We hebben deze babyfoon ruim twee jaar geleden voor onze eerste zoon aangeschaft op de 9 maanden beurs in Utrecht. Ontzettend fijn ding, makkelijk in gebruik en veel nuttige opties zoals o.a. de muziek deuntjes, temperatuur indicatie, nachtverlichting en de Eco modus, zodat je alleen wordt gealarmeerd wanneer er geluid vanuit de babykamer wordt waargenomen. Hierbij kun je zelf instellen hoe sensitief het geluid moet worden waargenomen en je dus niet voor elke passerende auto gewekt wordt; erg prettig :-)
Verder qua vormgeving hartstikke stoot proof, dus dat is dik in orde.
Het enige waar we erg teleurgesteld in zijn, zijn de diverse kabels die er al gebroken zijn in deze korte periode. We hebben de kabels altijd los naar beneden hangen en niet strak opgerold, juist om dit te voorkomen. Echter zijn de kabels van zowel de baby unit, twee keer van de ouder unit en nu ook de antenne van de baby unit dusdanig gebroken dat het koper bloot ligt. Dit laatste zorgt er voor dat er nu geen temperatuur meer kan worden waargenomen en het contact af en toe weg valt.
Wellicht hebben we net een verkeerde productie lijn gehad, maar hier zijn we echt verbaasd over.
- Gebruiksgemak
- MogelijkhedenGoed