Met de ETNA FG190RVS hebben we een geweldig en oer Nederlands gasfornuis met elektrische oven gekocht . De FG190 heeft een stijlvolle uitstraling in onze keuken. Met de vijf verschillende gaspitten en timer kan koken niet mislukken. De ETNA FG190 heeft een grote oven met genoeg ruimte om meerdere gerechten in te bereiden Het fornuis is verder makkelijk schoon te maken. Met de ETNA FG 19O RVS hebben we een prima fornuis dat zijn geld meer dan waard is.
Uitstekende fornuis + oven combinatie! Goed vermogen van de oven, veel verschillende oven combinaties en betrouwbare temperatuurregeling. Gietijzeren dragers van het fornuis zien er chique uit en zijn goed schoon te houden. Het is een duur apparaat, maar een erg goede prijs/kwaliteit verhouding, zeker als je kijkt naar wat andere fornuizen van dit formaat doorgaans kosten. Ik ben er erg blij mee!
Fijn fornuis. Mooie vormgeving, alles is in zwart uitgevoerd. Eenvoudig te bedienen 5 pits met een grote wokpit in het midden met wokdrager. De oven is enorm, ideaal wanneer je meerdere gerechten tegelijk wil bereiden.
Na veel revieuws gelezen te hebben kwamen we toch steeds weer op dit gasfornuis met oven uit. Mooi design, makkelijk te bedienen en de prijs is in verhouding tot het product. Ik houd van koken en kan op deze manier mijn kookkunsten uitbreiden. Het is ook een mooie blikvanger in de keuken. Had eerst twijfels wat de schoonmaak betreft op het rvs, maar het maakt mooi streeploos schoon. Ik kan op dit moment nog geen dingen benoemen waar ik ontevreden over ben. Tot nu toe dus een gasfornuis/oven die aan mijn verwachtingen voldoet.
Ik heb dit product gekocht omdat mijn oude gasfornuis van Etna van 20 jaar oud kapot ging. En omdat ik zoveel plezier van die gaselektro fornuis heb gehad koos ik weer voor dezelfde! Ik ben wederom weer heel tevreden met mijn nieuwe gas elektro oven en hoop er weer een lange tijd van te genieten! Het is een sieraad in de keuken! En zeer makkelijk te bedienen!
Prachtig fornuis nu een paar keer gebruikt. Goede stille oven met mooi breed rooster er passen met gemak 2 pizza's in. Gasfornuis werkt ook uitstekend met mooie pannendragers, vonkontsteking doet het prima. Heb het idee dat het gas meer power heeft t.o.v. onze 12 jaar oude vorige Indesit. Genoeg ruimte voor zeker 4 pannen. Enige nadeeltje is dat de tekens rond de ovenstand knop moeilijk te lezen zijn en de knoppen voelen echt "plasticerig" aan. De timer van de oven 1x gebruikt maar hij werkt niet prettig en de display mag wel een stuk feller.
Al met al wel dik tevreden met de aankoop!
Toen mijn oude fornuis besloot met pensioen te gaan (zonder overleg, bedankt hé), begon ik aan een zoektocht die voelde als een aflevering van “Vrouw zoekt fornuis.” Na veel vergelijken en twijfelen viel mijn oog op dit mooie ETNA fornuis en het was meteen liefde op het eerste pitje.
De oven is zó ruim dat ik er twee grote pizza’s naast elkaar in kwijt kan. Geen gedoe meer met draaien of wachten, alles tegelijk erin, perfect gaar en krokant. Ideaal voor ons gezin én voor feestjes! Met vijf pitten tegelijk koken voelt alsof ik een professionele chef ben, maar dan zonder stress of kookdiploma.
Man en kinderen zijn blij, en ik voel me weer de koningin van de keuken. Wat me het meest verraste? De prijs-kwaliteitverhouding is helemaal in balans. Voor deze prijs had ik nooit verwacht zóveel gemak, ruimte en kookplezier te krijgen. Het fornuis heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen.
Kortom: dit fornuis is geen apparaat, het is een upgrade voor mijn hele huishouden.
ETNA, je hebt mijn hart én mijn aanrecht veroverd.
Voor dit product gekozen voor de prijs/kwaliteit op basis van gelezen reviews. Het product stelt niet teleur! Ontzettend mooie vormgeving, staat prachtig in onze keuken.
Prima apparaat, goed schoon te maken en fijne branders
Helemaal geweldig en goed uitziend apparaat. Alleen wat moeite met het afstellen van de klok en de wekker die er ook ergens te vinden moet zijn. De oven moet nog gebruikt worden dat is nog niet gebeurd.
Het gekochte product voldoet geheel aan de verwachtingen. Het is robuust zonder dat het zwaar of lomp is. Het is vrij eenvoudig te installeren en door de in hoogte verstelbare poten makkelijk aan de keuken aan te passen.
De bedienings knoppen voelen stevig aan en zijn soepel te bedienen. Het lezen van de symbolen gaat wat moeilijk door kleine symbolen en je moet even door de knieën De oven is goed geIsoleerd en mooi verlicht tijdens gebruik. De afmeting van het ovengedeelte is ruim. De verlichting gaat echter uit als de ventilator niet draait. Tot nu toe zeet tevreden over deze aankoop.
Als je van koken houd is dit gasfornuis een aanrader
Wij wilden eyecather in onze keuken en dat is gelukt.
Wat ook belangrijk was voor ons was de kwaliteit en het onderhoud. En dat is top.
De kwaliteit prijs verhouding is uitstekend.
Echt een aanrader.
De gaspit bediening is middels draaiknoppen. Ze zijn weliswaar van plastic maar voelen solide aan. Gasvlam is goed en uitstekend regelbaar. Gasrek op bovenplaat is functioneel en netjes van vorm.
De oven heeft alle benodigde standen. Het ovenlicht is goed. De oven werkt uitstekend en is zeer snel op temperatuur. Thermostaat lamp werkt keurig.
Klein minpuntje is dat de klok amper leesbaar is. Het licht is namelijk zo zwak dat je de klok functie niet kan instellen. Een servicebezoek via de website staat gepland en het is wachten op de monteur. Ik reken op een goede afloop en kan alleen maar zeggen, een prachtig fornuis voor een bilijke prijs.
Het is een mooi gasfornuis voor een leuke prijs.
Moet alleen wennen dat de pannendragers lichter zijn dan ik gewend ben, maar verder is het een prima fornuis
Ik heb er lang op moeten wachten, maar zowel oven als gasfornuis zijn heel gebruiksvriendelijk en hij ziet er ook nog eens heel mooi uit bij de rest van de keuken.