De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 43 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood Audio Kenwood DMX5020BTS - 2DIN Autoradio | Apple CarPlay & Android Auto op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik heb deze kenwood gekozen omdat ik vaak over het merk heb gehoord. En inderdaad na zeer eenvoudige installatie zeer tevreden wat een verschil met de originele radio die in mijn auto zat , super geluid en zeer eenvoudig menu je hebt de gebruikershandleiding bijna niet nodig.
Zeer blij mee een aanrader!
Bevalt goed echt een aanrader voor niet teveel geld
Ik had al een Kenwood zonder CarPlay. Kon deze kopen of de versie met DAB + dat heb ik niet nodig ik gebruik radio via de Tunl app.
+ duidelijk scherm
+ goed geluid
+ afstandsbediening van mijn vorige radio werkt erop.
- bedraad CarPlay
- telefoon gesprekken zijn niet altijd even duidelijk
Strak ontwerp scherm mag wel wat makkelijk er gebruik vriendelijkheid. Belangrijke dingen zoals radio zenders zijn klein weg gestopt. Ook de het geluid aan passen zijn veel handelingen.
Mooie strakke uitstraling. Makkelijk te bedienen. Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk van de apps via de telefoon.
Plug and play, no more to say! Just enjoy!
Mooi multimedia systeem, makkelijke bediening, mooie interface.
Alleen het inbouwen is wat lastig,bij een Peugeot 108 en moet je een deel uit je dashboard zagen.
Ik heb voor dit systeem gekozen Omdat ik eerst een pionier had die al binnen de garantie termijn helemaal naar de klote Was. nu met deze KENWOOD is het geluid ook nog eens beter . Eindelijk kwaliteit in mijn auto
Ik was op zoek naar een goed Carplay systeem voor Android en had geen behoefte aan DAB radio. Ik kwam uit op dit model. Werd probleemloos geinstalleerd, er werd een externe microfoon geplaatst . Ik kan nu handsfree via google assistent bellen, navigeren, muziek afspelen via Spotify. De unit heeft een erg goede geluidskwaliteit, ik heb de equalizers etc. nog gewoon uitstaan maar je kan je geluid goed tweaken in je auto. Mirroring is alleen mogelijk in de mirroring modus, het duurde even voordat ik dat gevonden had, ik vind het menu nog wat verwarrend. Werkt via bluetooth en usb/datakabel die ik nog los moest aanschaffen.
Fijne radio, zeker gezien Android auto.
Enige nadeel vind ik dat het scherm vrij fel is in het donker, lijkt niet helemaal aan te passen, maar wellicht moet ik nog beter zoeken.