeler. Je wordt opgebeld door de bezorger en deze laat weten wanneer deze zal aankomen. Dit zeker een aanrader!
AnnMaria20-01-2023
Alles top! Van zoeken op de website tot bezorging! Alles super duidelijk, alles wat je wil en moet weten staat netjes bij de producten beschreven.
Amelie20-01-2023
Apple AirPods defect, ik kan niet meer verbinden. De knop op de case werkt niet meer. Binnen gebracht en na 15 dagen de melding gekregen dat er vocht is gevonden in zowel de oortjes als de case? Met zekerheid kan ik zeggen dat de oortjes en de case nog nooit zijn nat geworden…. Foto’s van de waterschade zijn er niet te krijgen. Gemakkelijk om op deze manier de garantie te omzeilen. Eerste keer dat ik iets binnen breng in garantie bij coolblue en ik had er toch meer van verwacht….
Van Rijsseghem Claudine20-01-2023
Eenvoudige bestelmodule - goede afspraken wat betreft het tijdstip van levering - complete dienstverlening zonder meerkost
stijn19-01-2023
duidelijke product omschrijving en snelle levering. Gebruik mmoeten maken van de telefonische helpdesk en dit was zee professioneel
Philip19-01-2023
Je kan mooi vergelijken tussen dezelfde producten. Toch gekozen voor Coolblue's keuze: ELRO Blue Line CBFC28 Koolmonoxidemelder. Handleiding zit bij het toestel maar altijd leuk dat je die ook op de website vindt van Coolblue. Kan ik dan digitaal bewaren en verlies ik de handleiding niet.
Yolanda19-01-2023
Groot assortiment keuze, snelle levering en correct en vriendelijke bezorging! Zeer tevreden 😊
François19-01-2023
propere en overzichtelijke winkel, snel geholpen en vriendelijk personeel, makkelijk bereikbaar en ruime parkeergelegenheid
Wim butaye19-01-2023
Ik vond het een zeer leuke ervaring savonds besteld,de dag erop kom ik het al afhalen in de voormiddag,ben het anders gewoon,dus zeker een aanrader,heb het er nog over gehad opmijn werk vandaag ,en aan een scherpe prijs, toppie 👌
Wendy19-01-2023
Correcte omschrijving van de aankoop, was een tweedekansje en volledig in orde. Enige minpuntje (echt miniem) dat ik kan geven is dat de verpakking nogal groot was tov het bestelde product , misschien dat dit kleiner kon verpakt worden. Maar dan ben ik aan het muggenziften 🙈
Nadine19-01-2023
Zeer tevreden van de geleverde service van Coolblue. Verstrekte informatie is correct en de levering van het gekochte product ging zeer vlot. Top!
Bart18-01-2023
Ik heb de I7 11700f gekocht bij coolblue. Voor een hele mooie prijs. In slechts 9 uren was het pakje al geleverd na bestelling. Een zeer groot pluspunt is de mogelijkheid bij het plaatsen van de bestelling voor leveren op afhaalpunt of thuis. Ik ben dan ook super tevreden over mijn aankoop na ontvangst! Een echte aanrader voor iedereen
Marc18-01-2023
2.0
2.0
Van Coolblue geen opmerking. Vandaag een inbouw combi oven ontvangen met bpost als bezorger waarvan de verpakking zwaar was beschadigd maar op het eerste zicht geen schade aan de verpakking. het terug meenemen van de defecte oven (recupel) gebeurd niet bij bpost, hoe geraak je die kwijt zonder auto? Coolblue; ZOEK EEN ANDERE BEZORGER