art & craft

9.9

Deze score is gebaseerd op 110 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor art & craft zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Ingrid Verheyen17-01-2017

Uitzonderlijke shop 'art&craft'

Je kan je niet inbeelden hoeveel producten ze kunnen leveren, dingen die je ergens anders niet meer kan kopen, kunnen zij nog leveren. Correcte behandeling van de bestelling, snelle levering en 'track en trace' systeem dat 100% werkt.
Pluspunten
  • veel artikelen
  • zeer snelle levering
  • goede prijzen
Alié André16-01-2017

Satisfait

Je suis totalement satisfait de mon achat, pour l'instant. Le suivi et la disponibilité de Art & Craft est excellente et cordiale je garde cette boutique dans mes favoris. La livraison également très très rapide ( 1 jour ). Cordialement, André
Pluspunten
  • Présentation
  • facilité du site
  • disponibilité des intervenants
  • Prix
  • livraison ultra rapide
Minpunten
  • rien pour l'instant
familie VC T14-01-2017

Zeer blij met onze nieuwe aankopen

Een zeer overzichtelijke webshop met een heel groot aanbod aan produkten! Snelle leverdatum en correcte afrekening. Een aanrader! Beide aangekochte produkten beantwoorden volledig onze wensen.

Frank De Langhe13-01-2017

Fantastisch Nespresso toestel van Kitchenaid.

Ik kwam deze webshop tegen toen ik Nespresso machines aan het vergelijken was, ik twijfelde tussen het toestel van Kitchenaid of een goedkoper en kleiner toestel van Krupps. Ze hadden de creme kleurige in voorraad en er werd beloofd, : voor 23.00h besteld is de volgende dag geleverd.Ik maakte m'n bestelling rond 19.00h... Ik was de volgende morgen om 09.00h thuis en de Kitchenaid was al geleverd bij een buur. Dat was inderdaad snel. Mooi verpakt, snelle levering en een scherpe prijs. Super.
E.13-01-2017

Nieuwe TV

Snelle opzoeking, eenvoudige bestelling en zeer snelle levering. Kort en duidelijk, geen tijdverlies.
Pluspunten
  • correcte afhandeling
  • razend snelle levering
Minpunten
  • geen volledige beschrijving van item
  • vergelijking niet volledig mogelijk door vorige
Nathalie_vandamme@hotmail.be13-01-2017

Aankoop smeg dampkap

Wij hadden online vergeleken voor de prijzen van een smeg dampkap. Wij kwamen uit bij bol.com maar zagen dat deze verkocht werd via art en craft. Dan zijn wij eens gaan "neuzen" op deze Website en bleek dat ze rechtstreeks via hen nog goedkoper was dan via bol.com. dus deze besteld bij hen en correct afgeleverd op de afgesproken tijd. Vlotte levering en correcten afhandeling. En ook vonden wij een korting van 5% op het totaal bedrag. De site waarop we de korting vonden beloofde tem 31dec. De korting. Wij probeerde s'ochtends de korting maar die werkte niet. Iemand van de chat van art en craft gehad. En bleek dat de korting maar tot 31 was en niet tem 31. Meneer heeft dit meteen aangepast zodat wij toch nog van de5% korting gebruik konden maken! Dikke duim voor art en craft!! We zijn heel tevreden over onze aankoop en de goede service!
Pluspunten
  • Goedkoper dan bol.com
  • Vriendelijke service
  • Correct
dominique13-01-2017

lenco draagbare dvd speler

Goede webschop, groot aanbod, geen verzendkosten, correcte levering, duidelijke informatie producten, via werkgever korting
Pluspunten
  • snelle levering
Jo07-01-2017

Super service

De verkopers zijn heel goed op de hoogte van alle producten, heel vriendelijk en behulpzaam. Ze nemen hun tijd om alles haarfijn uit te leggen. Ik koop enkel nog hier elektronica
Paul uit Koksijde06-01-2017

Paul uit Koksijde

Ik kreeg via email bijkomende info over de Nikon-spiegelreflex-camera die ik wou en kocht daarop het artikel. Vrijdag rond 17u besteld en zaterdag om 12u geleverd in originele Nikon-doos. Track-en-trace van de zending was handig om zaterdagmorgen te zien wanneer ongeveer de bestelwagen langskwam: zo weet je wanneer je wél moet thuis zijn en kan je jouw dag een beetje plannen.
Demuynck Thibault06-01-2017

Super service inbegrepen in de prijs

Na wat rond te surfen op de website ondervonden dat het assortiment zeer uitgebreid is en de prijzen zijn ook zeer scherp. Hier en daar kan wat verschil zijn, maar dit is helemaal geen probleem voor Art & Craft. Met een handige link bij elk product kan je aangeven dat je het artikel goedkoper gezien hebt elders. Dit heb ik gedaan voor mijn aller eerste aankoop (Nikon camera lens). De volgende dag al terug een antwoord ontvangen dat ik een korting kon krijgen waardoor ik niet meer twijfelde bij Art & Craft te kopen. Service en klantvriendelijkheid kan ik enkel maar een 10/10 voor geven. Ondertussen al een 2de online aankoop gedaan met terug zelfde service en tevreden over de aankoop/prijs van het product. In de toekomst ben ik zeker van plan bij Art & Craft mijn camera gear te blijven kopen. Ik raad deze winkel/webshop bij iedereen aan om te gebruiken!
Pluspunten
  • Scherpe prijs
  • Afhaalmogelijkheid winkel
  • Uitgebreid assortiment
  • Service zeer goed ook online via chat
Minpunten
  • Geen minpunten, een aanrader voor iedereen!
Emmy04-01-2017

aankoop Tajine

Pas na bestelling en betaling gezien dat het product op een ander goedkoper was. Zonder probleem een tegemoetkoming terug gestort door Art & Craft. Snelle afhandeling en levering en dat tijdens de feestdagen! Goede service!
Pluspunten
  • snelle afhandeling
  • snelle levering
  • vriendelijk
Annick03-01-2017

Art & Craft

Art & Craft is een heel professionele winkel. Hun kennis over fotografie en de apparatuur is heel groot en correct. Daarbij komt ook nog eens dat ze scherpe prijzen aanbieden en ook een hele goeie dienst na verkoop leveren. Zo had ik onlangs een lens gekocht maar bedacht me de dag nadien en kon ik deze inruilen zonder probleem. (niet gebruikt natuurlijk!). Ik ben al een paar jaar klant en hoop dat nog lang te blijven!
Pluspunten
  • aanbod
  • prijzen
  • flexibiliteit
  • vakkennis in fotografie
ABC PLASTIC BVBA WONDELGEM02-01-2017

My Shop

Overzichtelijk, knappe foto's, ruim gamma, prijsvriendelijke en vooral goede service ! Aangenaam en gemakkelijk shoppen, een aanrader !!!
Eva Corbiaux31-12-2016

Zeer tevreden klant

Ik kreeg snel mijn bestelling binnen, een extra item ontbrak, na dit te melden kwam ook dit binnen de twee dagen bij mij thuis aan!
Pluspunten
  • Snel
  • Correct
  • Beleefd
  • Houden hun klanten goed ip de hoogte
  • Vriendelijk
zzoemie31-12-2016

Panasonic Broodbakmachine SD-2500WXE

Correcte prijs en vaak de goedkoopste, snelle levering en een zeer goede service. Ik kwam deze shop tegen via google en vond wat ik nodig had aan de laagste prijs.
evdb31-12-2016

aankoop printer

Makkelijke website,eenvoudig te bestellen. Even was er een misverstandje over wanneer de levering in de winkel kon afgehaald worden ( was mijn eerste keer dat ik hier iets bestelde ) maar dat is ogenblikkelijk rechtgezet via de chatsessie. Product stond klaar op afgesproken tijdstip en ik kreeg er ook een makkelijk karretje bij om tot de wagen te geraken. Vriendelijke bediening overigens. Ook niet onbelangrijk: product was daar veruit het laagst geprijsd en enige webwinkel die ook melding maakte van een cashback-actie van de producent. Ze zorgen daar blijkbaar erg goed voor hun klanten. Al bij al een aangename webwinkel-ervaring.
Pluspunten
  • handige website
  • snelheid van communicatie
  • bediening in winkel
  • kostprijs
  • opmerkzaamheid voor acties producent
Minpunten
  • eigenlijk niet echt één
Dj30-12-2016

Super web store

Levering Is keurig op tijd, nette behandeling, giede track en trace. Prijs lager als de schreeuwerige mediamarkt, en diverse andere die de prijs gelijk zetten aan mediamarkt Wat wil je nog meer
Kries30-12-2016

Vanaf nu checken we steeds op de site van Art & Craft!

Na een zoektocht langs verschillende winkels voor de aankoop van een oven, belandden we, na een vorige positieve ervaring, opnieuw bij Art & Craft. In de winkel dien je even geduld te hebben: alle kopers worden steeds bediend met een volwaardige uitleg, dus als er enkele voor u staan, dient u wat te wachten. Maar ... je wordt beloond met evenveel aandacht :-) Na een duidelijk uitleg raadde de mevrouw ons aan nog even alles te bekijken thuis: online bestellen gaat even vlot als in de winkel. Dat de gewilde oven online in promotie stond kregen we er als cadeautje bovenop (de online prijs was nog een pak minder dan in de winkel, en daar was het al een pak goedkoper dan bij de concurrentie). De beloofde leveringstermijn was langer dan gemeld (4 werkdagen ipv 1 à 2 werkdagen), maar ik vind dat we daar sowieso al teveel in verwend worden! Bij het ingeven van het leveringsadres had ik trouwens een foutje gemaakt. Uiteindelijk gebeurde de levering heel vlot, ik werd daar zelfs nadien mobiel van op de hoogte gebracht.
Pluspunten
  • Goedkoopste
  • Je krijgt in de winkel alle nodige uitleg
  • Vlotte levering (er wordt gebeld indien nodig)
Minpunten
  • Langere leveringstermijn dan beloofd
Eddy30-12-2016

stoomreiniger Kärcher

shop is even gemakkelijk als de andere Nederlandse bekende concurrenten maar volgens mij in vele gevallen goedkoper.
Pluspunten
  • goedkoop
  • snel
  • gebruiksvriendelijk
Koen30-12-2016

Ruime keuze, goede voorraad en erg scherpe prijs voor TV's

Art & Craft bleek niet alleen de ruimste keuze te hebben, maar ook nog eens de scherpste prijs. Er werden enkele logistieke opties aangeboden bij het uitchecken (tijdsblok kiezen) waarvan ik avondlevering koos. Dit liep echter fout en de transporteur leverde rond de middag. Na één mailtje naar de klantendienst hierover kreeg ik de dag erna de kostprijs van de optie terugbetaald, met een vriendelijk mailtje van de klantendienst met verontschuldiging voor het ongemak. Klasse. Ik kom terug.
Pluspunten
  • Keuze
  • Prijs
  • Klantenservice
KVB30-12-2016

Fitbit Charge 2

Zeer goede site en de prijs was ook de beste die ik kon vinden. Zeer snelle en correcte levering. Dus zeker een aanrader
Pluspunten
  • Goede prijs
  • Snelle levering
Minpunten
  • Na service
Frederike carton30-12-2016

Art&crafts

De mensen zijn vriendelijk en uiterst behulpzaam. De produkten zijn van goede kwaliteit! Eerste keus winkel bij aankoop fotocamera!
Lieven30-12-2016

Nieuwe tevreden klant

In een zoektocht naar een wasmachine via prijsvergelijkingssites op de website van art en craft gearriveerd. Na een bezoekje aan de fysieke store en goede babbel met zeer kundig personeel zijn we aangegaan tot de aanschaf via de website. De levering is verder zeer vlot verlopen. Tijdens de installatie van de wasmachine hadden we nog een technische vraag waar we zeer snel antwoord op hebben gekregen via de klantendienst.
Pluspunten
  • Prijs
  • Service
  • Levering
  • Fysieke winkel
Robrecht30-12-2016

Heb reeds meerdere online aankopen gedaan via Art & Craft. Deze zijn telkens tijdig, stipt, probleemloos en correct verlopen. Ook de vermelde prijzen zijn competitief en eerlijk. Een aanrader dus! Ik zal zeker nog aankopen via Art & Craft online of in de winkels verrichten
Pluspunten
  • Prijs / Kwaliteit
  • Levering / snelle service
  • Betrouwbaar
Philippe30-12-2016
4.0

24h levering in 5 a 7 dagen kan stukken beter

4.0
2 produkten besteld die in stock waren (een was bedoeld voor een verjaardag) levering volgende dag voorzien (staat uitdrukkelijk bij de advertentie van de produkten die ik gekozen had) na 3 dagen nog niets ontvangen, gingen eens intern bekijken. heb eerst 1 produkt gekregen, het andere 2 dagen later. in totaal bijna 7 dagen moeten wachten. Verjaardagcadeau (van toch 205 €) dus niet echt op tijd. voor de rest is prijs/kwaliteit van de webwinkel goed. Telefonisch contact zeer moeilijk, bijna 5 minuten moeten wachten voor er iemand op nam
Pluspunten
  • Prijs/lwaliteit
  • aanbod
Minpunten
  • klantendienst