Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 74 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AB690ZT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

J 11-12-2023
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Defect apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB690ZT

Algemene score

3,0
Na 2 jaar is de afzuigkap al kapot. Hopelijk zorgt de garantieafhandeling voor een beter cijfer :(

Pluspunten

  • Snel afspraak te maken met monteur

Minpunten

  • Artikel defect

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

m*********@g******** 27-08-2023
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Teleurstellende service

Geschreven voor: ETNA AB690ZT

Algemene score

6,0
Precies 1 maand na de garantie begon de verlichting kuren te vertonen. Opgezocht hoe je een lampje moet vervangen. Wat blijkt; dat kun je zelf niet doen, daar moet een monteur voor langskomen. Kosten 149 euro plus vervangende onderdelen. Deze verlichting zou 10 x langer meegaan dan gewone verlichting. Nou vergeet het maar.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Goede afzuiging

Minpunten

  • Sneller defect dan gedacht
  • Niet zelf verlichting vervangen

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Atag 28-08-2023

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Vervelend om te lezen dat de verlichting van jouw afzuigkap kapot is gegaan net buiten de garantieperiode. Helaas zitten er op dat moment wel kosten aan een monteursbezoek buiten garantie.

Met vriendelijke groet,

Webcare ETNA

Reageer

m**************@h********** 30-03-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB690ZT

Algemene score

9,0
Kwaliteit en vormgeving was doorslaggevend om voor dit product te kiezen, al onze verwachtingen zijn uitgekomen.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 31-03-2023

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je voor ETNA hebt gekozen en de afzuigkap naar behoren werkt.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

a**********@o******** 29-03-2023
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA AB690RVS

Algemene score

1,0
Wat een drama, deze afzuigkap. Maakt zo'n herrie. Na 15 min begint hij nog meer kabaal te maken of er iets los zit. Monteur hier geweest doen er niks aan, schijnt opeens te liggen aan de pijp. Jaren een andere afzuigkap gehad nooit problemen mee gehad. In de standen zit geen enkel verschil. Kan geen gesprek voeren bij de afzuigkap zo' n herrie. Wat een slechte service van Etna!
Officiele reactie van Atag 30-03-2023

Beste heer / mevrouw,

Vervelend om te lezen dat jouw ervaring met de afzuigkap en onze service zo teleurstellend is. Natuurlijk is het nooit onze bedoeling geweest om je dit gevoel te geven. Wij streven ernaar dat onze klanten veel plezier mogen beleven aan onze apparatuur en service. Wij betreuren het dan ook zeer wanneer een klant niet tevreden is. Mochten wij hierin nog iets voor je kunnen betekenen dan horen wij dat graag. Zo ja, zou je dan contact- en adresgegevens met een kopie van de geplaatste review willen mailen naar webcare@atagbenelux.com?

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Gertoz 04-03-2023
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader, prijs kwaliteit erg goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB690ZT

Algemene score

10,0
Ziet er simpel maar mooi en stevig uit.
Hij heeft 3 standen en een boost stand en zeker in de hoogste stand zuigt hij echt veel lucht.
De filterschermen zijn makkelijk schoon te maken.

Na 3 jaar was er iets kapot gegaan, hoe weet ik niet precies. Maar de service was top.

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit
  • m3/h licht hoger dan vergelijkbare afzuigkappen
  • Mooi
  • Simpel en stevig
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • platte bovenkant blijft er veel stof op liggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 06-03-2023

Beste Gertoz,

Een 10😊 Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking van de afzuigkap en de service vanuit ETNA.
We wensen je veel plezier met de afzuigkap.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Luc 27-01-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne en mooie afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB690ZT

Algemene score

8,0
Een mooie afzuigkap, we hebben hem als recirculatie aangesloten. Filter is ook gemakkelijk uit te wisselen.

Pluspunten

  • Design
  • Kleur

Minpunten

  • Lawaai bij recirculatie
  • Weinig licht

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 30-01-2023

Beste Luc,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met de uitstraling van de afzuigkap.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

g*****************@h********** 29-12-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB690ZT

Algemene score

8,0
Voor deze ETNA afzuigkap gekozen vanwege de prima prijs/kwaliteitsverhouding, de vormgeving en kleur (zwart) en het feit dat de kap gemakkelijk te bedienen en onderhouden is.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteitsverhouding
  • vormgeving en kleur
  • eenvoudig te bedienen

Minpunten

  • de hoogste stand maakt veel lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 30-12-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze positieve review.
Wat leuk dat jij gekozen hebt voor ETNA en dat jij zo tevreden bent met het mooie design en het gebruiks- en onderhoudsgemak. Ook de prijs/kwaliteitsverhouding is natuurlijk erg mooi.

Wij wensen jou heel veel plezier van de afzuigkap!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

a*****@h****** 18-12-2022
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA AB690ZT

Algemene score

8,0
Ziet er mooi uit en werkt goed. Alleen al na 6 maand led verlichting defect. Eerst één en later de andere. Probleem werd snel opgelost door ETNA. Monteur kwam langs om de lamp te vervangen.
Officiele reactie van Atag 19-12-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking en design van de afzuigkap. Fijn om te lezen dat de monteur snel het probleem met de verlichting heeft kunnen oplossen.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Eduard 12-11-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB690RVS

Algemene score

10,0
Mooie strakke afzuigkap met led-verlichting. Tussen de standen zit alleen geen verschil in zuigkracht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 14-11-2022

Beste Eduard,

Dank je wel voor het schrijven van deze review en het mooie cijfer. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met het design van de afzuigkap.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

j***********@h****** 07-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super mooie apparatuur.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB690ZT

Algemene score

10,0
Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken en zeer zeker met alle inbouw apparatuur van Etna dit is apparatuur met een super mooie uitstraling en kwalitatief zeer hoogwaardig materiaal daarom kunnen wij iedereen de apparatuur van Etna zeer zeker aanbevelen.

Pluspunten

  • Zeer goede kwaliteit
  • Prachtige uitstraling

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 08-11-2022

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie review met maximale score! Erg leuk om te lezen dat jullie zo super blij zijn met de inbouw apparatuur van ons mooie merk. Dat is waar wij het uiteindelijk allemaal voor doen; een blij en tevreden klant.

Wij wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Theo 06-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB690ZT

Algemene score

8,0
Mooie uitstraling, solide bouw. Nadeel is dat hij veel geluid maakt. Werkt naar behoren!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Simpel in gebruik

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 07-11-2022

Beste Theo,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat de afzuigkap naar behoren werkt en je tevreden bent met het design.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

f***********@k********* 26-10-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Minieme afzuiging en veel lawaai

Geschreven voor: ETNA AB690RVS

Algemene score

6,0
Afzuiging is minimaal en hoog geluidsniveau .dit apparaat voldoet niet aan mijn verwachting.

Pluspunten

  • Geen

Minpunten

  • Doet niet wat ik verwacht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 27-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank voor deze review. Vervelend om te lezen dat de afzuigkap niet naar behoren werkt. Indien wij op dit moment iets voor jou hierin kunnen betekenen ontvangen we graag jouw NAW-gegevens plus een kopie van deze review per mail. Je kunt dit toesturen naar webcare@atagbenelux.com.

Groet,
Marijke

Reageer

m*********@h********** 26-10-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Etna afzuigkap lastig plaatsbaar

Geschreven voor: ETNA AB690ZT

Algemene score

6,0
Het product ziet er in de basis netjes uit. Zuigt goed af, maar de bevestiging en plaatsing vielen zelfs voor het bedrijf dat onze keuken kwam plaatsen behoorlijk tegen. Hierdoor zit de koof boven de afzuigkap nog steeds niet recht en moet dit nog worden hersteld.

Pluspunten

  • Goede afzuiging
  • Goede verlichting

Minpunten

  • Slechte montage

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 27-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent over de werking en design van de afzuigkap. Jouw feedback betreffende de montage zullen wij doorgeven aan de betreffende afdeling.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Arnold 25-10-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Led-verlichting

Geschreven voor: ETNA AB690RVS

Algemene score

2,0
Update op 25-10-2022:
Afzuigkap maakt veel lawaai.
Nog geen twee jaar oud en nu moet voor de derde keer de led-verlichting vervangen worden. De laatste heeft 2 maanden gewerkt.

Review van 18-06-21:
Als hij aanstaat is het geluid erg aanwezig. Stand 1 zuigt prima ,bij andere standen wordt hij irritant te luid.
Nu een half jaar in gebruik en er is al een led-lamp defect.

Minpunten

  • Lawaai
  • Slechte led-verlichting

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Atag 27-10-2022

Beste Arnold,

Dank voor deze review. Vervelend om te lezen dat de afzuigkap niet naar behoren werkt en probleem met de verlichting terugkeert. Indien wij op dit moment nog iets voor jou hierin kunnen betekenen ontvangen we graag jouw NAW-gegevens plus een kopie van deze review per mail. Je kunt dit toesturen naar webcare@atagbenelux.com.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Marcia 26-09-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Pareltje voor boven je fornuis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB690ZT

Algemene score

10,0
Super strak design, een echt pareltje voor boven je fornuis!
We hebben hem zelf gemonteerd, met z’n tweeën. Een uurtje bezig geweest, dus goed te doen voor een leek. Je moet natuurlijk wel kunnen uitmeten.
Ik was een beetje sceptisch door de andere reviews over het geluid, maar ik vind het wel meevallen. Vergeleken met onze oude maakt hij niet meer geluid, en de zuigkracht is 10x beter. Een echte aanrader als je een afzuigkap zoekt die ook echt goed afzuigt.

Pluspunten

  • Goede afzuigkracht
  • Verlichting goed
  • Strak design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 27-09-2022

Beste Marcia,

Een 10, daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee! Fijn om te lezen dat niet alleen de installatie maar ook de afzuigkap zelf zo goed bevalt. Bedankt voor de enthousiaste feedback.

Wij wensen je veel plezier met dit "pareltje".

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

e****@h******** 13-09-2022
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA AB690ZT

Algemene score

9,0
Prima afzuigkap, mooi en zuigt goed.
Flinke capaciteit en mooi zwart pas perfect in onze nieuwe keuken
Officiele reactie van Atag 14-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze positieve review.
Wij zijn blij dat jij gekozen hebt voor ETNA.
Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met de afzuigcapaciteit en natuurlijk met het mooie design.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

v***********@h****** 11-09-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB690RVS

Algemene score

8,0
mooie afzuigkap, doet wat hij moet doen maar maakt wel behoorlijk veel lawaai.
voor dit geld zeker tevreden.
Officiele reactie van Atag 12-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

i*************@u********* 07-09-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Mooie goede afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB690RVS

Algemene score

8,0
Het is een prachtig apparaat om te zien , en doet waarvoor hij is .Vieze luchtjes afzuigen .En de prijs- kwaliteit ook prima .

Pluspunten

  • zuinig
  • mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 08-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze positieve review.
Wat fijn om te lezen dat de afzuigkap zo goed bevalt.
Jij bent erg tevreden over het gebruiksgemak en de goede afzuiging.

Wij wensen jou heel veel plezier van de afzuigkap!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Rievale 25-08-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Mooi strak design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB690ZT

Algemene score

8,0
Mooie strakke afzuigkap die doet wat hij moet doen. Het geluidje bij het indrukken van het knopje is prettig en geeft een mooie verlichting.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Handig op te hangen

Minpunten

  • Lawaai

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 26-08-2022

Beste Rievale,

Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over het design en de verlichting van de afzuigkap. Bedankt voor de mooie review.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

C. Hanssen 18-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB690RVS

Algemene score

8,0
Mooi vormgegeven afzuigkap. Zeer eenvoudig in gebruik en ook het plaatsen van de koolstoffilters is gemakkelijk. De handleiding om de afzuigkap te installeren vergt wel enig technisch inzicht..! Qua geluid is het als iedere andere afzuigkap...het maakt lawaai, maar niet overdreven.

Pluspunten

  • Mooie, luxe uitstraling
  • Eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • Handleiding installatie vergt technisch inzicht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 19-08-2022

Beste heer/mevrouw Hanssen,

Wij waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Fijn om te lezen dat de AB690RVS zo goed bevalt.

Veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

m********@h********** 18-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne afzuigkap!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB690ZT

Algemene score

9,0
Mooie afzuigkap! Strak design, combineert mooi met andere zwarte apparatuur. Lampje en afzuiging werken goed.

Pluspunten

  • Mooi design.
  • Werkt goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 19-08-2022

Beste heer/mevrouw,

Leuk om te lezen dat je niet alleen zo tevreden bent over het design maar ook over de werking van de afzuigkap. Bedankt voor de mooie review.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Gerard 07-08-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Netjes opgelost

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB690ZT

Algemene score

7,0
De combi oven is een mooi apparaat en lekker ruim van binnen.
Helaas kwam er sluiting in na een paar keer gebruikt te hebben maar is netjes op gelost door de fabrikant.

Pluspunten

  • Ruim van binn
  • Bediening is simpel

Minpunten

  • Vrij snel een defect

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 08-08-2022

Best Gerard,

Hartelijk bedankt dat jij de moeite nam voor het schrijven van deze review.
Vermoedelijk gaat het niet om de afzuigkap maar om één van onze combimagnetrons.
Wij worden er blij van om te lezen dat een vervelende storing naar tevredenheid is opgelost.
Daar doen wij het voor!

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Q***********@m************* 05-08-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

good product by ETNA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB690ZT

Algemene score

10,0
Very nice product and it also matches all other appliances that I have from ETNA

Pluspunten

  • No Vent outlet needed
  • Easy to clean
  • Multiple fan settings
  • Looks very nice

Minpunten

  • can be very noisy

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 08-08-2022

Dear Sir / Madam,

Thank you very much for writing this nice review.
And what a score, a 10! Thank you!
Nice to read that you are a loyal ETNA customer.
Very pleased that you are happy with this beautiful new acquisition.

We wish you lots of cooking pleasure!

Kind regards,
Ellen
ETNA webcare

Reageer

p****@f******** 17-07-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Goede afzuigkap, strak uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB690ZT

Algemene score

9,0
Zuigt goed af. Modern uiterlijk. Goede bouwkwaliteit. Montagesysteem kan beter

Pluspunten

  • Modern uiterlijk
  • Zuigt goed af
  • Goede verlichting

Minpunten

  • Montagesysteem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 18-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking en uitstraling van de afzuigkap.
Wij wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

b********@h********** 24-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel werk maar dan is het mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB690ZT

Algemene score

8,0
Vandaag de afzuigkap opgehangen. Hij is heel mooi, doet het ook goed. Maar wat een ellende om die pijp erop te zetten. De beschrijving is onduidelijk en we zijn uren bezig geweest om het passend te krijgen. Maar hij hangt nu en ik ga verder van mijn afzuigkap genieten.
Beppie

Pluspunten

  • Mooi
  • Werkt goed

Minpunten

  • Niet handig om op te hangen
  • Wel veel geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 27-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk dat jij de moeite hebt genomen om deze review te schrijven.
Wij zijn blij dat jij voor ETNA gekozen hebt.
Jammer dat de montage niet zo soepel ging en de beschrijving niet helemaal duidelijk,
maar erg fijn dat het gelukt is en dat jij tevreden bent met het resultaat!

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Toon meer reviews