Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AP590ZT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mooie kap 08-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AP590ZT

Algemene score

10,0
Mooie ouderwets uitziende kap met de aller nieuwste functies. Paste precies bij onze landelijke stoere keuken.
Officiele reactie van Atag 09-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Wow, een 10! Bedankt voor dit mooie cijfer en deze review. Wat fijn om te lezen dat u zo blij bent met functies en het uiterlijk van de kap. Wij wensen u nog veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

j**9@g**l.com 26-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Slechte handleiding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AP590ZT

Algemene score

6,0
Pas eventjes in gebruik en geinstalleerd met een ZEER slechte handleiding qua uitleg en maatvoering.
Ik ben zelf wel handig, maar ik weet zeker dat een leek hier fouten gaat maken.

Pluspunten

  • Luxe uitvoering

Minpunten

  • Handleiding

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 28-02-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review en uw feedback over de handleiding. De feedback zullen wij doorzetten naar de betreffende afdeling, zodat wij onze service kunnen verbeteren.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Sis 08-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Etna ap590zt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AP590ZT

Algemene score

8,0
Mooie, fantastische afzuigkap. Goede verlichting. Mooie uitstraling. Wel wat luidruchtig.
Maar toch tevreden mee.

Pluspunten

  • Verlichting
  • Uitstraling

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 09-12-2021

Beste Sis,
Bedankt dat u de moeite hebt genomen deze review te schrijven. Fijn dat u tevreden bent over de uitstraling en de verlichting van deze afzuigkap.
Is uw afzuigkap nieuw en is het geluid vanaf het begin aanwezig. Vraag uw installateur om de afvoer na te kijken; een te kleine diameter of blokkade in de afvoer veroorzaken meer geluid.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Fam Brouwer 07-08-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Krachtige zuigkracht en ziet er ook goed uit!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AP590ZT

Algemene score

9,0
Deze afzuigkap hebben wij gekocht bij ons grote fornuis. Het is een fijne, krachtige afzuigkap. Wat ons opvalt is de kracht die erachter zit, niet te vergelijken met de afzuigkappen die wij de afgelopen jaren hebben gebruikt, echt top. De verlichting is mooi en hij is makkelijk te reinigen. Mooi product voor een goede prijs!

Pluspunten

  • Zuigt goed af en in 3 standen
  • Ziet er mooi uit
  • Prettige en sfeervolle verlichting
  • Gemakkelijk te reinigen filters

Minpunten

  • Buitenkant kap misschien iets vaker afstoffen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 09-08-2021

Beste heer / mevrouw Brouwer,

We stellen het zeer op prijs dat je de moeite neemt om deze positieve review te schrijven. Hartelijk dank hiervoor. Fijn dat je zo tevreden bent over het vermogen van de afzuigkap. We wensen je veel plezier met je aankoop.

Groet, Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Daan 13-11-2020
  • Product gekocht

Geen aanrader

Geschreven voor: ETNA AP590ZT

Algemene score

3,0
Door de recirculatie drupt er een vloeistof/ vloeibaar vet of vocht door de filters naar beneden. Dit is natuurlijk erg vervelend tijdens het koken. De afzuigkap zal daarom ook vaak van binnen schoon gemaakt moeten worden.
Ik beveel dit product dus ook absoluut niet aan.

Minpunten

  • Veel schoon maak werk
  • Vergt veel onderhoud
  • Geen volledige afzuiging

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Atag 16-11-2020

Beste Daan,

Wat vervelend om te lezen dat deze afzuigkap niet aan je verwachtingen voldoet. Onze apparatuur wordt altijd uitvoerig getest, zeker ook op gebruiksgemak en kwaliteit. Wij kijken graag met je mee of en wat wij hierin kunnen betekenen. Zou je je naw gegevens en de factuurdatum willen mailen aan webcare@atagbenelux.com

Groet, Ursula
van webcareteam ETNA

Reageer

Poorter 09-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AP590ZT

Algemene score

10,0
Mooie vormgeving, goede verlichting, weinig lawaai en makkelijk in het gebruik.
De rail aan de voorkant zorgt voor veel gemak.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 11-11-2019

Beste heer/mevrouw Poorter,

Bedankt voor deze positieve review, dat horen wij graag.
Veel (kook) plezier met deze kap gewenst.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer