VITALIC Premium XL ijsbad (115cm) incl. ONLINE sportschema - Zit en lig bad voor Volwassenen - Ice Bath bucket opblaasbaar Dompelbad - Badkuipen

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 139,00 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 1 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de VITALIC Premium XL ijsbad (115cm) incl. ONLINE sportschema - Zit en lig bad voor Volwassenen - Ice Bath bucket opblaasbaar Dompelbad op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

w*****************@s**************05-01-2026
4.0
4.0
Goede service, maar product kan beter Ik heb dit artikel gekocht als geschenk. Bij het eerste opzetten om te testen bleek dat de naden lekten en het bad leegliep. Na contact met de firma werd ik zeer correct en vriendelijk geholpen. Na het sturen van een video kreeg ik snel een nieuw bad toegestuurd, wat ik enorm waardeer. Jammer genoeg was bij het opzetten van dit tweede exemplaar meteen zichtbaar dat er opnieuw een productiefout aan de naad aanwezig was. Hopelijk kan de firma dit probleem definitief verhelpen, want hun klantendienst is echt top!