De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 10 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KMM-BT408DAB Bluetooth autoradio - incl. DAB+ antenne op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Goede kwaliteit autoradio en geweldig voor de prijs
Mooie media receiver zeer goede geluidskwaliteit en ontvangst. Duidelijk en opgeruimde bediening en display. Menustructuur eenvoudig, zeker na het downloaden van de Nederlandse gebruiksaanwijzing. Zeer goede prijs kwaliteitverhouding. Aanrader!
Deze radio voor mijn vrouw gekocht. De geluidskwaliteit van de oud radio was steeds slechter geworden. Met deze Kenwood radio is zij zeer tevreden: goede ontvangst van de DAB zenders. De geluidskwaliteit is er enorm op vooruit gegaan. Het plaatsen van de antenne en de inbouw van de radio was heel goed te doen.
Kortom: heel tevreden over deze aankoop. Ik kan de radio aan iedereen aanbevelen.
GeluidskwaliteitGoed
MogelijkhedenVoldoende
GebruiksgemakVoldoende
VormgevingVoldoende
Pluspunten
Goede ontvangst van analoge en digitale zenders
Telefoon interface is mooi meegenomen
Minpunten
Het toetsenbord heeft hele kleine toetsen. Dat is even wennen.
Prima radio en makkelijk in te bouwen en te koppelen met GSM. Alleen was de levering niet compleet, de microfoon ontbreekt. Gekocht bij MediaMarkt en dus is de verpakking al eens open geweest of door iemand retour gebracht. Spijtig, nu niet volledige ingebouwd en hopen dat ik de microfoon alsnog geleverd krijg.
Waardeloos totaal geen dab ontvangst nergens zelfs niet in de stad Groningen
Zelf al een betere antenne gekocht help ook niets geen signal anders zegt hij niet ja en alles volgens de informatie gedaan
De prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. De radio is licht, compact beschikt over DAB+ en je kunt handsfree bellen, de DAB antenne en microfoon worden meegeleverd.
De kwaliteit van het geluid is mooi en helder. Het geluid kun je heel fijn aanpassen naar jou speakers met de audio instellingen zoals de 13 bands equalizer, passthrough filter, X-over andere opties die deze radio heeft, meer als ruim voldoende om alles te fine tunen.
De radio heeft dual phone connection, handig als je prive en werk telefoon hebt.
Ook ondersteund deze radio tot 5 Bluetooth verbindingen, zodat je partner, kinderen of vrienden ook hun favoriete nummer kunnen luisteren in de auto, iedereen blij zo ook de chauffeur.
Leuk extraatje wat je kunt downloaden in de playstore is de Kenwood remote app waar je jou jou radio kunt bedienen.
De kwaliteit van het bellen is ruim voldoende. Is goed verstaanbaar voor de persoon andere kant, geen ruis of storingen.
Ik mis wel Nederlands bij taalinstellingen. Voor mij niet zo'n probleem omdat Engels ook goed is.
Verder ziet het design van de radio er wel mooi en strak uit, al had het scherm waar de tekst in staat wel iets breder mogen zijn. Het menu had naar mijn mening beter en duidelijker ingedeeld kunnen worden.
Ik heb zelf altijd goede ervaringen met autoradio's van Kenwood en deze aankoop is dan ook zeker geslaagd.en aan te raden.
Gekocht voor Bluetooth en dab+
Dit is een compleet product, inde doos zit de dab antenne alsmede een microfoon voor handsfree bellen
Geluidskwaliteit is uitstekend en is wel afhankelijk van de speakers die je hebt
Alles doet wat het moet doen
Zeer tevreden met de prijs/kwaliteit
Na de restauratie van mijn Audi TT uit 1997, was dit product een goeie modernere vervanging van het Audi Concert systeem. Past goed bij de rest van de interieur en lichten.