Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 14 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AD690ZT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

martin 18-06-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD690ZT

Algemene score

9,0
Het heeft een mooi design. We waren op zoek naar dit design en vonden deze bij etna.
werkt goed en hebben deze aangesloten met koolstoffilters. zelf geïnstalleerd en met de bijgeleverde informatie ook makkelijk zelf tedoen.Voldoende licht en afzuig capaciteit.
We zijn er dik tevreden mee.

Pluspunten

  • mooi design
  • geen afvoer naar buiten.(maar kan wel)
  • Mooi groot oppervlakte.
  • Goede verlichting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AnitaWD 17-06-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Luxe uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD690ZT

Algemene score

9,0
In de nieuwe keuken wilde ik eens wat anders en zeker wat minder mijn hoofd stoten. Toen kwam de keuken firma Terpstra te Wakemeer met deze fraai uitziende wasemkap en past prima bij de rest van de keuken waarin veel zwarte apparatuur van Etna verwerkt is. Heeft een luxe uitstraling.

Pluspunten

  • mooie uitstraling
  • simpele bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ATAG-Benelux 17-06-2024

Beste Anita,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Goed om te lezen dat je blij bent met het design van deze wasemkap.
We wensen je veel plezier van je nieuwe kap!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

e**********@z******* 29-05-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD690ZT

Algemene score

7,0
Het apparaat voldoet goed alleen jammer dat je enkele zaken apart moet aanschaffen (koolstoffilters,afvoerslang,klemmen)
Hier kom je pas achter als je de gebruiksaanwijzing door leest.
Verder zijn de bijgeleverde schroeven van een matige kwaliteit.

Pluspunten

  • Design
  • Prijs

Minpunten

  • extra materialen nodig
  • meegeleverde schroeven matig

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
ATAG-Benelux 30-05-2024

Beste heer / mevrouw,

Goed om te lezen dat je tevreden bent met het gebruik van de afzuigkap. De koolstoffilters en/of afvoerslang is natuurlijk afhankelijk of je recirculatie hebt of de afvoer naar buiten. Wat betreft de bijgeleverde schroeven zullen wij dit doorzetten naar de daarvoor betreffende afdeling.
We willen je bedanken voor het schrijven van deze review en geven van de feedback en wensen je nog veel plezier van je aankoop.

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

a*********@g******** 12-05-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA AD690ZT

Algemene score

8,0
Wij hebben een koelkast en afzuigkap van Etna. Bevalt prima, hoewel ik wel moest wennen aan de grote glazen plaat die je met koken open kunt zetten!
ATAG-Benelux 29-05-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk dat jullie een koelkast en afzuigkap hebben. Fijn om te lezen dat de apparatuur tot nu toe goed bevalt.
We wensen je er nog veel plezier mee!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

m************@g******** 06-05-2024
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Slechte afzuigkap

Geschreven voor: ETNA AD690ZT

Algemene score

4,0
Totaal niet blij met deze afzuigkap. Hij maakt ontzettend veel lawaai. Ook zuigt hij niet goed af, constant condens vorming, zowel over de glazen plaat, als mijn ramen in de kamer. Dit is echt een grote frustratie bij mijn nieuwe keuken. Monteur al geweest om erna te kijken, maar dat veranderde helemaal niks

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
ATAG-Benelux 29-05-2024

Beste heer / mevrouw,

Vervelend om te lezen dat jouw ervaring met de afzuigkap teleurstellend is. Wij streven ernaar dat onze klanten veel plezier mogen beleven aan onze apparatuur. Wij betreuren het dan ook zeer wanneer een klant niet tevreden is. Mochten wij hierin iets voor je kunnen betekenen dan horen wij dat graag. Zo ja, zou je dan contact- en adresgegevens met een kopie van de geplaatste review willen sturen naar webcare@atagbenelux.com?

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Martine 17-04-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD690ZT

Algemene score

8,0
mooi simpel design, zonder randjes waar vuil zich kan verzamelen. Vriendelijk geprijsd. Goede kwaliteit / prijsverhouding.
makkelijk schoon te houden, enkel wel een glasdoek gebruiken op de afdekplaat om strepen te voorkomen.
Qua geluid valt het ons alles mee, wij gebruiken voornamelijk stand 1 en 2.
Enige nadeel vind ik dat de verlichting aan de achterkant van de kookplaat schijnt. Maar dat is niet anders gezien de vormgeving van de kap.
Overal een prima kap voor een prima prijs.

Pluspunten

  • makkelijk schoon te maken
  • strak design
  • geluidsniveau is prima

Minpunten

  • verlichting achterkant van de kookplaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
webcare-7 17-04-2024

Beste Martine,

Hartelijk dank voor jouw mooie beoordeling.
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw nieuwe afzuigkap! Door het schoonmaakgemak en het gunstige geluidsniveau bevalt het toestel jou gelukkig goed.
We wensen je heel veel plezier toe van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

a********@c******** 01-04-2024
  • Product gekocht

Super blij met dit product.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD690ZT

Algemene score

9,0
Mijn man stoot zijn hoofd niet meer met deze schuine afzuigkap. Bovendien erg mooi en strakke lijn bij onze keuken. Super blij mee.
webcare-7 02-04-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze mooie reviewscore!
Fijn om te lezen dat jij, en jouw man, zo blij zijn met het handige en mooie design van de afzuigkap.

Wij wensen jullie beiden heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Monique 26-03-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Mooie design groot vermogen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD690ZT

Algemene score

9,0
Mooie uitstraling, strak design
Groot vermogen vond ik belangrijk en met gemakt merk ik nu al dat hij alle bak geuren af zuigt zonder problemen.
Net nieuw dus nog weinig ervaring maar tot nu zeer tevreden.

Pluspunten

  • Mooie strakke uitstraling
  • Makkelijke bediening
  • Werkt na behoren, doet zijn werk goed.

Minpunten

  • Te kort om minpunten op te noemen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
webcare-7 27-03-2024

Beste Monique,

Bedankt voor jouw mooie beoordeling. Het doet ons goed te lezen dat je zo tevreden bent over de goede afzuiging van jouw nieuwe afzuigkap. Dat het toestel er daarnaast ook nog mooi uitziet en de bediening gemakkelijk gaat is natuurlijk helemaal mooi meegenomen! 😀

We wensen jou heel veel plezier toe van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

a***********@k********* 06-02-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Prima afzuigkap

Geschreven voor: ETNA AD690ZT

Algemene score

9,0
De afzuigkap heeft een grote capaciteit. Zuigt af als een malle.
Heeft een mooie uitstraling. prijs kwaliteit vind ik oke.
Zal zeker deze afzuigkap aanraden.

Pluspunten

  • nette prijs kwaliteit
  • mooie uitstraling
  • vrij geluidloos
  • ondanks weinig geluid toch krachtig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
webcare-7 07-02-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze leuke review!
Het doet ons goed dat jij zo enthousiast bent over de capaciteit. Ook het mooie design en het lage geluidsniveau maken deze afzuigkap wat jou betreft een aanrader!

Wij wensen jou heel veel plezier van de afzuigkap!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Angel 03-01-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD690ZT

Algemene score

8,0
Met 1 woord te omschrijven. TOPPER! Ik heb nu zelf alles van Etna in mijn keuken. Ben er blij mee. Afzuigkap lijkt net een tv scherm. Heel modern. Werking van het afzuigen ook, je kunt hem op verschillende standen zetten. Waardoor de rook van het koken gelijk weg is. Ben er zelf tevreden over!

Pluspunten

  • Verlichting spotjes goed
  • Zuigt goed af

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
webcare-7 03-01-2024

Beste Angel,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review! Fijn dat jij zo tevreden bent met het mooie design en de goede afzuiging.

Wij wensen jou heel veel plezier van de afzuigkap!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Orbay 28-11-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD690ZT

Algemene score

10,0
Afzuiger ziet erg koel uit en op ze max stand erg veel zuigkracht,indrukwekkend afzuiger

Pluspunten

  • Veel zuigkracht
  • Moderne model

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
webcare-7 28-11-2023

Beste Orbay,

Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over jouw nieuwe afzuigkap!

We willen je bedanken voor deze prachtige beoordeling en wensen jou heel veel plezier met het toestel!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

s***********@g******** 07-11-2023
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA AD690ZT

Algemene score

9,0
Supermooie zwarte Afzuigkap, doet wat hij moet doen, mooi strak design
Goed verpakt.
Zou hem aan iedereen aanbevelen
webcare-7 27-11-2023

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze beoordeling. Leuk om te lezen dat de afzuigkap zo bevalt dat je deze aanbeveelt aan andere.
We wensen je veel plezier met de afzuigkap.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

v**j@g**l.com 15-09-2023
  • Product gekocht

Top afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD690ZT

Algemene score

9,0
Prachtige vormgeving. En eenvoudig te bedienen, nooit meer mijn hoofd stoten.
En eenvoudig de roosters schoon te maken.

Pluspunten

  • Nooit mee je hoofd stoten
  • Prachtige vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
webcare-7 27-11-2023

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review.
Leuk om te lezen dat je tevreden bent met het bedieningsgemak van de afzuigkap.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

t*******@k********* 24-07-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ETNA afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD690ZT

Algemene score

9,0
Een makkelijk te bedienen afzuigkap, krachtige afzuiging en zeer mooi design. Filters zijn simpel in vaatwasser schoon te krijgen

Pluspunten

  • Design
  • Werking
  • Bediening

Minpunten

  • Op hoogste stand best veel geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 25-07-2023

Beste heer/mevrouw,

Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over het design, werking en de makkelijke bediening. Bedankt voor de mooie beoordeling.

Wij wensen jou veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer