art & craft

9.9

Deze score is gebaseerd op 110 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor art & craft zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

J. Geurdes29-10-2016

Liebherr inbouwkoelkast

Omdat het de goedkoopste aanbieding was en de site er zeer overzichtelijk uitzag. De terugkoppeling was ok en er werd op de afgesproken tijd afgeleverd.
Pluspunten
  • Levering
  • Prijs
Martine Kerckvoorde29-10-2016

Uitstekende service bij Art&Craft Mariakerke, België

Deze winkel werd me aanbevolen door andere amateur fotograven. Ik heb er altijd de juiste informatie gekregen en ben tevreden over mijn aankopen.
Pluspunten
  • personeel is uitstekend op de hoogte
  • prijzen zijn concurrentieel
Minpunten
  • parkeermogelijkheden in de buurt
Paul29-10-2016

Accurate hulp, zeer correcte prijzen

Ik wou een fotoapparaat van Sony kopen met filmmogelijkheid in 4K en zonder cropfactor. Sony zelf kon mijn vraag niet beantwoorden, ik heb ze dan maar aan verschillende webwinkels gesteld. Art & craft waren de enige die de zaak hebben uitgezocht en een correct antwoord gegeven, uiteraard zonder zeker te zijn dat ik bij hen zou kopen. Bovendien was hun prijs voor dat fotoapparaat (Sony 6300) toen de meest gunstige.
Pluspunten
  • dienstverlening en hulp
  • prijzen

Jan Frl29-10-2016

komt belofte na.

Na diverse site te hebben bezocht voor een Soundbar Sony HT-RT5, kwam ik op het begin van de avond tercht bij Artencraft. Vergelijking met andere site levert mij op dat Artencraft in mijn geval de beste keus was qua prijs en levering. Dus besteld en conform de belofte de volgende dag keurig geleverd. Goed verpakt, alles was aanwezig.
Pluspunten
  • gunstige prijs (in mijn geval de laagste)
  • levering volgende dag
EK29-10-2016

Modern vakwerk

Duidelijk te zien wat er op voorraad is en wat niet. Levering precies als afgesproken, oude apparaten gaan keurig mee. Fijn systeem van voorwaarschuwingen wanneer men onderweg is. Vriendelijke bezorgers.
Pluspunten
  • Doet 100% wat het belooft
boannimi29-10-2016

Goede service

Veel keuze. Prima prijsverhouding. Voordelige keuze. Bovendien zeer snel verzonden, binnen 1 werkdag thuis, top! Bij het ontvangen artikel ontbrak een onderdeel, dit is keurig nagezonden. Service is dus ook perfect.
Pluspunten
  • Service
  • Prijs
  • Snelheid verzending
Willy29-10-2016

Product niet goed, maar is netjes opgelost

Product besteld, werd al heel snel bezorgd, Helaas bleek het product niet goed te zijn. Contact gezocht met ze, kreeg al spoedig een duidelijk antwoord, wat ik het beste kon doen etc. Product is opgehaald hier en gemaakt en kreeg het na een week of twee alweer terug i.p.v. de 6 weken die er voor staat. Goed opgelost, alles werkt nu goed, al met al tevreden.
Pluspunten
  • Snelle levering
  • Werd goed geholpen bij probleem
Minpunten
  • Product defect
Ludo29-10-2016

Goedkoop met goede service

Veelal de goedkoopste prijzen. De service is goed, als men een vraag stelt, krijgt men vlug antwoord en de chat functie is erg handig. Hun pakjesdienst laat soms te wensen over, misschien zouden ze kunnen overwegen een andere firma te nemen.
Pluspunten
  • Goedkoop
  • Goede service
Minpunten
  • Hun pakjesdienst
Luc29-10-2016

Betrouwbaar

Gratis, snelle en correcte levering, zelfs op zaterdag. Prima service bij problemen. Zeer tevreden over aankoop.
Pluspunten
  • Gemak van betaling
  • Snelle levering
Tom29-10-2016

Correct en goede service

Ik kocht reeds in de winkel zelf en online. Steeds goede service en goede kwaliteit voor de beste prijs. Betrouwbare goede winkel!
Pluspunten
  • Betrouwbaar
  • Kwaliteit
  • Beste prijs
TeCo29-10-2016

LG Oled tv 55 C6V

Prima webshop, overzichtelijk en goede beschrijving, zeer snelle levering en verder helemaal geen problemen met deze LG Oled tv 55 C6V gehad.
Pluspunten
  • Supersnelle levering vanuit België
  • Geen aflevering kosten
  • Kreeg boven de aanbieding nog 10% actie korting
  • Gecontroleerd door de chauffeur op beschadigingen
  • Simpel bestellen, met voldoende betaalkeuze.
Minpunten
  • Geen minpunten
Michiel29-10-2016

Rookmelder is veilig en ok

goed overzicht, veel keuze, prettig surven. Gewoon en goede shop dus. de leverig gaat supersnel. De prijzen zijn ook niet al te hoog.
Pluspunten
  • keuze
  • levering
J29-10-2016

Artencraft.be

Prima prijs/kwaliteit verhouding, ruime aanbod. Fysieke winkel is een grote plus punt. Snelle antwoord via chat en/of e-mail. Indien prijs voor een artikel elders lager is, art&craft past hun prijs zeer snel aan. Snelle levering, altijd in orde. Heel af en toe wel een dezelfde artikel aan verschillende prijzen & levering tijden. Dit is door dat producten bij art&craft van verschillende leveranciers komen. Spijtig is dit niet altijd duidelijk op de site. Heb daardoor een keer bestelling geannuleerd (wegens ongekende levertermijn) en dezelfde artikel elders gekocht. Toch heeft art&craft bedrag direct teruggestort zonder probleem. Andere bestellingen die ik bij art&craft heb gedaan, waren altijd prima on orde. Zeer tevreden.
Pluspunten
  • prima communicatie
  • vriendelijke klantenservice
  • assortiment
  • prijs
  • snelle levering
Minpunten
  • soms een artikel aan twee verschillende prijzen
Nele28-10-2016

Top webwinkel!

Goede service, snelle levering, dikwijls laagste prijs voor gewenste artikel, overzichtelijke en duidelijke site, mogelijk om toonzaalmodellen of einde reeks te kopen voor uitstekende prijs. Betrouwbare webwinkel, zeker aan te bevelen, top! Hier kom ik zeker nog terug, staat bij mijn favoriete webwinkels. Maken waar wat op de website staat, nog niet voorgevallen dat iets toch later geleverd werd omdat het toch niet in voorraad was of zo.
Pluspunten
  • Overzichtelijke website
  • Snelle levering, gratis vanaf 50€
  • Dikwijls laagste prijs
  • Goede acties
  • Veel betaalmogelijkheden
Minpunten
  • zie enkel mijn laatste bestelling op eigen account
John28-10-2016

aankoop sony camera

Ik was wat huiverig om bij deze van Belgische webwinkel wat te bestellen. Mijn eerdere ervaringen met buitenlandse webwinkels waren niet altijd positief. Toch maar een bestelling gedaan omdat de camera goedkoper was als in de Nederlandse webwinkels. Op vrijdag middag bestelt en tot mijn verbazing zaterdag al binnen zoals beloofd. Vooraf werd ik keurig geinformeerd wat de status van mijn bestelling was. Al met al een uitstekende service en zeker een webwinkel die ik aan kan bevelen.
Pluspunten
  • goede informatie over de status
  • keurig op tijd geleverd
  • goede informatie over het eventueel retour sturen.
Ben28-10-2016

Samsung tv

Heb bij art en craft een tv besteld op internet zondag besteld en maandag in huis maar ja een tv in huis van 165 is best groot zo nieuwschierig als ik was de tv uit de doos gehaald zat er een kras op ik art en craft gebeld binnen 24 uur het zou op gelost worden en jawel binnen 3 dagen een nieuwe tv zeer goede service zal er zeker weer bestellen top
Pluspunten
  • Goede service
  • Snelle bezorging
Minpunten
  • Duurde wel lang voor de telf opgenomen werd
  • Afspraak gemaakt niet nakomen
  • Geef de klant even een telefoontje
Tom Van Overmeiren28-10-2016

Art & Craft

Uitgebreide keuze - steeds de beste prijs en top service! Super online service en zeer vriendelijke bediening in de winkels. Aanrader!
Pluspunten
  • Beste prijs
  • service
Minpunten
  • nog niet gevonden
Dennis28-10-2016

Prima

Scherpe prijzen en snelle levering, aantal keren wat besteld en zonder problemen dus ik zou zeker deze winkel aanbevelen!
Pluspunten
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levering
Minpunten
  • Goed opletten om installeren te kiezen
Mat Lammers28-10-2016

Beoordeling Art&Craft

Duidelijke webpagina maakt het maken van een weloverwogen keuze gemakkelijk en uiterst gefundeerd en last but not least ook nog eens erg prijsbewust.
Pluspunten
  • Goede website
  • Goede prijs
Minpunten
  • Bekendheid
  • Bescheidenheid
Van Holderbeke28-10-2016

Ruime keuze, goedkoop en snelle levering

Art & Craft heeft een heel ruime keuze aan een voordelige prijs. Ik heb verschillende internetwinkels vergeleken voor de zout- en pepervaten van Peugeot, maar geen enkele kon me zo een voordelige prijs bieden als Art & Craft. Het bestelproces, evenals de verzending verliepen zeer vlot, een echte aanrader.
Pluspunten
  • ruime keuze
  • snelle levering
  • goedkoop
Chris Bracke28-10-2016

Aankoop microgolf , Nexpresso

Zeer gebruiksvriendelijke site , Overzichtelijk , goedkoopste en zeer goede service! De gevraagde artikelen werden heel punctueel aangeboden .
Pluspunten
  • Goedkoopste ,
  • Tijdig ,
Nienke28-10-2016

Voldoet aan de verwachtingen

De prijs was goed. Via de chat kreeg ik snel duidelijk antwoord op de vraag die ik nog had. De levering verliep prima, volgens verwachting.
Quinten Brems28-10-2016

Professionele winkel voor de professionele fotograaf!

Tot een jaartje terug kende ik Art&Craft niet. Als professioneel fotograaf wil je enkel het beste materiaal. En deze winkel heeft dat steeds in stock. Deze eigenwijze (online) winkel staat garant voor super service, competitieve prijzen en duidelijke communicatie. Ik heb zowel online besteld als in de winkel te Mariakerke. Gewoon top winkel!
Pluspunten
  • Duidelijk
  • Competitieve prijzen
  • Super service
Lemke28-10-2016

Keurig helder en snel!

Middels diverse prijs vergelijking's websites komt deze webwinkel vaak naar voren als voordeligste. Een in België gevestigd bedrijf. Moet ik dat dan wel toen dacht ik? Contact met klanten service gehad via de chat, dat ging vlot en snel. Na bestelling keurige berichtgeving over het vervolg van het pakket. Helder in prijs daarmee bedoel ik geen verrassingen achteraf. Pakket was de volgende dag in huis. Kan dit zeker aanbevelen.
Pluspunten
  • Heldere communicatie
  • Snelle levering
  • Goed bereikbare klantenservice
Minpunten
  • website duidelijker maken voor mobiele devices
lies28-10-2016

Correcte winkel

Ooit eens gevraagd of er iets aan de prijs kon gedaan worden aangezien andere winkels een product goedkoper konden aanbieden. Dat hebben ze gedaan! Gelukkig, want ik koop liever bij Artencraft, aangezien hun dienst na verkoop me tot nu toe nog nooit heeft teleurgesteld. Ook leveringen zijn steeds helemaal in orde en op tijd. Bij vragen antwoorden ze met veel zorg. Ik kan er in feite geen negatieve punten over neertypen.
Pluspunten
  • zorgvuldig geselecteerd aanbod
  • dienst na verkoop
  • prijs
  • correcte levering