- Kieskeurig keurmerk
- Thuiswinkel Waarborg keurmerk
Alecto DBX-88 ECO DECT Babyfoon - Blauw/Wit - 300m Bereik - Met Nachtlampje & Slaapliedjes - Audio- en videobabyfoons
Degelijke babyfoon met super geluid
Fijne babyfoon, voelt degelijk aan. Simpel in gebruik met de juiste basiselementen (muziek, terugspreekfunctie, nachtlampje, oplaadbare units). Geluid is perfect, als je wilt kun je elk zuchtje horen en kan hard genoeg. Als tweede babyfoon hebben wij deze naast onze andere camera van alecto, erg blij mee!
Pluspunten
- Geluidssterkte
- Design, degelijkheid
Mooi apparaat
Dit is de tweede keer dat we dit apparaat kopen, vorige keer was de kabel kapot. Maar we zijn altijd zeer tevreden geweest over de werking ervan. Nu is het een ECO, dus ik ben benieuwd of de accu inderdaad langer mee gaat. We hebben hoge verwachtigen!
Pluspunten
- veel functies
- goede prijs/kwaliteit
Minpunten
- volledig opladen duurt 24u
super geluid
Dit is mijn tweede DBX-88 al. De oude deed het nog wel, maar omdat hij een keer in een emmer water was gevallen, was niet alles op het scherm meer zichtbaar. Het is een zeer goede babyfoon, heel gebruiksvriendelijk en een super helder geluid.
Pluspunten
- geluid
- gebruiksgemak
Minpunten
- geen
Gemakkelijk in gebruik
Gemakkelijk in gebruik, goede prijs-kwaliteit verhouding. Rustige muziekjes, niet schel. Nachtlampje niet te fel.
Pluspunten
- Prettig geluid muziekjes
- Nachtlampje niet fel
- Temperatuursindicator babykamer
- Zowel op batterijen als netstroom te gebruiken
Goede accuduur en goed bereik!!
Fijne babyfoon met duidelijk geluid! Ook het bereik is goed, waardoor je lekker in de tuin kan zitten als de baby in bed ligt. Na 1,5 jaar gaat de accu nog steeds een volle dag mee. Wij zetten hem altijd snachts in de lader.
Eenvoudige maar zeer handige babyfoon
Duidelijk scherm, makkelijk in gebruik, handig met temperatuur aanduiding, goede geluidskwaliteit.
Ik vind het wel spijtig dat de batterij snel leeg is.
Pluspunten
- Baby goed hoorbaar
- Handig in gebruik
Minpunten
- Batterij is snel leeg
Gewoon een fijne babyfoon
Na alle fijne verhalen van vriendinnen nu zelf ook deze babyfoon aangeschaft. De limited edition genomen met grijs. Erg mooi. Ik vind vooral de terugpraatfunctie, de verschillende liedjes en de helderheid pluspunten. Bewust gekozen voor een babyfoon zonder camera en dan is dit volgens mij de beste keuze.
Pluspunten
- Limited edition mooie kleur
- Terugpraatfunctie
Minpunten
- geen camera maar dat vind ik niet erg
Simpel in gebruik, goed bereik
Wij hebben altijd al Alecto gehad. Heeft goed bereik geen storing, goede batterij duur! Extra is leuk de baby muziekjes en de temperatuur. Heb wel het idee dat de temperatuur een graad hoger ligt.
Pluspunten
- Muziek
- Tenperatuur
- Lange snoeren
- Handig klepje voor aan de broekriem
Groot scherm, temperatuur weergave, verschillende muziekjes
Vond het een aantrekkelijk model: het is ideaal omdat te temperatuur wordt weergegeven zowel op de ouders unit en op de baby unit, verschillende liedjes, terugpraat functie. eenvoudig om te bedienen en er zitten lichtjes op het toestel bij de baby unit
Pluspunten
- Temperatuur weergave
- Verschillende muziek
- Duidelijke klanken
Veel functies
Als extra babyfoon gekocht voor als we op vakantie zijn. Heeft veel meer functies als onze eigen babyfoon, maar mist alleen een camera.
Wat vooral opvalt is hoeveel je kunt instellen en naar je eigen smaak kunt aanpassen. Vooral de geluidsindicatielampjes vinden wij een toegevoegde waarde. Maar zoals aangegeven zou dit product een 10 krijgen als hij ook een kleine camera zou hebben, maar goed dat is de keuze die je maakt.
Pluspunten
- veel functies
- geluidsindicatielampjes
Simpelweg een goede babyfoon
De babyfoon bevalt ons goed tot nu toe omdat het een degelijk, simpel in gebruiksgemak, goed bereik en geen overbodige functies op zitten. Prijs/kwaliteit verhouding is goed.
Pluspunten
- Gebruikersgemak
- Goed bereik
Betrouwbare babyfoon
Geluid is duidelijk, ook op de eco stand. Meerdere liedjes mogelijk. Ook de lichtgevende indicatie wanneer de baby huilt is erg makkelijk. Het bereik is goed. En de temperatuur indicatie vinden we erg prettig. Heb je een indicatie hoe warm of koud het is.
Prima babyfoon
Prima babyfoon, degelijk apparaat. De babyfoon is heel snel en eenvoudig in gebruik te nemen, overzichtelijke werking. Weinig poespas, gewoon functioneel.
Pluspunten
- Makkelijk in gebruik
- Goede ontvangst
prima babyfoon
voldoet aan de verwachtingen, duidelijke display ,goede overdracht van geluid, ( ookdoor lichtsignalen) temperatuur aanduiding
Pluspunten
- ver bereik
- draagbare ouderunit
Minpunten
- geen
Doet perfect wat het moet doen
Deze babyfoon doet perfect wat hij moet doen. Het nachtlampje en de slaapliedjes zijn een mooie extra.
Handig om te kamertemperatuur af te lezen, zodat je weet of die een goede temperatuur heeft voor je kleintje om te slapen.
Door de eco-stand gaat hij lang mee en je verliest niets aan kwaliteit.
Pluspunten
- Temperatuur zichtbaar
- eco-stand
- goed bereik
- handig in gebruik
- slaapliedjes
Minpunten
- Geen camera
Stevige babyfoon
Product werd tijdig geleverd. Geluid komt duidelijk door, temperatuur wordt correct weergegeven en babyfoon is stevig.
Pluspunten
- stevig design
- temperatuur wordt correct weergegeven
prima product
Werkt prima, zelf tussen verschillende verdiepingen. Vooral de twee wens communicatie is ideaal.
Heb het product aangeschaft om mijn echtgenote die epilepsie heeft beter in de gaten te kunnne houden door het huis.
Prima apparaat
De Alecto DBX-88eco is een prima apparaat wat doet waar het voor bedoeld is. Het is erg handig dat je muziek op afstand af kan spelen.
Pluspunten
- Muziek op afstand
- Goede ontvangst
- Praktisch
Goede babyfoon met top prijs / kwaliteitverhouding
Nadat onze eerdere babyfoon het begeven heeft toch deze van Alecto maar genomen, aangeraden door veel familie en vrienden. En na een tijdje gebruik ben ik helemaal om. Goede babyfoon, doet dat ie moet doen en geen storingen of problemen gehad. Enige nadeel is dat de broekriemklipper vrij snel kapot ging.
Pluspunten
- Duidelijk en helder
- Geen storingen
Fijn gebruiksgemak
Wij hebben deze babyfoon nu een paar weken in gebruik en zijn er heel tevreden over. Zoals de verkoopster bij Babypark ons heeft uitgelegd, zo werkt hij ook. Heel makkelijk, een goed en ver bereik en wat handige extra opties zoals muziek afspelen / nachtlampje / terug praat functie.
Wij bevelen deze babyfoon zeker aan!
Pluspunten
- Makkelijk te bedienen
- Doet wat hij beloofd.
Minpunten
- Lange oplaad tijd ouderstation
Goede babyfoon
Mooi design, goed geluid en handige opties zoals temperatuurmeting en muziekjes voor op de kinderkamer.
Werkt goed
Werkt naar behoren, goede verbinding tussen zender en ontvanger, ook in nieuwbouwhuis.
Gemakkelijk in gebruik.
Pluspunten
- goede verbinding
- helder geluid
Handig
Gisteren van mijn dochter de vraag: mag de kleine een dagje bij jullie zijn?
Wij dus als een speer de Alecto DBX eco gehaald. Het apparaat bij de kleine in de kamer gezet. Stekker in stopcontact en pas daarna in het boekje gelezen wat er allemaal ingesteld kan worden. Zo simpel kan het zijn. Vanuit de verpakking is het al bruikbaar zonder allerlei poespas. Aangezien ik een oud huis heb met dikke muren, maakte ik me wel zorgen over het bereik. Nou, dat is niet nodig. Tot achterin de tuin een goede ontvangst. Echt een aanrader
Pluspunten
- Meteen vanuit de verpakking bruikbaar
- Handzame afmetingen ouderunit
Minpunten
- Nog niet ontdekt
Goed bereik in nieuwbouw woning
De belangrijkste eis die we hadden voor onze babyfoon was een goed bereik omdat we in onze nieuwbouw woning ook met bijv. onze mobiele telefoon niet overal goed bereik hebben. Op aanraden van vrienden de Alecto DBX-88 gekocht en zeker niet teleurgesteld: zelfs in de verste uithoeken van het huis is de ontvangst nog uitstekend! Al met al dus een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Pluspunten
- Uitstekend bereik
- Werkt meteen
- Aantrekkelijk geprijsd
Minpunten
- Geen batterijen voor ouder unit meegeleverd
Prijs / kwaliteit niet te kloppen
Prijs / kwaliteit niet te kloppen. Perfecte verbinding, duidelijk menu, groot bereik. Enige nadeel is dat er geen extra baby-unit toegevoegd kan worden. We hebben dan maar eentje extra bijgekocht voor ons tweede kindje. Nadeel: 2 parent-units.
Pluspunten
- perfecte verbinding
- duidelijk menu
- groot bereik
Minpunten
- extra baby-unit niet mogelijk