coolblue.be

8.7

Deze score is gebaseerd op 7060 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor coolblue.be zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Filip Leys21-01-2026
Product werd geleverd terwijl wij afwezig waren, en dus niet conform onze ingestelde voorkeuren (namelijk: bij afwezigheid in een Bpost Afhaalpunt). Dus het is nu in handen van onbekenden, waarvan Bpost niet in staat is deze te identificeren. Wij hebben dus voor een product betaald dat wij niet geleverd gekregen hebben!
Bob20-01-2026
Gewoon tevreden! Bedankt!
GB19-01-2026
We bestelden een tweedekans radio die volgens de website in perfecte staat was. Bij ontvangst bleek deze niet te werken en er waren krassen op het toestel.

Lucien18-01-2026
Zeer vriendelijk en behulpzaam
Dirk17-01-2026
Van bestelling tot levering zelf nadien alles duidelijk.
Nicole Hameleers15-01-2026
Snelle en correcte levering
Nick verscheuren15-01-2026
Ik heb maandagavond een gsm besteld via jullie en deze gibg de dag erna geleverd worden. We zijn ondertussen vrijdag en heb mijn paketje nog altyd niet gekregen!
Roland v14-01-2026
Altijd goede kwaliteit. Super snelle levering
Anja 13-01-2026
Goede producten en zeer snelle levering.
LDC12-01-2026
Heel duidelijke website om prestaties van laptops te vergelijken en een goede keuze te maken. Gemakkelijk aankoopproces, heel snelle levering en goede support om computer te installeren.
Hanneke12-01-2026
Voor elektronica vertrouw ik echt op Coolblue. Ze brengen het aanbod altijd goed in kaart en geven suggesties van welke producten mogelijks ook nog goed bij je passen. Duidelijke en makkelijk te vergelijken producten. De snelle levering is uiteraard een belangrijke factor.
E G12-01-2026
Fijne, snelle en correcte levering !
Dorien05-01-2026
Gebruiksvriendelijk app met uitgebreid aanbod en een duidelijk overzicht van de verschillen tussen een aantal modellen
Kwaliteit 02-01-2026
Betrouwbaarheid en kwaliteit. Alleen het bezorgmoment kan beter, reeds enkele maal gehad dat het naar achter werd verschoven. Ook het beloofde sms een kwart uur voor de levering niet gehad.
holvoet r31-12-2025
Het gekocht product en de service tot nog toe was prima.
Willy 31-12-2025
Door aanraden heb ik voor jullie gekozen en de levertijd was correct. Het product is zoals beschreven op de site. 👍👍👍
Ann Baekelandt29-12-2025
Aan mijn zijde was mijn bestelling niet terug te vinden op de site na betaling , maar na contact met winkel in Kuurne was de bestelling reeds aanwezig in het filiaal , en kon ik deze direct afhalen
Luca29-12-2025
besteld om 22:30 en had het product al thuis de dag erna voor 10u smorgens. duidelijke site, behulpzaam, niks op aan te merken. gewoon top.
Jozef29-12-2025
Super winkel. Ik ben hier telkens heel. Elk pakket wordt altijd supersnel geleverd, goed en degelijk ingepakt. De ervaring is leuk, overal staat een tekstje of een mopje, en de email communicatie is helemaal top. Ik kan deze winkel aan iedereen aanraden, ik ben er ongelooflijk tevreden mee en probeer hier al mijn elektronica te kopen.
Kellyd27-12-2025
Vlot besteld, de dag erna geleverd, vriendelijke leveranciers
Vissers26-12-2025
Top levering! Keurig op tijd. Aardige bezorgers en heel tevreden want 2 dagen voor Kerst is een uitdaging👍🏼
Seppe26-12-2025
‘s Avonds besteld, volgende dag geleverd. Top service!
Patrick25-12-2025
Vlotte levering en top toestel voor weinig geld
De Smedt J24-12-2025
De dag na aankoop produkt geleverd in bbox en geregistreerd zodat ik de gratis cups van Nespresso kon genieten en zag ik dat hetzelfde produkt 13€ goedkoper stond ?? Één dag na mijn aankoop . Da's niet leuk en voel mij dan ook beetje bedrogen door Coolblue ☹️☹️
Christophe22-12-2025
Snelle levering. Product 2 keuze gekocht met ecocheques maar jullie mochten toch een beetje de moeite doen om het product een beetje proper op te sturen !!! Steelstofzuiger aangekocht en was erg vuil omdat ze het al geprobeerd hadden !!!