- Kieskeurig keurmerk
- Thuiswinkel Waarborg keurmerk
Alecto DBX-88 ECO DECT Babyfoon - Blauw/Wit - 300m Bereik - Met Nachtlampje & Slaapliedjes - Audio- en videobabyfoons
Super babyfoon!
Makkelijk in gebruik, degelijk materiaal, functioneert goed!! Aanrader als je op zoek bent naar n goede, maar ook betaalbare babyfoon.
Functioneel en mooi
Makkelijk te bedienen, overzichtelijk en makkelijk met het display. De walkie talkie functie werkt goed en levert goede geluidskwaliteit.
prima babyfoon
Fijn degelijk apparaat. Simpel bedienbaar en fijn dat je terug kunt praten. Verder praktisch en bereik is prima, ver genoeg.
Babyfoon DBX-88 Eco
Alle functies zijn duidelijk en eenvoudig te bedienen. Ook met de handleiding kan je alles vrij eenvoudig anders instellen, indien je wenst.
Zeer tevreden
Nu de ons tweede kindje op komst is hebben we een tweede Alecto DBX-88 aangeschaft omdat we het een makkelijk en betrouwbaar apparaat vinden, zijn zeer tevreden
Primaa product
Dit is de tweede babymonitor van dit type dat we aankopen, omdat elk kind er een zou hebben. Heel tevreden, veel functies met muziekjes die de kindjes graag horen en leuk nachtlampje. Slechts de batterij is snel leeg.
Prima babyfoon met veel mogelijkheden
Deze babyfoon heeft alles wat je nodig hebt. Ook een handige 'stille' stand, waardoor je alleen de lampjes ziet oplichten. Goed geluid. Sterren fungeren als nachtlampje.
prima babyfoon
We gebruiken de babyfoon nu 9 maanden: goed bereik, veel functies, geen storingen, handig formaat om bv in je jaszak te steken als je even de tuin in gaat. Handige aanduiding met groene en rode lampjes (als je weinig hoort bv vlakbij de dampkap, kan je kijken ipv luisteren). zeer gebruiksvriendelijk.
Super tevreden!!!
Eenvoudig in gebruik, goed bereik, op afstand te bedienen en geen storingen. Aanrader, geen gedoe! Er zitten 2 batterijen bij, max 6 nodig als je volledig draadloos wilt gebruiken.
top product!
Wij hebben de babyfoon kado gekregen, en hij werkt uitstekend!
Goed bereik en je kan alles zelfs van afstand bedienen.
onze kleine kan heerlijk slapen, terwijl wij goed toezicht kunnen houden!
zeer degelijk op batterijen na
Gekocht vanwege de eco modus. Nog niet zolang in gebruik en tot nu toe tevreden. Geen storingen, vele nuttige functies en gemakkelijke programmering. Spijtig dat deze enkel met oplaadbare batterijen werkt, merk wel dat bij niet gebruik deze batterijen toch snel leeglopen. Slechts 2 batterijen meegeleverd terwijl er toch 6 nodig zijn. Compleet in combinatie met een Baby Monitor.
Prima babyfoon!
Aansluiten gaat erg makkelijk en het bereik is goed, ook in groot huis met betonnen vloeren. Fijne muziekjes en ook de drie lichtgevende sterren doen het goed. Minpuntje: geen oplaadbare batterijen meegeleverd voor de baby-unit.
Prima babyfoon, batterij is wat minder
Het bereik van de babyfoon is prima, zowel in huis als naar buiten. Het enige minpunt vinden ook wij de batterij van de ouder unit. Deze is snel leeg, waardoor je het oplaadstation altijd in de buurt moet hebben.
goede babyfoon, mag alleen zuiniger op batterij zijn.
Wij zijn erg tevreden. Het bereik binnen is goed. Buitenbereik gaan we deze zomer testen. Wat ik wel jammer vind is dat de batterij in het meeneem gedeelte binnen een paar uur al leeg is, waardoor je het oplaadstation wel altijd in de buurt moet hebben.
Goede babyfoon
Het is een fijne babyfoon. Makkelijk in gebruik. Enige minpuntje; voor de ouderunit worden wel batterijen geleverd en voor de babyunit niet. Verder goed bereik en heel fijn dat er muziekjes bij zitten
Prima op batterijen na
We hebben veel plezier van deze babyfoon. We maken ook veel gebruik van het muziekje. Nadeel is de batterijduur van de babyfoon. Een halve dag beneden (zonder de oplader) en dan is ie leeg, en dan gaat ie iedere paar seconden hard piepen. Erg jammer.
Eindelijk bereik!
Eindelijk hebben we een babyfoon gevonden die bereik heeft van zolder tot aan beneden! De muziekjes zijn divers en rustgevend. Ook de lichtgevende sterren zijn een hit bij mijn dochter. Suoer makkelijk in gebruik.
Alecto dbx 88 eco
Degelijk. Makkelijk hanteerbaar.
Handig is vooral dat de zender ook op batterijen kan zodat je je kleine ook in de auto of in de tuin kan laten slapen en niet uit de auto of kinderwagen hoeft te halen (en wakker wordt)
Prima apparaat.
Batterij gaat lang mee. Goed geluidkwaliteit.
Mooie design. Leuke muziekjes die erg rustgevend zijn voor de baby.
Goed ontvangst. Ook in de achtertuin. +/- 15 meter diep.
Super babyfoon. Heel fijn zacht licht van de sterretjes, waarbij je prima de baby op bed kunt leggen. De muziek is heel rustig, heerlijk!
In het begin zeer te vreden,
Na langere tijd gebruik begon hij te ruizen,
Ook brak het snoertje af, dit hebben we laten vervangen.
Toen de babyfoon een maand geleden, vlak voor het verlopen van de garantie, steeds uitviel bij te hard geluid, hebben wij hem op gestuurd om te laten repareren en tot onze verbazing kregen wij een nieuwe terug, zeer goede service!
Mooie vormgeving,en zeer gemakkelijk in te stellen. Gebruik hem s nachts voor onze pup. Goede prijs kwaliteit verhouding, Nadeel dat de oplaad bare batterijen van de ouder unit niet zijn inbegrepen.
Goed geluid en gevoeligheid zijn goed in te stellen.
Handzaam, overzichtelijk en eenvoudig te bedienen.
Volume is goed bij te stellen en de lampjes die de volume aantonen zijn erg handig.
Wel zit er een lichte ruis in de microfoon.
De babyfoon is erg handig in gebruik en erg gevoelig (instelbaar). Je kunt elk zuchtje meekrijgen. Onze zoon is al iets ouder en onze video babyfoon heeft het begeven dus deze aangeschaft zonder video functie. Omdat de gevoeligheid instelbaar is slaat de babyfoon niet meteen aan, maar wel zodra onze knul roept of huilt. Erg handig is de terugspreekfunctie. Alles is prettig en precies te regelen.
Van avent naar alecto leek een riskante keuze maar daar heb ik mij vergist. Prima prijs, veel mogelijkheden en betrouwbaar.