coolblue.be

8.7

Deze score is gebaseerd op 7062 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor coolblue.be zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Mbo09-07-2024
Vlotte keuzehulp op de website, vlotte bestelling en soepele aflevering via de gekozen shop !
Inge09-07-2024
Duidelijke website, met voldoende tips en tricks en beoordelingen of advies. Levering uiterst snel, zoals beloofd.
Yvan G.08-07-2024
Nog nooit zo snel mijn bestelling ontvangen: binnen de 12 uren! Dit is echt 'Vandaag besteld, morgen in je bus"!! Een zeer gebruiksvriendelijke site; erg overzichtelijk; uitgebreide 'filter', kortingen tijdens de solden, prima communicatie,... maw. Coolblue zeker aan te bevelen!

Wouter08-07-2024
Besteld toestel kon online met ecochecques betaald worden wat heel vlot ging mits men zijn wachtwoorden enz kent. Vervolgens geen wachttijd in te vullen op website bij afhaling . Ter plekke in de winkel supergoed geholpen bij binnenkomst en daarna 5’ wachten op mijn beurt om toestel te ontvangen. Tussen online bestelling en ontvangen 10’ en zonder problemen, dat verdiend een 9!
snel gevonden08-07-2024
Ik was afgegaan op deze zeer gebruiksvriendelijke site, bovendien heeft deze een goede zoekmachine
Guy Deckx07-07-2024
Zeer gebruiksvriendelijke en veilig site. Zeer goede en snelle afhandeling.
Peter07-07-2024
Heel scherpe prijzen en super vlotte levering zoals beloofd! De ene dag besteld, de volgende dag geleverd in een postpunt (was ook door mij zo gevraagd!), en goed verpakt.
Frederik05-07-2024
Snelle levering, flexibele klantendienst. Goede prijs voor kwaliteitsproduct.
Start 6505-07-2024
Het artikel heeft een duidelijke omschrijving en 's anderdaags werd het reeds geleverd.
Dirk Moons05-07-2024
Sinds jaar en dag koop ik mijn computerspullen bij Coolblue. Vroeger ging ik naar de winkel, maar de laatste jaren bestel ik steeds online. Er is veel keuze, dus vind ik altijd wel wat ik nodig heb. Ik ben vooral fan van de 24-uur levering. Heb veel respect voor hun fietskoeriers die altijd met de lach op hun gezicht komen aanbellen. De manier waarop ze je informeren over de levering vind je nergens elders. Tot op het kwartier nauwkeurig zijn die jongens. Ik ben fan en hoop dit nog vele jaren te kunnen blijven!
August04-07-2024
snelle service, laptop besteld en nog geen 24 uren later was dit al hier. Alleen spijtig dat het bestelde office student van 2021 was, terwijl dit ook bestaat voor het jaar 2023, en de betaalde prijs voor deze software is veel te hoog. Via het internet vind ik dit VEEL , VEEL goedkoper.
Jacques Anné04-07-2024
Spijtig dat 2 van de 3 pakjes vlug geleverd zijn en een 3e een paar uur later door een andere bezorgfirma. Dit heeft weliswaar niets te maken met coolblue, maar is wel reden tot nadenken over de verzending. Dit is GEEN negatieve kritiek.
Carla E Zottegem04-07-2024
HP printer gekocht. Een paar uur later door Coolblue reeds overhandigd aan Bpost maar met (zoals gebruikelijk) vertraging voor grote verpakkingen geleverd. Printer werkt prima maar je moet extra handleidingen downloaden om de settings van netwerk, scan naar mail etc correct te kunnen begrijpen en in te stellen. Aanrader prijs/kwaliteit ! Ook nog 50 EUR cashback actie bovenop. ;-)
Dieter01-07-2024
Zoals steeds correcte afhandeling van mijn bestelling. Coolblue stelt nooit teleur.
Ria30-06-2024
mooie promotie Philips airfryer dual, daags na bestellen reeds geleverd! Top
Emily27-06-2024
Heel vriendelijke mensen die er werken. Beschermglaasje werd erop gelegd, maar niet 100% ok. Er werd een nieuw glaasje besteld die ik dezelfde week terug mocht halen
Hans25-06-2024
Zeer overzichtelijke shop en gemakkelijk om producten te vergelijken. Vlotte afhandeling van de aankoop en de beloofde leveringstermijn werd perfect nagekomen.
Olivier24-06-2024
In de winkel was men bijzonder vriendelijk en hulpvaardig! De manier van bestellen en communicatie daaromtrent was perfect!
Fabian23-06-2024
Hier doen ze wat ze beloven, en dan ook nog eens voor een correcte prijs. Zoals altijd perfect op tijd geleverd en zonder beschadigde verpakking.
Tony22-06-2024
Refurbished iphone vlug en snel geleverd aan goede prijs. Duidelijke uitleg erbij. Zo moet het zijn.
Donald21-06-2024
Coolblue is een van de beste webwinkels in Nederland en België. De keuze aan producten is overweldigend. De klantenservice is prima. Levertijd is meestal de volgende dag. Levering via PostNL België is vaak een ramp. Bpost doet het beter. Ik ben al jaren klant bij Coolblue en in 95% van de gevallen ben ik tevreden.
Louiza20-06-2024
Een ramp. Ik ben al jaren vaste klant bij coolblue maar onlangs besloot ik dat niet meer te zijn. De reden is dat ik nog net geen 2j geleden een Miele stofzuiger heb gekocht die na een jaar al meermaals uitviel. In de eerste 2 jaren werd de stofzuiger 4 keer ingeleverd. Telkens was ik deze 2 weken kwijt of langer om hem daarna zonder toelichting gerepareerd terug te krijgen. Er werd me beloofd dat na de 4 de aanmelding ik mijn geld terug zou krijgen. Toen het zover was ( en de 2 jaren bijna om waren), werd gezegd dat die vierde keer geen reparatie was maar een onderhoudsbeurt omdat ik dat niet voldoende deed en dit dus niet gold voor een terugbetaling. We zijn twee weken verder en ik heb de stofzuiger nog steeds niet terug. Waarschijnlijk zal het om een ‘zwaar onderhoud ‘ gaan, wetend dat ik hem 2 wekelijks proper maakte omdat hij anders geen zuigkracht had. Vreemd dat bij de vorige reparaties nooit gesproken werd van onderhoud en nu 2 jaar later ineens wel. Na meerdere momenten van ergernis, telefoons en mailing werden door coolblue de beloftes niet nagekomen. Je krijgt een mail die spreekt over terugbetaling om de zelfde dag een volgende mail te ontvangen die zegt dat er een onderhoudsprobleem is en er dus geen terugbetaling komt maar een onderhoud/ herstel. Na heel dit verhaal heb ik mijn buik vol van coolblue. Daarnaast is het niet serieus dat onschuldige telefonisten die het probleem niet kunnen verhelpen opgeleid worden om boze klanten te woord te staan maar de back office die beslist, nooit kan aangesproken worden. Bij deze zijn jullie dus een vaste en trouwe klant kwijt die jaren alle electro bij jullie aankocht. Wat ik nog verwacht? Helemaal niets .. of misschien toch op z’n minst een reflectie over hoe trouwe klanten kunnen behouden worden als ze na meerdere aankopen en correcte betaling gewoon eens pech hebben met een toestel. Het niet vervangen of terugbetalen zoals beloofd maar eerder de klant betichten van slecht onderhoud is alvast niet de goede strategie.
Robby17-06-2024
Zeer correct en vriendelijk personeel. Enkel de manager is een blaaskaak en weet niet hoe hij met mensen moet omgaan. De manier waarop hij tegen zijn personeel praat is weerzinwekkend. Een echte schande voor zulk bedrijf.
robertheessels17-06-2024
Mn vaatwasser van een jaar oud was kapot. Beko kon hem pas na 3 weken komen maken. Toen heeft CoolBlue in plaats van die reparatie de vaatwasser opgehaald en heb ik het volledige bedrag teruggekregen. Top service. Doen inderdaad alles voor een glimlach! :-)
Nabil15-06-2024
De trimmer is van slechte kwaliteit en slaat haren over. Zeker niet kopen. Ik wou hem op dezelfde dag retourneren, maar coolblue aanvaardt het niet omdat de doos open was wat belachelijk is.