Kenwood KDC-BT740DAB - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KDC-BT740DAB op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Paulpi 15-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top geluid. Carkit en losse microfoon werkt prima.

Geschreven voor: Kenwood KDC-BT740DAB

Algemene score

9,0
Mooie DAB+ Met carkit mogelijkheid. De losse microfoon is heel verstaanbaar ook tijdens het rijden. Aansluiten op de stuurwiel bediening is een kwestie van inpluggen. We zijn er echt blij mee.

Pluspunten

  • Carkit met losse microfoon
  • Mooi uiterlijk naar eigen smaak in te stellen
  • Eenvoudig aan te sluiten
  • Koppelen smartphone
  • USB aan de voorkant

Minpunten

  • CD is achterhaald

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

QES 11-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel functionaliteiten, makkelijk te installeren

Geschreven voor: Kenwood KDC-BT740DAB

Algemene score

10,0
Alles werkt naar behoren, wat een verschil digitale audio in de auto ;-)
Ook het installeren van de dab-antenne was met de bijgeleverde handleiding goed te doen.
Eigenlijk had ik deze radio voornamelijk gekozen omdat ik graag spotify wilde luisteren, maar ja nu dus met dab+ en handsfree bellen erbij ben ik helemaal in mijn nopjes!

Pluspunten

  • DAB+
  • Bluetooth
  • Goede handleiding (installeren / instellen)
  • Handsfree bellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Titus vannMierlo 19-04-2021
  • Product gekocht

Uiterst gemakkelijk

Geschreven voor: Kenwood KDC-BT740DAB

Algemene score

9,0
Heel mooi apparaat die goed je muziek kan screenen! Het is makkelijk in te bouwen en levert een goede muzieksound

Pluspunten

  • Mooi geluid
  • Makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter Scheveningen 14-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KDC-BT740DAB

Algemene score

8,0
Gemakkelijk bediening, overzichtelijk, prima ontvangst, legio aan mogelijkheden. helemaal blij mee, aanrader

Pluspunten

  • Instel mogelijkheden
  • Bediening

Minpunten

  • Gebruiksaanwijzing

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 22-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed geluid. Makkelijk in de bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KDC-BT740DAB

Algemene score

8,0
Goeie uitstraling,goed geluid.makkelijk in de bediening,compatibel met de I Phone,dus ook handsfree bellen.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden wat display kleuren betreft.

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Panda 09-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer veel nuttige functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KDC-BT740DAB

Algemene score

9,0
Op Alexa na alleen maar goede functies, zeer makkelijk in gebruik en installatie. Veel functies (zie omschrijving)

Pluspunten

  • Bluetooth
  • Dab

Minpunten

  • Alexa

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

erro 18-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goed geluid met name ook voor bellen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KDC-BT740DAB

Algemene score

9,0
fijn apparaat met erg veel mogelijkheden met name dat er twee mobiele telefoons kunnen worden aangesloten en de microphoon met ruisonderdrukking zijn sterke pre, daarnaast een erg goed geluid zoals ik dat van kenwood gewend ben en heel veel opties en mogelijkheden!

Pluspunten

  • bel mogelijkheid
  • veelzijdigheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Richard 24-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed geluid mooi uiterlijk

Geschreven voor: Kenwood KDC-BT740DAB

Algemene score

9,0
De radio heeft een bijzonder mooi geluid en veel opties zoals meerdere devices op bluetooth. Kleur aanpassen van het scherm, USB

Pluspunten

  • Bijzonder geluid
  • Aanpasbare kleur van het scherm
  • Meerdere devices op bluetooth
  • USB aansluiting
  • Bijgevoegde DAB antenne

Minpunten

  • Iets gammel aanvoelende volumeknop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer