Philips LM9512/00 L’OR Barista Absolu - Koffiecupmachine - Wit - Apparaten voor het maken van warme dranken

Philips LM9512/00 L’OR Barista Absolu - Koffiecupmachine - Wit
Philips LM9512/00 L’OR Barista Absolu - Koffiecupmachine - Wit
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 109,02 Bekijk alle aanbieders
8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips LM9512/00 L’OR Barista Absolu - Koffiecupmachine - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

c********@g********18-10-2025
De L’OR Barista Absolu LM9512/00 - Koffiezetapparaat voor capsules is een geweldige toevoeging aan mijn keuken. De koffie is van hoge kwaliteit en de smaak hangt fijn af van de gekozen capsule. De L’OR Barista XXL-capsules die bij het apparaat zaten geven een krachtige espresso met een mooie cremalaag. Ook de Nespresso Original-capsules passen goed en werken probleemloos. De installatie is eenvoudig en de bediening spreekt voor zich. De machine warmt snel op en zet in korte tijd een heerlijke koffie. Onderhoud is makkelijk, al had de opvangbak wat groter gemogen. Verder niets dan lof: mooi design, compact formaat en elke keer weer een heerlijke kop koffie.
d*********@h**********11-10-2025

Van bonen naar gemak, wat een verschil

Wij zijn overgestapt van een bonenmachine naar deze L’OR Barista en dat bevalt ontzettend goed. Waar we eerder veel tijd kwijt waren aan schoonmaken en instellen, is het nu letterlijk één druk op de knop. De koffie is snel klaar, lekker heet en vol van smaak. De machine zelf ziet er strak en modern uit en past mooi in de keuken. Ook het schoonmaken is een verademing – even een doekje erover en klaar. Geen losse onderdelen of ingewikkeld onderhoud meer. Ik merk dat ik nu vaker op de dag een kopje koffie zet omdat het zo makkelijk en snel gaat. Echt een aanrader voor wie gemak zoekt zonder in te leveren op kwaliteit.
Pluspunten
  • Makkelijk schoonmaken
  • Eenvoudige bediening
erpsjosje11-10-2025

snel en lekkere koffie.

Heb deze in een hotelkamer gezien en toen dacht ik die wil ik ook, heb het nu enkele weken in huis, en ik moet zeggen wat een gemak, aanzetten en enkele tellen wachten en het water is al heet, een cup erin en de koffie is klaar, en dan hebben we het ook over een lekker bakje koffie. Kortom een prima en gemakkelijk product.
Pluspunten
  • mooi design
  • handig in gebruik
  • werkt snel
Minpunten
  • cups zijn wel duur.
a*********@i*********09-10-2025

Stijlvolle espressomachine

Inmiddels deze L’OR Barista al weer een aantal weken in huis. Ik gebruik hem naast een bonenapparaat omdat ik graag weleens afwissel qua smaak. In het verleden heb ik ook weleens de Nespresso variant gehad. Ik ben zeer tevreden over deze machine. Het ontwerp is heel stijlvol en past mooi in onze moderne keuken. Ik heb nu voornamelijk de capsules van L’OR zelf gebruikt en ik ben blij met de smaken die er beschikbaar zijn. Het apparaat is goed schoon te maken door de losse onderdelen die ook voor het grootste gedeelte in de vaatwasser kunnen. Daarnaast ben ik ook blij verrast door het hendeltje op het waterreservoir. Daardoor is hij makkelijk te verwijderen en te vullen.
  • Temperatuur is goed
  • Gebruiksgemak
Minpunten
  • Voelt wat plastic aan
t********@o**********08-10-2025
Handige en compacte koffiemachine. Gemakkelijk in gebruik en ook om schoon te maken. Maakt heerlijke koffie en je hoeft er niet lang op te wachten. Je kunt kiezen uit 1 of 2 kopjes koffie direct klaar te maken. Ook kun je kiezen voor iced-koffie. Verder maakt het apparaat bijna geen geluid. Dus blij dat ik de machine heb.