ETNA RAW370ZWA Recirculatie Wandschouw Afzuigkap - 70 cm - Matzwart - Afzuigkap

ETNA RAW370ZWA Recirculatie Wandschouw Afzuigkap - 70 cm - Matzwart
ETNA RAW370ZWA Recirculatie Wandschouw Afzuigkap - 70 cm - Matzwart
Energieklasse C
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 699,00 Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over ETNA RAW370ZWA Recirculatie Wandschouw Afzuigkap - 70 cm - Matzwart

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA RAW370ZWA Recirculatie Wandschouw Afzuigkap - 70 cm - Matzwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Anna Bel03-10-2025

Eindelijk; ook afzuigkappen kunnen mooi zijn!

Mooi design model met afgeronde hoeken: oogt beslist beter dan de standaard afzuigkappen. Sterk licht en goede afzuiging. Klein minpuntje is de afstandsbediening; op het aanrecht ligt het snel in de weg. En, als de afstandsbediening zoek raakt heeft de afzuigkap zelf geen ‘nood’ bediening.
Pluspunten
  • Afzuiging
  • Design
Minpunten
  • Losse afstandsbediening zonder wandsteun
  • Geen bediening op afzuigkap zelf
b**************@i*********28-05-2025
Met een strakke mooie vormgeving en een hele goede kwaliteit is onze keuken in één keer een stuk aangenamer geworden! Geen etensgeuren meer, prima qua geluid en helder licht op de kookplaat. Top!
d*****@a************22-06-2024
Chic! Mijn keuken wordt er nog mooier van! Geen gedoe met lucht afvoer en makkelijk te installeren