Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AI553RVS op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

c**n@o**k.com 06-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AI553RVS

Algemene score

10,0
Super afzuigkap die had ik eerder moeten hebben
Een echte aanrader
Hij zuigt al opstaand een heel super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 07-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Wow, een 10! Bedankt!
Wat fijn dat jij zo tevreden bent met de afzuigkap.
Het mooie design en het gebruiksgemak bevallen jou goed.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare

Reageer

Thea 02-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AI553RVS

Algemene score

7,0
We hebben voor dit product gekozen vanwege de prijs-kwaliteit verhouding. Hier zijn we tevreden over.
Mooie vormgeving, goede werking.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 05-09-2022

Beste Thea,

Bedankt dat jij de moeite nam om deze review te schrijven.
Wat fijn om te lezen dat de afzuigkap jou zo goed bevalt.
Het mooie design is natuurlijk prachtig, maar de werking is zeker zo belangrijk.

Wij wensen jou heel veel plezier van de afzuigkap!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

r**k@g**l.com 22-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AI553RVS

Algemene score

9,0
Prima afzuigkap met voldoende capaciteit. Gemakkelijk in te bouwen..Goede prijs kwaliteit verhouding.

Minpunten

  • vetvangfilter voelt wat goedkoop aan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 25-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met jouw afzuigkap, dat is waar wij het allemaal voor doen.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

YDXS 25-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top afzuigkap voor mooie prijs!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AI553RVS

Algemene score

8,0
Ik lever veel interieurontwerpen en ga zo ver dat ik zelfs het interieur compleet oplever. In dit geval een keuken voorzien van deze afzuigkap. Prima service en bovenal een duidelijk en eenvoudig te bedienen afzuigkap. Eenvoudig in te bouwen en werkt voortreffelijk. Geluid is zeer stil voor een afzuigkap. Aanrader!!

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • weinig herrie
  • Filters gemakkelijk te wisselen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 26-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling.
Wat leuk dat jij bij jouw interieurontwerpen kiest voor ETNA.
Wij zijn blij dat het design en natuurlijk het gebruiksgemak van de AI553RVS zo goed bevallen.
Wij hopen dat ETNA in nog veel toekomstige ontwerpen voor mag komen.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

p**6@c**o.nl 26-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AI553RVS

Algemene score

8,0
Wij zijn heel tevreden over de afzuigkap
Het werkt prima en past precies in de ruimte.
Over het financiele gedeelte geen klagen.

Pluspunten

  • werkt prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 27-01-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze mooie review. Wat leuk om te lezen dat uw tevreden bent met de afzuigkap en het een aanrader vindt voor andere.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

e**s@z**o.nl 16-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt ons prima.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AI553RVS

Algemene score

7,0
De aankoop van de wasemkap online via de Etna dealer is goed verlopen.
Bij het uitpakken van het artikel viel op dat het goed verpakt was. Het aanbrengen volgens de handleiding gaf geen problemen.
Het gebruik van de kap is eenvoudig en zuigt naar onze mening goed af. Deze Etna een voor ons passende wasemkap doet waar hij voor is gemaakt.
Prima product van het fabrikaat Etna.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 17-01-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat u voor ETNA gekozen heeft u tevreden bent met de werking van de afzuigkap.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer