ETNA T4335TRVS - Reviews

Geen reviews beschikbaar Schrijf een review
Review type:
  • Alle reviews (0)
  • Consumenten reviews (0)
  • Overige reviews (0)
  • Expert reviews (0)

We hebben voor dit product nog geen reviews

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

r********@g******** 27-02-2024
  • Product gekocht

Prima aankoop afzuigkap ETNA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA T4335TRVS

Algemene score

9,0
Prima motorloze afzuigkap voor in een flat met centrale afzuiging. Voorzien van afsluitklep die sluit als de afzuigkap uit staat. Prima led verlichting.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
webcare-7 27-02-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor de mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent over de werking en de verlichting.

Wij wensen jou veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet. Femke
Webcare ETNA

Reageer

k*******@h********* 02-02-2024
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

etna merk

Geschreven voor: ETNA T4335TRVS

Algemene score

4,0
SLECHTE KWALITEIT 20 maanden oud weinig gebruikt de geleiders zijn afgebroken
voor reparatie komen ze over 3 weken slechte service

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
webcare-7 02-02-2024

Beste heer / mevrouw,

Wat vervelend om te lezen dat je zo ontevreden bent over de kwaliteit en service van ETNA.

Als je hier contact over wil dan mag je een e-mail sturen naar webcare@atagbenelux.com met daarin je contact- en adresgegevens, samen met een kopie van deze review. We kijken dan graag met je mee.

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

j******@z******* 15-08-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA T4335TRVS

Algemene score

10,0
Etna is voor ons het vertrouwd merk geworden alles van dat is al bij ons begonnen in 1967 met het bekende gasfornuis 4 pits met waakvlam ,oven waaronder een opberglade zins dien zijn onze keukens altijd uitgerust met Etna apparatuur en van 2017 tot heden is onze keuken uitgerust met Etna ,vlakscherm, koelkast, inductiekookplaat, magnetron en afwasmachine alles blijkt na die jaren een prima keuze te zijn geweest
Fam. J.A. Boes Wolvega

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 16-08-2022

Beste familie Boes Wolvega,

Wat leuk om te lezen dat jullie al vanaf 1967 zo'n trouwe klant van ons zijn. Bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen. Wij waarderen het zeer dat jullie de tijd hebben genomen om deze mooie feedback te schrijven.

Wij wensen jullie nog vele jaren plezier van onze apparatuur.

Met vriendelijke groet. Femke
Webcare ETNA

Reageer

j************@g******** 03-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Etna = sans souci

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA T4335TRVS

Algemene score

8,0
product voldoet prima,serienummers makkelijk door kunnen geven. Prijskwaliteit is goed zoals je van dit merk kunt verwachten

Pluspunten

  • probleemloos

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 04-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van de beoordeling. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking van de afzuigkap. Dat is waar wij het allemaal voor doen.

Wij wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer