Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA RA345ZWA op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Léonie 04-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

etna retro vrij hangende afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA RA345ZWA

Algemene score

8,0
Fijne afzuigkap. Mooie strakke retro stijl. 2 minpuntjes: kap krast snel en vrij luidruchtig.

Pluspunten

  • mooi
  • vrij hangend

Minpunten

  • kap krast snel
  • vrij luid

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 05-10-2022

Beste Léonie,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze review.
Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met het mooie design.
Goed dat jij ons ook wijst op de verbeterpunten. Wij proberen natuurlijk onze producten altijd te verbeteren en zullen jouw feedback hier dan ook in meenemen.

Wij wensen jou heel veel plezier van de afzuigkap.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

L. Nijs 21-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige strakke "retro-look" afzuigkap vrij hangend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA RA345ZWA

Algemene score

8,0
Zeer mooie strakke "retro look" afzuigkap. Wel wat luidruchtig maar daarom juist ook zeer krachtig!
Filter 1x per 6 maanden vervangen (€ 20,-).
Zwarte kap is wel gevoelig voor krassen, afstandsbediening zou ik op de koelkast doen ipv op de afzuigkap zelf.
Zeer tevreden over de combinatie prijs/kwaliteit, aanrader!

Pluspunten

  • Vrij hangend
  • werking met afstandsbediening
  • mooie uitstraling

Minpunten

  • wat luidruchtig
  • kap krast snel / ziet vingers erop

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 22-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze uitgebreide review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de krachtige afzuiging. Leuk die retro look!
Wij wensen je nog veel plezier met je aankoop.

Met vriendelijkegroet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

t**n@v**n.nl 09-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

compliment

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA RA345ZWA

Algemene score

9,0
Na enkele weken al zeer vertrouwd met de werkwijze, past uitstekend in ons nieuw appartement en onze familie en kennissen zijn zeer enthousiast over deze afzuigkap.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 10-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Nog een complimentje, we worden er verlegen van, bedankt!

Heel veel plezier van de afzuigkap!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Hans 07-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fraaie kwalitatieve afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA RA345ZWA

Algemene score

9,0
Mooie afzuigkap tegen een goede prijs. Door het ophangsysteem krijgt het een “luchtig” uiterlijk. Niet super stil, maar doet het goed met recirculatie. De uitleg voor het installeren is heel duidelijk. Het schroeven gaat erg moeizaam / zwaar, maar zit wel erg stevig. Ik was bang dat het zwart van de afzuigkap nogal aanwezig zou zijn, maar dat valt erg mee.

Pluspunten

  • Mooi
  • Makkelijk te installeren
  • Doet wat het moet doen

Minpunten

  • Schroeven gaat zwaar. Zorg voor goed gereedschap.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 08-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank u wel voor uw fantastische beoordeling.
Fijn dat het installatievoorschrift zo duidelijk was.
En wij zijn erg blij dat, nu hij hangt, het design van deze afzuigkap u zo bevalt.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

De heer te Kaat 06-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA RA345ZWA

Algemene score

10,0
Heb het gekocht vanwege het mooie design in werkelijkheid super netjes afgewerkt incl afstandbediening top! En zuigt goed af...

Pluspunten

  • compact
  • goeie afzuiging
  • eenvoudige montage
  • strak design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 08-01-2021

Beste heer Te Kaat,

Vriendelijk bedankt voor uw mooie beoordeling en wij vinden het ontzettend fijn om te lezen dat deze afzuigkap zo goed bevalt. Wij wensen u veel plezier van deze aankoop.

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

Robert v O. 26-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Design; gemakkelijk te installeren en werkt perfect !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA RA345ZWA

Algemene score

9,0
Een erg mooi vormgegeven afzuigkap, ideaal voor op een strak kookeiland. Een beetje 'retro' maar toch ook strak. Het installeren / ophangen was relatief eenvoudig en gemakkelijk, mede door de duidelijke beschrijving hiervan. Qua afzuiging doet hij zijn werk meer dan goed en ideaal is de bijgeleverde afstandsbediening voor de lampen en de afzuiging.
Erg tevreden over en zal deze dan ook aanraden bij anderen !

Pluspunten

  • installatie / ophangen
  • afstandsbediening

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 27-11-2020

Beste Robert,

Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat het installeren en ophangen relatief eenvoudig was.
Heel veel plezier met deze mooie blikvanger.

Groet Heidi,
Webcareteam ETNA

Reageer