Siemens iQ300 LC97BHM50 - Afzuigkap - 710 m³/uur - RVS - Afzuigkap

Siemens iQ300 LC97BHM50 - Afzuigkap - 710 m³/uur - RVS
Siemens iQ300 LC97BHM50 - Afzuigkap - 710 m³/uur - RVS
Energieklasse B
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 558,00 Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over Siemens iQ300 LC97BHM50 - Afzuigkap - 710 m³/uur - RVS

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ300 LC97BHM50 - Afzuigkap - 710 m³/uur - RVS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

rppesch@ziggo.nl23-09-2021

werkt goed, maar maakt veel herrie

De afzuiger werkt goed maar maakt veel lawaai. We hebben hem nog te kort om verder te kunnen beoordelen. We zijn benieuwd hoe het reinigen in de oven van het ingebouwde recirculatiefilter gaat werken.
Pluspunten
  • werkt goed
Minpunten
  • lawaai
L. Hafkamp21-03-2020

Grote, goed afzuigende kap

Mede door de turbo-stand die de kap heeft, heb je geen etensgeuren meer in huis. De kap is zeer gemakkelijk te reinigen, zowel de platen als de binnenzijde van de kap. Zit veel licht in de inbouwspots. Door het touchdisplay is ook de voor/buitenkant goed schoon te houden en het geeft een strakke uitstaling
Pluspunten
  • Eenvoudig te reinigen
  • Strakke uitstraling
  • Goed werkende turbo stand
jo05-06-2019

prima afzuigkap

Mooi design, fijne bediening. handige boost-functie om kortstondig extra af te zuigen. heeft 3 losse roosters die in de vaatwasser kunnen. we hadden verwacht dat we door de platte kap iets op de kap konden zetten zoals bij de oude afzuigkap. maar daar voelt deze niet stevig genoeg voor.
Pluspunten
  • roosters kunnen in vaatwasser
  • boostfunctie
  • makkelijke bediening met toetsen