Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AP360ZT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maarten 02-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie schouwkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AP360ZT

Algemene score

10,0
Zeer mooie schouwkap en fraai afgewerkt, goede heldere verlichting en hij is redelijk stil. Mooie aluminium filters die in de vaatwas mogen. Kortom ik ben blij met de aankoop.

Pluspunten

  • Fraai uiterlijk
  • Mooi afgewerkt
  • Heldere verlichting
  • Redelijk stil

Minpunten

  • Lamp vervangen staat onduidelijk in de handleiding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 04-08-2022

Beste Maarten,

Een 10, wow dank je wel voor deze mooie beoordeling. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de uitstraling en werking van de afzuigkap.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Trijnie 19-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AP360ZT

Algemene score

9,0
Wij zijn zeer tevreden met deze afzuigkap. Ziet er mooi uit en wat wij erg belangrijk vinden is dat de afzuigkap weinig geluid maakt. !!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 21-03-2022

Beste Trijnie,

Dank voor deze beoordeling. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met de afzuigkap, dat is waar wij het allemaal voor doen.
Wij wensen u veel plezier met de afzuigkap.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

hetty_voeten@hotmail.com 10-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede deal, mooi product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AP360ZT

Algemene score

8,0
Handleiding tekeningen zijn te summier, en te klein:
Montage buitenkap en binnenkap, eventueel plaatsingsvolgorde bij binnencirculering-situatie mag wel extra toelichting.
Ook info m.b.t. het verwisselen van lampen ontbreekt.
Opm.:
Verder mooi product, met het mooie ETNA embleem

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • stil

Minpunten

  • Handleiding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 11-03-2022

Beste Hetty,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over de uitstraling van de afzuigkap. Uw feedback betreffende de handleiding nemen wij mee, zodat wij onze service kunnen blijven verbeteren.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

j**1@o**k.com 25-02-2022
  • Product gekocht

Blij mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AP360ZT

Algemene score

9,0
Nieuwe keuken, nieuw materiaal.
Elke dag in gebruik. Enorm blij mee.
Zeer gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 28-02-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat u tevreden bent over de afzuigkap.
Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

j**r@z**o.nl 22-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AP360ZT

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden. Doet wat hij moet doen. En ziet er ook nog mooi uit.
Ik heb hem besteld en 4 dagen later ontvangen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 24-01-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat u tevreden bent met de afzuigkap.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

jannekedemeer@ziggo.nl 06-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AP360ZT

Algemene score

10,0
Mooi model en de prijs is goed. Doet wat het doen moet. Ik heb de revieuws gelezen en daar waren ook goede recensies bij. Daarom heb ik besloten om de Etna te kopen.

Pluspunten

  • Mooi model
  • Doet wat hij moet doen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 07-01-2022

Beste Janneke,

Vriendelijk bedankt voor jouw beoordeling en wat fijn dat deze afzuigkap goed bevalt en qua design zo mooi in jouw keuken past. Wij wensen jou veel gemak en plezier toe met je nieuwe afzuigkap!

Met vriendelijke groet,
Niki Webcareteam ETNA.

Reageer

F.Kruit 06-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stil en kwalitatief zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AP360ZT

Algemene score

10,0
Zeer goede kwaliteit qua materiaal-afwerking en bediening , werkt zeer stil en heeft goede verlichting boven je kookplaat.

Pluspunten

  • Stil
  • Mooie afwerking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 08-11-2021

Beste heer / mevrouw Kruit,

Dank u wel voor deze review en dit mooi cijfer! Wij worden er blij van om te lezen dat u tevreden bent met de uitstraling en werking van de afzuigkap.
Wij wensen u nog veel plezier toe met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Fam Koster 18-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk produkt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AP360ZT

Algemene score

9,0
Goede prijs/kwaliteitsverhouding; degelijke schuifschakelaars; erg stil en de LED-verlichting geeft veel zicht op de kookplaat

Pluspunten

  • degelijk
  • goede prijs/kwaliteit
  • stil
  • voldoende verlichting

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 19-03-2021

Beste heer/mevrouw Koster,

Bedankt voor deze mooie review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de AP360ZT.
Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer