Whirlpool C WD 84M WWS BE - Accessoires voor wasmachines en drogers

Whirlpool C WD 84M WWS BE
Whirlpool C WD 84M WWS BE
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 599,00 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Whirlpool C WD 84M WWS BE op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Jorat30-09-2025

Blij mee

Deze droger is fijn om te hebben. Ziet er goed uit, is stil, ruim, zuinig en droogt perfect. De eco stand kun je niet droger instellen, maar is ook precies goed gedroogd met een lichte vochtigheid die meteen vervliegt zodra je de was eruit haalt. In het pluizenfilter zit wel na elke droogbeurt een dikke laag, maar het leeghalen van dit dubbele filter gaat gelukkig heel gemakkelijk. Installatie van de afvoerslag was wel even prutsen, maar uiteindelijk lukte dat ook zodat je dan nooit het reservoir meer hoeft te legen. Blij mee.
  • Mooi
  • Zuinig
  • Borsteltje erbij voor reinigen
Minpunten
  • Veel pluis
  • Aansluiten afvoerslang
d*******@o**********29-09-2025

Fijne wasdroger voor een zachte prijs

Deze Whirlpool wasdroger is gewoon superhandig in het dagelijks leven. Je gooit je was erin, kiest een programma en de AdaptiveWash doet de rest. Hij denkt zelf mee, zodat je kleren netjes blijven en niet te hard gedroogd worden. De bediening is simpel, alles wijst zich vanzelf en het display is duidelijk. De trommel is groot genoeg voor alle gezinswas en hij maakt ook nog eens weinig lawaai, dus je kunt hem prima ’s avonds laten draaien zonder dat je er gek van wordt. Oké, het energielabel C is niet het allerzuinigst, maar in de praktijk droogt hij slim en efficiënt. Kortom: een fijne en budgetvriendelijke wasdroger die je gewoon elke dag kunt gebruiken zonder gedoe.
Pluspunten
  • Gebruiksgemak
  • Efficient
Minpunten
  • Design
Bartack25-09-2025

Fijne stille en grote droger

We zijn over het algemeen erg tevreden over de Whirlpool warmtepompdroger. In vergelijking met onze oude droger is deze duidelijk sneller én stiller. Vooral het geluidsniveau viel meteen op: je hoort hem nauwelijks draaien, wat prettig is in een open woonruimte. Een groot pluspunt is de bijbehorende app. Die werkt intuïtief en maakt het mogelijk om favoriete programma’s op te slaan, zodat je ze snel kunt starten. Wel is het jammer dat je de fysieke instelknop op de droger moet instellen op een specifieke stand voordat je een programma via de app kunt kiezen. Dat voelt als een extra stap die niet helemaal nodig zou moeten zijn. Het schoonmaken van de filters en condensor gaat eenvoudig en snel, wat het onderhoud een stuk aangenamer maakt. Tot slot: het design is strak en modern, waardoor hij mooi staat in de wasruimte. Kortom, een slimme en stijlvolle keuze.
  • Fijne app
Minpunten
  • Je moet de droger instellen op een programma om de app te kunnen gebruiken
B*********@g********23-09-2025

Stille droger

De Whirlpool C WD 84M WWS BE is een stille en energiezuinige warmtepompdroger met 8 kg vulgewicht ideaal voor ons gezin van vijf. Dankzij de veelzijdige keuzeprogramma’s droog je elk type wasgoed precies zoals jij wilt. Het dubbele pluizenfilter maakt onderhoud extra eenvoudig, zodat je droger altijd optimaal blijft presteren. Ik vind het vooral fijn dat hij zo stil draait. Ik zou adviseren hem op de afvoer aan te sluiten anders moet je het zeer regelmatig lege.
  • Veel vulcapaciteit
Tubarbag22-09-2025

Goede droger met veel programma’s

Ik heb voor deze Whirlpool droogkast gekozen vanwege de energiezuinigheid en de verschillende programma’s. Het apparaat is eenvoudig in gebruik en droogt de was goed en stil. Wel moet je regelmatig het waterreservoir en het pluizenfilter legen, maar dat is normaal bij dit type drogers. Voor de prijs krijg je een degelijke en betrouwbare machine waar ik tevreden over ben.
Pluspunten
  • Verschillende programma’s beschikbaar
  • Stil en energiezuinig
Minpunten
  • Waterreservoir moet regelmatig geleegd worden
  • Pluizenfilter vaak schoonmaken