Kenwood DMX7018DABS

Kenwood DMX7018DABS - Autoradio's

Kenwood DMX7018DABS - Autoradio's

8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 55 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood DMX7018DABS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Guido23-06-2020

mooi groot scherm, super gevoelig dus direct kontact

Heb nu een radio bij android auto goed laat werken met een aantal leuke opties voor het instellen van het scherm
Damien13-06-2020

Kenwood radio

Prachtig en mooi design je kan er ook makkelijk alles aan aansluiten en handig met camera’s geen moeite om te installeren echt een top product en zeker aan te raden
  • Makkelijk instalatieb
Mark Eek14-05-2020

Kenwood Drive

Mooie radio met Apple Car Play, radio heeft een mooi scherm en is makkelijk te bedienen. Netjes ingebouwd en staat heel mooi
Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen
  • Strak uiterlijk
  • Apple CarPlay
RichardMassa29-04-2020

Verbind je telefoon!

Geweldig product van Kenwood. Gisteren aangeschaft, dolblij mee. Mijn iPhone verbinden d.m.v. kabeltje en de belangrijkste functies worden overgenomen. Navigeren met Google Maps (altijd up to date), inkomende WhatsApp berichten worden voorgelezen, WhatsApp berichten versturen doe je eenvoudig door het bericht in te spreken. Luisteren naar digitale muziek met de DAB+ radio en Deezer. Kortom echt genieten. Ook erg handig is dat de stuurbediening op onze Toyota gewoon gekoppeld kon worden.
Pluspunten
  • Groot scherm
  • Koppelen telefoon
  • DAB+
  • WhatsApp via spraak
  • Handige bediening door grote tegels
Minpunten
  • Duurt een tijdje voordat hij opgestart is
Van merwijk07-04-2020

Erg handig

Gekocht voor de dab kwaliteit en gebruiks gemak vooral de Apple CarPlay is erg handig conect meteen zodra je in de auto stapt
Roelof07-04-2020

Perfecte radio voor gebruik met Carplay

Na een ervaring met Carplay in een huurauto op vakantie moest ik de oude TomtomNB1 in mijn Mazda CX5 gaan vervangen. Voldoet aan alle verwachtingen behalve het interfacen met mijn stuurbediening. (Wordt nog aan gewerkt door de leverancier van de interface)
Pluspunten
  • Geweldige integratie met Apple Carplay
  • Prima DAB ontvangst.
Minpunten
  • Interfacing met stuurcontrole beperkt.
ief4x427-03-2020

goede vormgeving

De radio is nu één week in de auto geplaatst en voorlopig is alles positief. Ik heb deze in de eerste plaats gekocht voor zijn geringe inbouwdiepte en grootte. En omdat al mijn vorige radio’s ook van Kenwood waren.
Pluspunten
  • gebruiksgemak
  • vormgeving
  • geringe inbouwdiepte
  • goed geluid
Minpunten
  • nog niet gevonden
Nico28-02-2020

Groot scherm

Veel muzikale opties beschikbaar in combinatie met telefonie en het gemak van de mogelijkheden van de smartphone. Even wennen, maar mijn favoriete muziek is op vele manieren beschikbaar.
Pluspunten
  • Combinatie met apps van de SmartPhone.
  • Handsfree bellen
Minpunten
  • Wennen aan de vele opties.
Caspar28-02-2020

Prima apparaat met CarPlay

Strak Kenwood apparaat , met zeer goed geluid, en met Apple CarPlay helemaal top !! Kan nu eindelijk spotify en eigen nav kiezen
Minpunten
  • Nog geen ontdekt
  • DAB ontvangst niet altijd goed
Robert25-01-2020

Kenwood DMX7018DABS gebruikers ervaring na enkele maanden.

De radio voldoet aan de verwachtingen, tot in Antwerpen is Radio 538 storingsvrij te ontvangen. Bedienings gemak zou nog beter zijn met een draaiknop voor het volume, i.p.v. toetsen. Navigatie via Apple Carplay is vooral met Waze perfect, veel informatie files, gevaarlijke situaties en snelheids controles worden actueel en bijna op de meter nauwkeurig doorgegeven. De DMX geeft zijn geluid weer via 4 Kenwood 3 weg luidsprekers en een Kenwood SW 11 actieve subwoofer. Deze combinatie resulteert met alle instel mogelijkheden van de radio in een perfect geluid in de auto. Enige wat ik mis is de kleur aanpassing aan de dashboard verlichting, die had mijn vorige Kenwood wel.
Stef23-12-2019

Kenwood DMX7018DABS Topper

Mooi scherp beeld goede bediening zuivere muziek dab+ werkt prima Google maps werkt ook prima aansluiten telefoon en gelijk beeld kortom prima en echte radio die alles aan kan
Pluspunten
  • mooi beeld
  • bediening
  • opstarten Google maps
  • vlotte bediening
Roy25-10-2019

Heerlijk helder ... scherm

Goede prijs kwaliteit verhouding, mooi passend in te bouwen, ook in mijn ' oude' SAAB9-5. Veel bedieningsgemak.
Pluspunten
  • kraakhelder scherm
Minpunten
  • nog niet ontdekt
MsPG23-08-2019

Alles in 1

Ideaal en super handig, alles in 1. Iphone inpluggen (Apple carplay) en het werkt naadloos op elkaar, Siri reageert uitermate goed en vriendelijk (Is wel eens anders he Siri? :-P ) Navigatie keuze uit 3 verschillende, Apple maps, Google maps en waze (laatste is ook van Google) Interface is duidelijk en makkelijk, alhoewel ik erg benieuwd ben naar IOS13, schijnt een hele andere interface te krijgen. Kortom.....have fun with it.
Pluspunten
  • Groot scherm
  • Voicecontrol
  • Geluid
  • DAB
Minpunten
  • Nog niks kunnen ontdekken
Bas01-08-2019

Redelijke radio met beperkte mogelijkheden

Deze radio geplaatst in een VW transporter. Scherm is mooi groot, maar in de nachtstand is het met Google Maps moeilijk zichtbaar. Ook kan je het scherm niet dimmen. De koppeling met Android Auto werkt niet, maar is via omwegen te installeren. Beperkte opties beschikbaar. Je moet wel een snelle telefoon hebben S8 om alles werkend te houden anders loopt het systeem vast. Met een Apple werkt de radio beter. Geluid wordt bij mij naar een versterker gestuurd, dus daar heb ik review over.
Pluspunten
  • Uiterlijk
  • Gebruiksvriendelijk
Minpunten
  • Zichtbaarheid scherm
  • koppeling Android telefoon slecht
Rderaalte22-07-2019

Mooi design

Mooie radio zeer gebruiksvriendelijk. Het installeren is even een klusje maar dan heb je ook wat. Een echte aanrader
Pluspunten
  • Design
  • Android auto
  • Dab
Minpunten
  • Prijs
Ton Arts01-07-2019

Mooi scherm, duidelijk display, makkelijk bedienbaar.

Gekocht vanwege duidelijk display en mogelijkheid aansluiten camera . Ook de DAB antenne speelt mee in deze radio keuze van mij.
Henri onrust04-06-2019

Kenwood dan en CarPlay autoradio

Ik heb de radio gekocht omdat het er zeer netters uit ziet en de reviews waren goed. Dit onder vindt ik ook. Radio is grafisch goed en gebruikt vriendelijk. Werkt naar behoren. Komt een goed geluid uit.
Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Grafisch prima
  • CarPlay top
Minpunten
  • Op starten van de radio duurt wat lang
Jasper03-06-2019

Apple carplay

Ik heb dit product gekozen met name vanwege de optie Apple CarPlay en DAB+. Het korte chassis was voor mij ook fijn vanwege weinig ruimte achter de radio. De vele opties die met de radio meekomen. Zoals x-over, positie waar het beste geluid naartoe moet werken echt super!
Pluspunten
  • Apple CarPlay
  • Short chassis
Minpunten
  • volume knoppen onhandig
Alex05-05-2019

Mooi apparaat

Het scherm heeft een mooie grootte. Het systeem werkt goed samen met apple car play. De veelzijdigheid is heel groot. Jammere is wel dat niet alle knoppen op het stuur ondersteund worden. De opneemfunctie is bijv. weggevallen.
Pluspunten
  • Veelzijdig
  • Mooi groot scherm
Minpunten
  • niet alle knoppen op het stuur werken goed.
Rob24-03-2019
5.0

Absoluut niet wat ik van het geheel had verwacht..

5.0
Ik vind deze radio tegenvallen , dit omdat de DAB ontvangst (aangesloten op meegeleverde DAB antenne) super slecht is. Daarnaast had ik gehoopt op een verfijnd "Android Auto" systeem waar mooi mee geadverteerd word terwijl dit nog niet eens een officieel systeem is en ik het dus via via heb moeten installeren. Dan heb ik het er uiteindelijk op en dan is het zo beknopt als het maar kan.. een zéér beperkte functie, ja oke de navigatie werkt prima maar daar ik het ook haast wel mee gezegd. In de andoid auto kun je dan ook nog niet eens het scherm dimmen als je maps aan hebt in de nacht word je haast verblind. Dan de bluetooth is ook maar halve bak , de ene keer vindt ie mijn telefoon en de andere keer niet. Al met al geen fijn werkend producy
Pluspunten
  • Mooie visualisatie
  • Helder scherm
  • Snelle bediening
Minpunten
  • Slechte DAB ontvangst
  • Android Auto absoluut niet de moeite waard
  • Slechte Bluetooth
  • In Android Auto TE fel scherm
Paul Sebregts16-03-2019

Overall prima product

Handig in gebruik. Goed geluid. Groot scherm. Alleen dag-nacht schakelen werkt niet via Android auto.
Pevo5811-03-2019

Overzichtelijk groot scherm met goede kleurweergave.

Gekocht vanwege de schermgrootte en de CarPlay mogelijkheden. Verder is het erg fijn dat de inbouwdiepte geringer is dan normaal. Kabels kunnen mooi weggewerkt worden hierdoor. Menu indeling is een kwestie van smaak maar bevalt mij prima. Goede geluid, veel instelmogelijkheden en alles functioneert zoals het hoort.
Pluspunten
  • Inbouwdiepte
  • CarPlay
Minpunten
  • CarPlay via kabel
Martijn24-11-2018

Ik vind dit een mooie oplossing voor al je audio gebeuren

Ik heb dit product gekocht omdat ik een ander navigatie systeem en bleutooth systeem voor de telefoon nodig had. Het werk mooi met zowel audio streaming als navigatie Google map en waze
Pluspunten
  • Navigatie duidelijk
  • Handsfree
Geert29-08-2018

Kenwood dmx7018dabs

Gekocht als opvolger van de Kenwood 7150DAB: deze werkte op zich prima, maar ingebouwde (Garmin) navigatie was bepaald niet echt bij (slechts 1 x per jaar update terwijl Garmin in eigen toestellen elke 3 maand een update stuurt). De omruil in mijn auto had ik in een uurtje gefixt en daarna werkte alles naar behoren m.u.v. de DAB-ontvangst. In de oude was die prima, hier was het heel slecht. Inmiddels verholpen door een nieuwe plakantenne met voeding: nu werkt het voortreffelijk. Apple Car Radio is een droom en geweldig te bedienen met Siri. Geluid t.o.v. de vorige Kenwood is echt beter (voller en duidelijker). Om kort te gaan: dikke aanrader (tenzij je een systeem wil met een cd/dvd-speler: die zit er niet in).
Pluspunten
  • Apple Car Play
  • DAB
  • Verstaanbaar telefoneren
  • Geweldig geluid (in Mitsubishi ASX)
  • Mooi scherm
BoOzaNL21-08-2018

Kraakhelder scherm, DAB+, Android Auto/Apple Carplay

Een radio die zo'n beetje alles heeft. Bluetooth werkt perfect, handsfree bellen en muziek luisteren dus geen kabels meer over het dashboard. De USB aansluiting is volledig uit het zicht weg te werken dus ook geen USB sticks meer in het zicht. Android Auto werkt perfect, alleen is de applicatie nog niet voor de Nederlandse markt. Dit is te omzeilen door de app via een .apk site te downloaden. Is zeker een aanrader want ondersteunt dan ook Google Maps en Waze. Deze radio heeft geen cd/dvd ingang maar wie heeft deze nou nog nodig in 2018 ;) 9/10 omdat er altijd ruimte is voor verbetering, het is alleen zeer moeilijk iets negatiefs te bedenken over zo'n goede radio. Als ik dan toch iets mag noemen is het de prijs. Al is die best rechtvaardig voor wat je krijgt
Pluspunten
  • Android Auto/Apple Carplay
  • Geen kabels over dashboard
  • Volledig handsfree te bedienen
  • Makkelijke installatie
  • Goed scherm
Minpunten
  • Prijzige investering
  • Android Auto App nog niet beschikbaar in Nederland