Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 529,00
Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over ETNA RA345ZWA - Eiland afzuigkap - Zwart/RVS - 611 m³/uur - C
Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.
De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA RA345ZWA - Eiland afzuigkap - Zwart/RVS - 611 m³/uur - C op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Zeer mooie strakke "retro look" afzuigkap. Wel wat luidruchtig maar daarom juist ook zeer krachtig!
Filter 1x per 6 maanden vervangen (€ 20,-).
Zwarte kap is wel gevoelig voor krassen, afstandsbediening zou ik op de koelkast doen ipv op de afzuigkap zelf.
Zeer tevreden over de combinatie prijs/kwaliteit, aanrader!
Na enkele weken al zeer vertrouwd met de werkwijze, past uitstekend in ons nieuw appartement en onze familie en kennissen zijn zeer enthousiast over deze afzuigkap.
Mooie afzuigkap tegen een goede prijs. Door het ophangsysteem krijgt het een “luchtig” uiterlijk. Niet super stil, maar doet het goed met recirculatie. De uitleg voor het installeren is heel duidelijk. Het schroeven gaat erg moeizaam / zwaar, maar zit wel erg stevig. Ik was bang dat het zwart van de afzuigkap nogal aanwezig zou zijn, maar dat valt erg mee.
Design; gemakkelijk te installeren en werkt perfect !
Een erg mooi vormgegeven afzuigkap, ideaal voor op een strak kookeiland. Een beetje 'retro' maar toch ook strak. Het installeren / ophangen was relatief eenvoudig en gemakkelijk, mede door de duidelijke beschrijving hiervan. Qua afzuiging doet hij zijn werk meer dan goed en ideaal is de bijgeleverde afstandsbediening voor de lampen en de afzuiging.
Erg tevreden over en zal deze dan ook aanraden bij anderen !