ETNA AO160RVS - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AO160RVS op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Miranda 19-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO160RVS

Algemene score

8,0
compact
ziet er netjes uit
weinig schoonmaak aan

wel jammer dat er niet 2 lampjes in zitten of het lampje in het midden.
Nu wordt links beter verlicht dan rechts

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 21-06-2021

Beste Miranda,

Bedankt voor het plaatsen van deze positieve review. Zo te lezen is er nog ruimte voor verbetering. Wij streven ernaar ons bedrijf iedere dag een beetje beter te maken. Wij wensen je veel gemak van deze afzuigkap van ETNA.

Met vriendelijke groet,
Alice Webcareteam ETNA

Reageer

EvD 06-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie afzuigkap, werkt prima, alleen wat luidruchtig.

Geschreven voor: ETNA AO160RVS

Algemene score

8,0
Mooie afzuigkap om te zien. Ik heb hem zelf niet onder een kastje gemonteerd, maar gewoon los en dat ziet er ook mooi uit. Hij werkt prima, alleen op de derde stand maakt hij wel wat herrie. Makkelijk te bedienen, geeft mooi en helder licht. Zeer tevreden!

Pluspunten

  • Mooi
  • Hoeft niet per sé onder een kastje

Minpunten

  • Wat herrie op stand drie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 07-01-2021

Beste EvD,

Hartelijk bedankt voor de moeite en tijd die je hebt genomen om een review te geven over de AO160RVS. Fijn om te lezen dat je zeer tevreden bent over deze afzuigkap. Heel veel gemak ervan!

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

Sabien Bolsius 21-10-2020
  • Product gekocht

Onderbouw etna

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO160RVS

Algemene score

7,0
Mooie strakke kap, aluminium uitvoering.
Goed schoon te houden. Gebruiks vriendelijk
Filter goed te reinigen.

Afzuigcapaciteit afhankelijk van je eigen unit .

Minpunt : de lamp
Die zit links Achter , was fijner geweest in het midden .
Nu geen goed zicht op de pannen!
Of beter nog twee kleine lampjes!

Pluspunten

  • Strakke kap
  • Goed schoon te houden

Minpunten

  • Lamp

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 22-10-2020

Beste Sabien,

Bedankt voor het plaatsen van deze review
Jouw mening is ook enorm belangrijk om ons te blijven verbeteren. Onze apparatuur wordt altijd uitvoerig getest, op gebruiksgemak en kwaliteit. Alle feedback is welkom en zal ook zeker door ons worden meegenomen.

We wensen je veel plezier van deze afzuigkap.

Groet, Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer

Sabien Bolsius 03-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Strakke onderbouw afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO160RVS

Algemene score

9,0
Mooie en eenvoudige wasemkap. Ik heb de rvs uitvoering en knoppenpaneel is zwart.
De kap zuigt goed af en maakt nauwelijks geluid . Verder is de kap goed schoon te houden zowel binnen als buiten. Min punt vind ik de lamp , geeft niet zoveel licht op je pannen. Maar met een kanttekening dat, ik. misschien moet wennen omdat de lamp achterin zit.

Pluspunten

  • Goed te reiningen

Minpunten

  • Lampje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 06-07-2020

Beste Sabien,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. Op alle fronten de juiste keus geweest.
En zoals je zelf al aangeeft, misschien is het even wennen aan de lampen op een andere plek van de kap. ;-)
Wensen je veel plezier van deze kap.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcareteam ETNA

Reageer

w**p@g**l.com 15-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO160WIT

Algemene score

9,0
Bij het zoeken naar een motorloze afzuigkap werd mijn aandacht eigenlijk al direct getrokken naar het merk Etna. Temeer omdat het al jaren een vertrouwd merk is met degelijke producten. De afzuigkap was in een mum van tijd geplaats met een zeer duidelijke handleiding. Aangesloten en werkt perfect. Er zit een klein fluittoontje in de kap als je deze 'dicht'zet maar dat is niet noemenswaardig. Aangezien we een open keuken hebben is het vanaf nu erg prettig dat we niet helemaal en dus kortdurend in de kooklucht zitten. Echt Etna, echt vertrouwd. Blij dit gekocht te hebben.

Pluspunten

  • Duidelijke handleiding
  • Mooi afgewerkt
  • Goede afzuiging via centraal systeem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 18-10-2021

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat u voor ETNA gekozen heeft en zo tevreden bent met de afzuigkap.
Wij wensen u nog veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

S. Wessel 30-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Betaalbare en degelijke motorloze afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO160WIT

Algemene score

8,0
Na jaren een hele hele oude afzuigkap gebruikt te hebben tijd voor een nieuwe. Na een mooie zoektocht deze ETNA gevonden. Degelijk merk en degelijke afzuigkap. Sluit perfect aan op onze mechanische ventilatie in huis. Prettig lamp en eenvoud in knoppen. Kortom, doet wat een motorloze afzuigkap behoort te doen.

Pluspunten

  • Stil
  • Fijn licht
  • Simpele bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 03-05-2021

Beste S. Wessel,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het fijne licht en de bediening van deze afzuigkap.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer