Bosch Serie 4 DHL755BL - Reviews

Review type:

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 4 DHL755BL op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

CL Scheen 09-02-2022

Duurzaamheid

Geschreven voor: Bosch Serie 4 DHL755BL

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] In 2008 installeerde ik de eerste van deze afzuigunit. Bijzonder tevreden maar na 7 jaar na een hoop gepiep liep de motor vast. De volgende gaf het ook weer na 7 jaar op, zelfde euvel, onlangs eerst een hoop gepiep en toen ook weer vastgelopen. Nu toch weer dezelfde gekocht (Past in mijn schouw). Deze heeft nu twee ventilatoren, is stiller dan de vorige twee. Ben benieuwd hoelang deze het uithoudt
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Anoniem 31-01-2022
  • Product paar dagen in bezit

Aanrader en werkt goed

Geschreven voor: Bosch Serie 4 DHL755BL

Werkt perfect en zuigt door de 2 motoren erg goed. Hoogste stand wel enig lawaai maar geen probleem.

Pluspunten

• Zuigkracht
  • Goede led verlichting

Minpunten

• Hoogste stand maakt redelijk lawaai

van Dijk 02-05-2021
  • Product paar weken in bezit

mooi en goed ontwerp

Geschreven voor: Bosch Serie 4 DHL755BL

mooie inbouw afzuigkap die geweldig past in de koof die we gemaakt hebben. hierdoor strak geheel met goede werking !

Joey 30-06-2020

ideale afzuigkap

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De afzuigkap diende als vervanging van een hele oude die niet meer werkte. Inbouwen ging na aanpassing van de schouw heel eenvoudig. De bediening is eenvoudig. De afzuigkap is zeer stil en de verlichting is super. echt een aanwinst
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Bertus Bos 06-11-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Afzuigkap gelijk aan grootte kookplaat

Geschreven voor: Bosch Serie 4 DHL755BL

Product aangeschaft i.c.m. nieuwe keuken, afzuiging en verlichting werken supergoed! Dubbele motoren en aan beide kanten verlichting.

Pluspunten

• Dubbele afzuigmotoren
  • Dubbele verlichting