art & craft
9.9
Deze score is gebaseerd op 110 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor art & craft zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Uitermate tevreden over levering van de TV. Zeer snelle levering, vrijdag 14.00 uur besteld en zaterdag voormiddag geleverd. Middels track en trace goed te volgen en doorlopend per mail op de hoogte gehouden van tijdstip aanlevering. Vriendelijke bezorgers!
Heel goed geholpen door de vriendelijke medewerker!
Heel technische uitkeg gekregen over mijn aankoop die ik die dag gedaan heb! Toen ik thuis de installatie gedaan heb was ik heel tevreden met de keuze waarbij hij mij geholpen heeft! Doe zo voort Jens!
Medewerker Art en Craft Sint Denijs
Perfecte afhandeling van de bestelling en levering.
Één van de goedkoopste leveranciers voor mijn bestelde product.
Artencraft is een goede online winkel met een uitgebreid gamma, altijd interessant voor je een aankoop doet om zeker eens te kijken op hun site of ze jou gekozen product op voorraad hebben, meestal hebben ze ook goede prijzen. Ze hebben ook een onberispelijke service, zijn goed bereikbaar per telelefoon en hebben een snelle leveringsservice
Perfecte service
heb mijn bestelling geplaatst, nog geen 24u later perfect geleverd door vriendelijke koerierdienst, gewoon perfect !!
Geweldige winkel
een winkel waar je altyd terecht kan om iets aan te schaffen om daarna om nog extra uitleg te krijgen.
gepassioneerde professionals
Onlangs heb ik een 2de toestel bij Art&Craft gekocht en weer viel het me op hoe gepassioneerd de medewerkers zijn in de shop. Echte profs. Ze maken er een blijkbaar een sport van om bijna alle componenten en accessoires te kennen. Vraag naar een batterij van een ... toestel, "dat is een BPN-12..." volgt er prompt. Mijn keuze voor mijn toestel was eigenlijk al gemaakt maar toch bleef ik luisteren naar de verkoper zijn uitleg en liefde voor dat toestel. Hij had het liever zelf gekocht denk ik :-) TOP winkel, en nog eens de scherpste prijzen bovenop.
Beste prijs...
Art&Craft belooft steeds op zoek te zijn naar "de beste prijs" en maakt deze belofte ook waar! Wanneer je een artikel elders toch nog goedkoper aantreft dan bij Art&Craft krijg je het verschil in mindering. Naast een uitgebreid aanbod en een levering volgens afspraak biedt Art&Craft ook een prima klantenservice wanneer dit nodig zou blijken.
Zeer betrouwbare webshop.
Correcte levering.
Betrouwbare winkel.
Levering was een dagje later, maar belangrijker is dat het product degelijk en goed ingepakt bezorgd werd.
Prima klantendienst.
Prima telefonisch bereikbaar.
Chat was heel kort niet mogelijk, maar algemeen vriendelijke en correcte klantendienst.
Lage prijzen. Telefonisch zeer goed bereikbaar.
Fotografie specialist.
Origineel garantie document.
Product volledig conform.
Deskundig advies en een goede prijs
Deskundig advies, zowel algemeen technisch als bij de concrete keuze. Naast de goede prijs was dit een echte meerwaarde voor mij.
Uitstekende klatendienst
Al vele jaren ben ik klant bij Art&Craft. Niet alleen voor hun uitgebreid gamma aan fototoestellen en accessoires, maar zeker ook voor hun uitstekende klantendienst. Ze staan altijd klaar met raad en gaan steeds op zoek om aan mijn vragen/noden tegemoet te komen. Bellen, mailen, langsgaan in de winkel, ... telkens opnieuw word je met een glimlach / vriendelijk woord ontvangen.
Goede service !
Correcte en vlugge levering. Goede service en correcte prijzen. Ook vlug geholpen via de live chat. Top !
Goede en snelle levering
Bij art en craft een automatisch koffie apparaat gekocht was snel en keurig geleverd.
Er was een cashback van siiemens van 80 euro . Na het apparaat ontvangen te hebben
Niets bij de verpakking terug te vinden over een cashback.
Met Art en Craft gecontacteerd, met de juiste informatie toch snel de 80 euro ontvangen van Siemens....dus goed gedaan Van Art en craft.
Eerste aankoop Art & Craft
Eerste aankoop bij deze site, super professioneel en korrekte levering, op een vraag ivm de cashback had ik op dezelfde dag reeds een antwoord.
Super aanbevolen
zoals steeds perfect
Zeer vlotte toegankelijke website met heeeeel veel keuze en de beste prijs die er te vinden is.super snelle levering met goede info van leveringsuur dus nooit een ganse of halve dag verloren super tevreden
Pluspunten
- keuze ,prijs en levering
Minpunten
- geen
Vlotte afhandeling aan concurentiele prijzen
De enige online winkel , die binnen de 24 uur jouw bestelling levert en daarenboven via Dynalogistics het tijdstip van levering kan meedelen. Top!
Pluspunten
- Snelheid
- Goede prijzen
Prijzen, levering en klantenservice zijn top.
Op minder dan één dag was mijn aankoop geleverd aan huis. Via de chat kon ik een probleem onmiddellijk oplossen met een aan huis gratis oplossing tot gevolg.
Pluspunten
- Prijs
- Levertermijn
- Chat
stereo pioneer
gebruiksvriendelijk website ,solden artikelen worden afzonderlijk aangeduid ,dus geen gezoek naar de juiste artikelen.
de verzending was zeer goed geregeld niet alleen met trac en trace maar ook de plaats waar de bezorger zich bevindt is uitzonderlijk goed weergegeven zodat je op 10 min weet wanneer het pakje afgeleverd wordt.
Pluspunten
- goede website
- beste prijs/kwaliteit
Minpunten
- geen
Heel tevreden
Ik heb Art en Craft gekozen omdat de beste prijs was en omdat ik had al een oven besteld en ze hadden mij goed antwoorden gegeven en geholpen aan telefoon .
Pluspunten
- Voor meer Vragen kunnen we bellen tot 21h.
- Heel vriendelijk voor te helpen in 2 talen
- Bestellen voor 17h en levering dag erna.
Minpunten
- Bestelling 16u53 = te laat voor levering in 1 dag.
Vaatwasser smeg
Wij hebben een vaatwasser SMEG aangekocht via deze Website. Uit het verleden hadden we al ervaring met Art & Craft. De prijs was 150 euro goedkoper dan op de andere website's en de winkels die we bezochten voor hetzelfde product.
Levering zoals steeds op tijd, heel de tijd te volgen waar de levering zich bevond en wanneer deze zou geleverd worden.
Prima service !
Pluspunten
- Voordelig
- Snelle en goede levering
Prima service
Goede service, vriendelijk personeel. Sensor cleaning heel goed gedaan. Ik vond het niet echt goedkoop, maar als het goed gedaan is kan ik er mee leven.
Juiste keuze
Hier hadden ze het model en kleur wel! Alle andere shops boden alleen het standaard assortiment aan.
Ook een vlotte levering vanuit de Nl vestiging ,dus helemaal top.
Pluspunten
- Assortiment
- Levering
Minpunten
- Nespresse kende dit (nog) niet als bedrijf
overwacht snel
eerst was het artikel niet in stock in beide winkels , ik dacht het zal voor de volgende week maandag of dinsdag zijn de levering .maar nee dezelfde week nog zaterdags was het artikel om 13.00 uur geleverd 1dag na de bestelling fantastisch !
Art & Craft - als je houdt van een perfecte service.
Bij Art & Craft krijg je naast een vlotte en klantvriendelijke service ook nog een snelle levering en ze hanteren het meest transparante trackingsysteem waardoor je precies weet wanneer er geleverd wordt! Alvast mijn favoriet!
Pluspunten
- Perfect trackingsysteem
- Vlotte bediening
Super service!
Ik was op zoek naar de JBL soundbar Boost TV en vond deze merkelijk goedkoper bij Art & Craft. Het online bestellen verliep heel vlot en ook de levering was snel en goed. Kortom: niets dan lof!
Pluspunten
- Gebruiksvriendelijke website
- Snelle levering
- Prima verzendstatus