Alecto DBX-88 ECO DECT Babyfoon - Blauw/Wit - 300m Bereik - Met Nachtlampje & Slaapliedjes - Audio- en videobabyfoons

Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 59,99 Bekijk alle aanbieders
8.4

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 825 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Alecto DBX-88 ECO DECT Babyfoon - Blauw/Wit - 300m Bereik - Met Nachtlampje & Slaapliedjes op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Rebecca Meershoek28-09-2015
Hebben hem pas vandaag gekregen maar wel al een jaar mee gewerkt bij onze zoon en schoondochter en ook thuis bij oppassen. Zelf nu ook in huis zeer handig makkelijk te gebruiken en heerlijk dat er muziek opzit. Geen mobiel meer nodig. Goed bereik en ook het nachtlampje Ideaal. Wij zijn er blij mee. Ook spraak functie handig om kind gerust te stellen. Een aanrader
Fleur300927-09-2015
5.0
5.0
- Batterij doet het maar een paar uur - Wanneer je hem zachter of uit wilt zetten klinkt er een harde piep (waardoor andere mensen in de kamer wakker kunnen worden) + Muziekjes klinken prima + Nachtlichtje mooi zacht
bileke25-09-2015
Wij hebben reeds meer dan een jaar de alecto DBX 88 babyfoon. Goed geluid, en heel handig dat er een muziekje en lichtje op zit. Qua bereik niet zo ver, maar kan niet vergelijken met andere babyfoons, of deze wel verder kunnen. In huis hebben we overal bereik. Wel hebben we al 2 keer aanspraak moeten maken op de garantie. Na een aantal maanden werkte de oplader niet meer. Er werd ons een nieuwe opgestuurd. En nu enkele dagen geleden was de temperatuurvoeler stuk. In de winkel kregen we onmiddellijk een nieuwe mee. Dus ik ben zeer tevreden over de service na verkoop.
E V-vL24-09-2015
Twee minuten uitpakken, 24 uur opladen en klaar voor gebruik. Bereik is goed! Wij hebben een nieuwbouwhuis met veel ijzer erin verwerkt. Bereik van zolder tot begane grond! Degelijkheid kan ik nog niks over zeggen. Onze baby moet nog geboren worden dus ik weet nog niet hoe degelijk het product is. Ik heb van vrienden gehoord dat ik goed moet opletten met het fragiele stekkertje maar dit heb ik zelf nog niet ervaren.
ellesvanark23-09-2015
Prima babyfoon, alleen wel een nadeel vind ik dat de batterij van de babyfoon niet lang mee gaat. 's Nachts moet hij altijd in de lader zitten want anders begint de ouderunit halverwege de nacht te piepen omdat de batterij leeg raakt. De batterij Philips Avent digitale babyfoon die wij hebben gaat veel langer mee, minstens een aantal nachten. Verder een prima babyfoon die doet wat hij moet doen.
Rian Wolters22-09-2015
Deze babyfoon is zeer gebruiksvriendelijk. Het geluid is helder en het bereik is goed (in huis, buiten nog niet getest). Leuk ook met die sterretjes lampjes. De slaapliedjes die erop zitten klinken wel erg digitaal...
Rian Wolters22-09-2015
De gebruikshandleiding is erg duidelijk, goed op te volgen. De mogelijkheden die erop zitten, zijn goed uit te voeren. Voldoende mogelijkheden ook. Wel vind ik de slaapliedjes die erop zitten erg elektronisch klinken.
Wim Terwindt21-09-2015
Dit is de tweede babyfoon van dit merk die ik heb gekocht. Het is een degelijk apparaat. Heeft veel mogelijkheden. Goede geluidsweergave en ook zéér gevoelig bij geluids detectie. Goede Prijs kwaliteit verhouding.
Reviewvoorbabyfoon18-09-2015
Prima apparaat. Staat voornamelijk op 1 plek waardoor we niet tegen eventuele bereikbaarheidsproblemen aanlopen. Maken verder weinig gebruik van de verschillende functies, maar handig dat het erop zit.
AeA198204-09-2015
Erg makkelijk in gebruik, microfoon is gevoelig dus station hoeft niet direkt naast het kindje gezet te worden. Batterij van ouder station gaan erg snel leeg. Muziekje werkt prima, nacht lampje is wat zwa maar leuke extra. Voor ons een prima apparaat en een aanrader.
karen Aanraad31-08-2015
Een goede degelijke babyfoon. Geluidskwaliteit is goed en is makkelijk in gebruik. De babyfoon had wat mij betreft iets kleiner gemogen. Wij hebben er 15 babyfoons in gebruik.
tomneijnens29-08-2015
Onlangs gekocht omdat we onlangs ouders zijn geworden. Kwam goed uit de testen bij de consumentenbond en kreeg een ruime voldoende voor het bereik (dit vonden we belangrijk). Tot nu toe zeer tevreden over het product, echter hoorde ik dat de kabeltjes van de adapter naar het apparaat een verbeterpunt is (kabelbreuk bij veelvuldig verplaatsen)
Jeroenenmonique29-08-2015
Uitstekende babyfoon met ruime instelmogelijkheden voor volume en gevoeligheid van de microfoon. De liedjes functie wordt erg gewaardeerd door de kleine. Zeer complete set die ik iedereen zou aanbevelen.
lotteleunissen25-08-2015
goed en degelijk apparaat dat voldoet aan datgene waarvoor je hem wil gebruiken namelijk horen of je baby lawaai maakt terwijl jij elders in huis of zelfs buiten bent. Ook makkelijk dat er muziekjes op zijn om te spelen.
vreugmda21-08-2015
Goed en degelijk apparaat. Goede prijs kwaliteitsverhouding, betrouwbaar en makkelijk in gebruik. Portable gaat lang mee dus je hoeft deze niet elke dag op te laden.
LUNE19-08-2015
Toestel gemakkelijk in gebruik, vlot te hanteren, niet veel achtergrondlawaai. Duidelijk zichtbaar welke functies aan£/uit zijn op het toestel in de kinderkamer, goede weergave van kamertemperatuur.
kruijs8117-08-2015
We hebben deze babyfoon ruim twee jaar geleden voor onze eerste zoon aangeschaft op de 9 maanden beurs in Utrecht. Ontzettend fijn ding, makkelijk in gebruik en veel nuttige opties zoals o.a. de muziek deuntjes, temperatuur indicatie, nachtverlichting en de Eco modus, zodat je alleen wordt gealarmeerd wanneer er geluid vanuit de babykamer wordt waargenomen. Hierbij kun je zelf instellen hoe sensitief het geluid moet worden waargenomen en je dus niet voor elke passerende auto gewekt wordt; erg prettig :-) Verder qua vormgeving hartstikke stoot proof, dus dat is dik in orde. Het enige waar we erg teleurgesteld in zijn, zijn de diverse kabels die er al gebroken zijn in deze korte periode. We hebben de kabels altijd los naar beneden hangen en niet strak opgerold, juist om dit te voorkomen. Echter zijn de kabels van zowel de baby unit, twee keer van de ouder unit en nu ook de antenne van de baby unit dusdanig gebroken dat het koper bloot ligt. Dit laatste zorgt er voor dat er nu geen temperatuur meer kan worden waargenomen en het contact af en toe weg valt. Wellicht hebben we net een verkeerde productie lijn gehad, maar hier zijn we echt verbaasd over.
dirkjanvanharten15-08-2015
Na 2 maanden gebruikt te hebben zijn wij tevreden over deze babyfoon. Muziekjes worden nog niet echt gewaardeerd door de kleine maar lampjes op de parent zijn wel erg handig. Geen problemen gehad met ontvangst o.i.d. We hebben zelf nog 4 batterijen voor de babyunit gekocht zodat we die ook makkelijk kunnen verplaatsen als de kleine ergens anders ligt. Jammer dat deze niet bijgeleverd waren.
SMVDGVDH14-08-2015
Nu twee dagen in bezit. Duidelijke handleiding en functies. Veel mogelijkheden. Bereik getest en nog duidelijk bereik achter in de tuin. Over degelijkheid kan ik nog niets zeggen.
MauriceVJB13-08-2015
Goede babyfoon met veel opties, prijs kon minder en geluid iets beter Verder een paar dagen in bezit en erg tevreden over deze babyfoon
MauriceVJB13-08-2015
Goede en uitgebreide babyfoon, paar dagen in bezit en erg tevreden, prijs is wel aan de hoge kant maar wel een complete babyfoon
Wim de maecker08-08-2015
hadden dit toestel al voor ons dochter en hebben sinds kort hetzelfde gekocht voor onze zoon in begin wel problemen gehad dat hij soms uitviel maar hebben in de winkel direct een nieuw toestel gehad daarna geen problemen meeer gehad zijn zeer tevreden over deze toestellen
Dupke401-08-2015
Makkelijke babyfoon met fijne opties. Zo heb je de mogelijkheid tot spreken tegen je kindje en de optie om een liedje voor het slapen gaan af te spelen. Ook kun je (op afstand) een lampje bedienen. Zeer gebruiksvriendelijk. Batterij gaat lang mee. En het bereik is ook prima.
dmichel31-07-2015
Erg fijne babyfoon. De Eco modus is erg prettig, want dan komt er geen ruis door de lijn als er geen geluid waar te nemen is. De verbinding is goed en de geluidskwaliteit is helder.
Thijsvangrinsven30-07-2015
Het is een prima apparaat. Werkt compleet volgens verwachting. Goede geluidkwaliteit en zit degelijk in elkaar.