NordVPN Complete 12 Months

NordVPN Complete 12 Months - Antivirus- en beveiligingssoftware

NordVPN Complete 12 Months - Antivirus- en beveiligingssoftware

8.4

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 14 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de NordVPN Complete 12 Months op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

bentina197323-07-2025

superr

zeer goed product en kan op meedere computers geinstaleerd worden
Pluspunten
  • wereldwijd
  • op meedere toestelen
Minpunten
  • handleiding duidelijker
r******@h**********09-07-2025
Ik gebruik Nord vpn complete nu enkele weken en het is echt een aanrader om met een vpn te werken. Voorheen gebruikte ik alleen ingebouwde vpn van mijn pixel toestel. Dit is mijn eerste vpn die ik zelf aanschaf. Het aantal toestellen waar je de vpn op kan gebruiken is in mijn geval meer dan voldoende waardoor dit voor het hele gezin nuttig is. Ondanks dat ik dit product aanraadt is het niet alleen maar goed en simpel. Vooral omdat er veel in het complete pakket zit. ik zou graag de eerste ingebruikname wat soepeler en duidelijker gezien hebben. Het complete pakket bestaat ook niet uit 1 maar 3 pakketen en dat merkte ik wel echt op in mijn gebruik. Vanaf het downloaden tot aan in gebruik nemen van de laatste app. Op het gebied van gebruiks interface/gemak valt denk ik nog genoeg winst te behalen. Op sommige punten wordt heel goed uitgelegd hoe je iets insteld maar makkelijk zou ik het niet perse noemen. Als alles eenmal draait is het gebruiken van de vpn simpel en zie je goed of je gebruik maakt van de vpn zowel op de pc als op de tablet. De functie van nordlocker om beveiligd online gegevens op te slaan is in het hedendaagse tijdperk ook een must. nu vind ik dat voor de dagelijkse zaken, de garantie voor schadevergoeding tot misbruik van data tot 5000, een prima extra is. Maar voor wanneer je belangrijke sleutels online wil opslaan klinkt dat misschien niet zo toereikend. De opslag capaciteit van 1t is heel netjes en ruimvoldoende.
map.flea9817-06-2025

Krachtig en versatile

Ik gebruik deze bundel nu ongeveer twee weken. Ik ben erg tevreden over de inhoud ervan. Ik heb het gebruikt met Windows, iOS en Android en ik ben erg blij dat het de functie voor het maskeren van e-mails naar Android en Windows brengt. Het is ook erg handig bij gelekte wachtwoorden. Hoewel ik over het algemeen erg tevreden ben, zou ik graag een paar kleine verbeteringen in de integratie zien voor een soepelere automatische invulling. Ook vind ik een beetje duur.
Pluspunten
  • Versatile
  • mag wel op iOS
  • Android en Windows
  • E Mail masking
  • Veilige opslag
Minpunten
  • Prijzig
  • Autofill integratie mag beter
Mordox17-06-2025

NordVPN Review

Ik gebruik NordVPN nu al een tijdje, en over het algemeen ben ik behoorlijk tevreden, maar het is niet allemaal vlekkeloos verlopen. Pluspunten 1. Snelheid en streaming 2. Veel servers, wereldwijd 3. Veiligheidsgevoel Minpunten 1. De app is soms frustrerend 2. Niet alles is zo privé als je denkt 3. Abonnement en prijs (niet de goedkoopste) 4. Klantenservice is oké, niet geweldig Over het algemeen is NordVPN een krachtige en snelle VPN-dienst met veel opties. Je voelt dat het een van de grotere spelers is, en dat zie je terug in de snelheid en features. Voor streamen en dagelijks gebruik is het top. Maar het is niet perfect: de apps kunnen buggy zijn, sommige privacyclaims zijn wat minder zwart-wit dan ze lijken, en de prijs is aan de hoge kant als je het vergelijkt met andere diensten. Zou ik het aanbevelen? Ja, als je op zoek bent naar een snelle, betrouwbare VPN met veel functies en bereid bent iets meer te betalen. Maar als je vooral absolute privacy wil of een simpelere, goedkopere oplossing zoekt, zijn er alternatieven zoals Surfshark of Proton VPN die misschien beter bij je passen.
Pluspunten
  • Snelheid en streaming
  • Veel servers
  • wereldwijd
  • Veiligheidsgevoel
Minpunten
  • De app is soms frustrerend
  • Niet alles is zo privé als je denkt
  • prijs
Kaatnina02-06-2025

Handig, compleet pakket!

Ik mocht dit product testen van de reviewclub tegen een gereduceerd tarief. Ik kocht dit bij Bol.com en kon het activeren via bol. Dat werkte helaas niet. Toen moest ik het zoeken op internet hoe ik alles kan activeren. Daar kwam ik in eerste instantie niet zomaar achter. Maar uiteindelijk is het gelukt. Het is een super complete pakket met VPN, treat protection ( o.a anti- malware, ad-en trackerblocker) , dark web monitor ( hierdoor kun je zien of er wachtwoorden en andere gegevens bekend zijn op het Dark web), Nord pass ( voor al je wachtwoorden) en nord locker ( een cloud van 1tb). Ik heb het nu een paar weken in bezit en ik ben erg enthousiast. Met Vpn kun je een land kiezen waar je je internet vandaan wilt hebben en hierdoor heb je meer privacy en kun je andere films en series kijken. Nord pass heb ik nog niet in gebruik, maar ik wil er binnenkort alle wachtwoorden in bewaren. De cloud vind ik super handig. Ik ben bezig alle foto's van mijn telefoon erop te zetten. Dus een super compleet pakket. Het is best prijzig, maar het is het zeker waard!
bsnkrs26-05-2025

Mijn ervaring met het NordVPN Complete Pakket

Ik gebruik dit nu 3 weken en het bevalt goed. De VPN is makkelijk aan te zetten en werkt snel. Je merkt bijna niet dat het aanstaat. Er zit ook een soort wachtwoord-kluis bij (NordPass). Die onthoudt al je wachtwoorden voor je. Werkt handig, soms een beetje traag. En je krijgt ook een soort kluis voor bestanden (NordLocker), maar die gebruik ik bijna niet. Wel fijn om te hebben, voor als je iets echt goed wilt verstoppen op je computer. Alles zit samen in één pakket, dus dat is wel makkelijk. Niet het goedkoopste, maar wel veilig en overzichtelijk.
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • ook voor niet techneuten
Ouas20-05-2025

Handige VPN

Ik gebruik deze VPN Complete van NordVPN al een tijdje en ik ben erg tevreden. Wat ik allereerst heel goed vind is dat de installatie heel gemakkelijk was, bij aan koop krijg je een licentiecode en deze koppel je aan je VPN account. Ik dacht eigenlijk dat het veel ingewikkelder zou zijn. Verder kun je met deze VPN zelf selecteren welk land je je IP-adres wilt. Zo heb je niet alleen meer opties online, zoals met films uit andere landen, maar ik voel me ook een stuk veiliger online. Al met al ben ik heel erg tevreden en ik zal het zeker blijven gebruiken.
Joey45918-05-2025

Prima alles in 1 VPN pakket

Dit alles in 1 pakket is een prima goede oplossing als je online privacy en veiligheid belangrijk vindt. Het installeren van de software is relatief eenvoudig, het account aanmaken gebeurt via een duidelijke procedure. Het automatisch verlengen heb ik standaard uitgezet, de prijzen na een jaar zijn flink aan de prijs, dus deze optie uitzetten. Gedurende het aanmeldproces kun je meerdere apparaten koppelen aan dit pakket via de QR code of je kunt een uitnodigingslink sturen met andere gebruikers. Over het algemeen zijn de snelheden via deze VPN erg goed en snel. Het password management systeem en de andere security functies werken ook prima als geheel. Met de cloudopslag kan je heel veel data opslaan, de upload en download snelheid is top, natuurlijk wel afhankelijk van je internet abonnement. De bediening van de app op mobiel/tablet en pc/laptop is relatief eenvoudig en tevens overzichtelijk. Eigenlijk is dit pakket precies wat ik nodig heb, zonder mijzelf te veel zorgen te laten maken over veiligheid en privacy.
Pluspunten
  • voor meerder apparaten geschikt
  • betrouwbare verbindingen
  • uitgebreide functies
  • installatie verloopt soepel
Minpunten
  • duur na afloop 1 jaar om te verlengen
reviewer.k4y11-05-2025

Bevalt goed!

Mooi compleet VPN/beveiliging pakket, zoals de naam ook beschrijft. Het pakket omvat een VPN, password manager en beveiligde cloud opslag. De VPN werkt snel en is stabiel. Installatie is makkelijk. De verbinding met de VPN server is zo gemaakt en gelijk klaar voor gebruik, standaard staat Amsterdam ingesteld maar je kunt ook voor servers in andere landen kiezen. De app is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Daarnaast de password manager (NordPass). Ook die app is is fijn in gebruik. De app geeft de mogelijkheid om te controleren of een mailadres in een datalek voorkomt op het darkweb, hetzelfde geld voor wachtwoorden. Erg handig! De cloud opslag is goed en doet wat het moet doen. Ik raad dit pakket zeker aan!
Pluspunten
  • Snelle VPN
  • App
bob04-05-2025

Aanrader

Ik gebruik deze VPN nu een tijdje en ik ben er heel tevreden over. Ik kan gemakkelijk instellen in welk land mijn IP-adres moet zijn, waardoor ik bijvoorbeeld andere series kan kijken. Daarnaast is het veel veiliger om met een VPN online te zijn. De instalatie van de VPN was ook niet heel ingewikkeld. Echter deed de download link voor de app het niet op de site waar ik het had gekocht, amar gelukkig kan je het ook online vinden. De password manager is ook erg fijn. Daarmee worden al je wachtwoorden opgeslagen en beschermd en gaat het inloggen op je accounts een stuk sneller. Al met al ben ik zeker tevreden en blijf ik het gebruiken.
Pluspunten
  • Gemakkelijk
  • veilig
s***********@h*********03-05-2025
Erg blij met deze VPN! Account activeren ging moeiteloos en verder werkt het product zoals te verwachten. Eenvoudig in gebruik, verbind snel met andere landen en behoud goede verbinding. De password manager is ook erg fijn ,had dit nog nooit eerder gehad maar is erg gemakkelijk en prettig in gebruik.
spanish-mario03-05-2025

Top VPN

Ik gebruik NordVPN Complete nu 2 weken en ik ben er tot nu toe erg tevreden over. Wat ik meteen fijn vond, is hoe makkelijk alles te installeren is. Binnen een paar minuten stond het op mijn apparaten en werkte het vlekkeloos. De VPN-verbinding is snel en stabiel – ik merk bijna geen verschil in internetsnelheid, wat ik echt top vind. Wat dit pakket extra interessant maakt, zijn de extra functies zoals de wachtwoordmanager en de versleutelde cloudopslag. Dat geeft me een veiliger gevoel als ik online ben, vooral op openbare netwerken. Alles voelt overzichtelijk en gebruiksvriendelijk aan, zelfs als je niet super technisch bent. Voor iemand zoals ik die regelmatig online werkt en wat meer grip wil op z’n digitale veiligheid, is dit echt een goede keuze. In deze twee weken heb ik er al veel vertrouwen in gekregen. Ik ben benieuwd hoe het op de lange termijn blijft presteren, maar tot nu toe: dik tevreden.
Pluspunten
  • Stabiele VPN
stefanclement101-05-2025

NordVPN Complete is ook echt zeer complete

Zeer complete VPN en security pakket om je voldoende te beschermen tegen gevaren op het internet en je verbinding. Download en installatie vergt wel enige kennis en geduld aangezien het niet vlekkeloos verloopt en je dan wel wat troubleshooting moet doen om het op te lossen. Verder heb ik best vaak issues dat hij de netwerkkaart wilt overnemen om de verbinding te beschermen maar dan heb je ineens geen internet meer wat onhandig is. Verder zit er in het complete pakket ook een malware scanner, een passwoord kluis en een cloud opslag dienst van 1tb, dus al met al een zeer compleet pakket.
Pluspunten
  • veel opties
  • goede snelle vpn servers
Minpunten
  • installatie gemak
  • verlies van internet connectie door nieuwe netwerkkaart
EdgarB28-04-2025

Goed, zeker en compleet pakket

Het NordVPN complete pakket is een mooi compleet pakket. Naast het VPN systeem maak je eenvoudig gebruik van de passwordmanager en de Nordlocker voor cloudopslag van alle je data en foto's. De VPN is echt heel eenvoudig en als je niets instelt ben je altijd via een vpn verbonden, standaard via Amsterdam. Uitschakelen kan ook erg eenvoudig en er zijn zeer veel locaties in de wereld te kiezen. De NordPass wachtwoordmanager slaat eenvoudig alle wachtwoorden op. Je kunt wachtwoorden van verschillende browsers makkelijk importeren en de rest voeg je handmatig toe. Extraatje is dat er gecontroleerd wordt of bestaande wachtwoorden ergens gelekt zijn (en geregistreerd). De cloudopslag doet precies wat ik verwacht. Eenvoudig mappen maken en bestanden uploaden. Delen van een map via een link, altijd verplicht met een securitycode. Het ziet er allemaal erg goed en degelijk uit.
Pluspunten
  • Oogt goed en veilig
  • Handig in gebruik
  • VPN werkt zeer snel
Minpunten
  • Installatie van de verschillende onderdelen kan eenvoudiger