Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 42 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Sonos PLAY:1 zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

t**d@k**v.nl 01-10-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Algemene score

2,0
Zelfs met een glasvezel verbinding valt Sonos vaak uit. Niet erger dan dat op een gezellige avond de muziek uitvalt. Bij navraag bij Sonos krijg het antwoor WiFi opnieuw opstarten 🥵

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Sonos 08-03-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Droomt sonos

Geschreven voor: Sonos PLAY:1 zwart

Algemene score

8,0
Kocht een sonos installatie ,maar helaas veel last van dropouts , sonos boost gekocht maar helaas nog steeds dropouts
Maar ik las dat Google asist een storing had met als storing luidspreker uitval,wat nu gedaan google asist uitgeschakeld en de dropouts zijn niet meer voorgevallen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Play 1 29-07-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Maakt het niet waar, geen verbinding, WiFi werkt niet

Geschreven voor: Sonos PLAY:1 zwart

Algemene score

1,0
Valt steeds uit, moet dan opnieuw worden geïnstalleerd, laat zich nu niet meer installeren ondanks resetten, werkende verbindingen andere Sonos plat 5 gebruikt, maar geen effect.

Daarnaast alleen spotify te gebruiken, toen wel deed en laat zich niet zonder WiFi kabel gebruiken waardoor beweging beperkt is.

Adviseer een ander merk!

Minpunten

  • Valt steeds uit
  • Geen verbinding te krijgen
  • Slecht te bereiken hulpcentrum

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

Lenie 06-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sonos PLAY:1 zwart

Algemene score

10,0
Overtreft al mijn verwachtingen. Gemakkelijk in te stellen, volg de stappen via de app die je installeert op telefoon of tablet en apparaat stelt zelf het geluid in.
De prijs is ongeveer dezelfde als van een vergelijkbare bluetooth speaker maar de geluidskwaliteit is stukken beter.

Pluspunten

  • koppelbaar met andere Sonos apparaten
  • wifi aansluiting ipv bluetooth
  • zodra radiozender aangezet is kan de telefoon uit

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Yvonne Hoeymakers 20-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super mooi geluid uit een kleine box

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sonos PLAY:1 wit

Algemene score

10,0
Een hele elegante box. Klein formaat en een zeer groot geluid. Echt heel erg mooi.
Eenvoudige bediening via de telefoon.

Pluspunten

  • klein
  • mooi geluid

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ray 21-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte kwaliteit!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sonos PLAY:1 wit

Algemene score

9,0
Geen woorden. Gewoon prefect voor de prijs!
Ik raad het aan voor de toekomstige Sonos klanten! Geluid had ik minder verwacht. En ik kan hem uitbreiden naar sonos beamwhite.

Pluspunten

  • Klein en veel geluid
  • Je kan hem makkelijk ophangen tegen de muur

Minpunten

  • Zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Robin 28-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Klein en compact, geluid niet veel bijzonders

Geschreven voor: Sonos PLAY:1 zwart

Algemene score

5,0
Ik heb echt spijt van deze aankoop.
De speakers zijn klein/compact en zijn mooi van design.
Maar het geluid is gewoon niet goed en snap ook niet dat mensen dit wel vinden.
Ik heb mijn vorige boxen eruit gedaan ivm de grote van de boxen.
Deze boxen waren van dezelfde prijsklassen, maar qua geluid vele malen beter.

Pluspunten

  • klein/compact
  • design
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • prijs
  • geluid
  • hoog stroomverbruik

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Marc 20-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De SONOS PLAY1 samen met de nieuwste SONOS BEAM

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sonos PLAY:1 wit

Algemene score

10,0
WAUW wat is dit gaaf, wat een luister plezier en gemak in gebruik.
Multifunctioneel als surround systeem & stereo voor muziek en radio
Dit is echt goed. het was zelf een feestje op uit te pakken en te installeren.

Pluspunten

  • Geweldig geluid
  • Gebruiks gemak
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 04-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topper!!

Geschreven voor: Sonos PLAY:1 wit

Algemene score

10,0
Ik was al in het bezit van SONOS en ik heb er nu een Play 1 bij gekocht.
De installatie via de SONOS-app is uitermate simpel. De app werkt op alle platvormen (IOS, Android, Windows etc.).
Je zet de SONOS ergens neer, doet de stekker in het stopcontact, je start de app en je geeft aan dat je een speler wilt toevoegen (vanuit het menu instellingen doe je dat). Volg de aanwijzingen op het scherm en voordat je het weet is de SONOS aan je netwerk toegevoegd en kun je muziek gaan streamen.

De geluidskwaliteit is subliem en dat geldt ook voor het gebruiksgemak. Het aantal radiozenders, alsmede muziekservices zoals Deezer en Spotify maken de mogelijkheden eindeloos.

Doordat alle muziek via WIFI wordt gestreamed en niet via Bluetooth heb je geen haperingen of onderbrekingen wanneer je bijvoorbeeld op je mobiel gebeld wordt. Doordat SONOS een eigen netwerk binnen je WIFI creëert zul je ook geen haperingen krijgen tijdens het streamen van muziek. Ik heb ze in ieder geval nog nooit gehad.

Een echte aanrader dus.

Pluspunten

  • Installatie
  • Gebruiksgemak
  • Geluidskwaliteit
  • Mogelijkheden zijn eindeloos

Minpunten

  • Ik kan deze zo gauw niet bedenken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van Dijk 02-01-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Super.....maar wel samen met een playbar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sonos PLAY:1 zwart

Algemene score

10,0
Eerst had ik alleen een playbar, prima maar toch niet helemaal wat ik zocht...geen stereo geluid..
Maar nu met 1x een Play 1, dat is echt geweldig
Bij een voetbalwedstrijd op tv hoor je het publiek uit de Play 1 en de reporter uit de playbar...
En films SUPER!!
En de sonas app:wat een mogelijkheden

Pluspunten

  • Klein
  • Goed geluid
  • Geluid regelen vanaf de speakers

Minpunten

  • Niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. Six 31-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sonos PLAY:1 wit

Algemene score

10,0
Al een lange wens en onlangs voor de keuken/eetkamer toegevoegd. Ik had al een connect + stereo in de tv-kamer. Werkt snel, slim, goed. Veel power voor zo'n klein speakertje. Design is mooi. Dat wat ik verwachtte levert het ook. Super aankoop en absoluut een aanrader.

Pluspunten

  • Geluidsprestaties
  • Gemak
  • Design in je kamer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 02-08-2017

Play 1 GEWELDIG

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sonos PLAY:1 zwart

Algemene score

10,0
Prima combinatie met playbar
Muziek klinkt van de tv geweldig
Wel even zoeken naar de juiste instelling, maar daarna, in 1 woord GEWELDIG !!!

Pluspunten

  • Geluid

Minpunten

  • Geen

Reageer

Dick 29-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sonos PLAY:1 wit

Algemene score

10,0
Super mooi product van sonos,zeer makkelijk aan te sluiten bij de rest sonos.
Werkt zeer makkelijk met de app en over het geluid zijn we zeer te spreken.
Alleen jammer dat het geen bleutooth heeft,maar dat is echt het enige

Pluspunten

  • Makkelijk installeren
  • Mooie vormgeving
  • Goed geluid

Minpunten

  • Geen bleutooth

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 07-04-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Drama steeds opnieuw installeren

Geschreven voor: Sonos PLAY:1 wit

Algemene score

1,0
Reeds een jaar in bezit alleen gebruik ze niet heel veel. Dan moet je steeds opnieuw alles installeren want de controller (IPhone iPad of MacBook) kan die hele sonos niet vinden. Dus via sonos hele stappenplan doorlopen en dan een week of 2 later opnieuw. Pffff en dan komt het door mijn WiFi terwijl alle andere apparaten daar geen last van hebben. Dus Sonos is dure rommel. De mijne zijn te koop op marktplaats nu. Je hebt er NL niets aan zo. Kost steeds een hele avond.

Pluspunten

  • Geweldig geluid
  • Als het werkt.

Minpunten

  • Ellende met aansluiten steeds
  • Kost mega veel tijd iedere keer

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Goed
Onvoldoende
Jan van Dijk1 22-04-2017

Heb ik ook, gelukkig weet ik inmiddels wat het is.
Ik heb de playbar, die werkt via de tv, wanneer je later de Sonos aan zet via de app, doet ie niks, dan de tv aan, dan pas doet de app weer iets


Jammer dat de helpdesk van Sonos nou niet echt helpt met dit probleem, telefonisch kontakt is mij nog nooit gelukt
Het geluid van de Sonos is echter perfect!

Remy 17-11-2017

ok, dat probleem heb ik dus ook ineens sinds een maand, elke paar dagen verdwijnen de surroundspeakers uit de set. Waarna je een uur bezig bent voor hij ze weer gevonden heeft, en hopelijk uberhaupt wil installen

Reageer

Lidy Rysavy 07-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Sonos play1

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sonos PLAY:1 zwart

Algemene score

9,0
Een geweldige uitbreiding op de Sonos Play 5. Perfect geluid, erg gemakkelijke bediening. Snelle en simpele installatie. Prima product.

Pluspunten

  • Geluid
  • Installatie
  • Mooie vormgeving.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 06-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Degelijk produkt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sonos PLAY:1 zwart

Algemene score

9,0
Goed geluid. Makkelijk om te installeren. Ik heb ze aangesloten als surround luidsprekers. Werkt goed i.c.m. de soundbar.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Makkelijke installatie
  • Goed geluid

Minpunten

  • nu niet meer als losse luidspreker te gebruiken.
  • Geen batterij/niet los mee te nemen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 11-09-2016
  • Product paar maanden in bezit

Sonos Play I

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sonos PLAY:1 zwart

Algemene score

10,0
Waarin kleine producten groots kunnen uitpakken. nauwelijks groter dan een 1/2 yoghurt, maar een sound om je vingers bij af te likken. Om maar niet over een bedieningsgemak te spreken. Slechts een woord is op zijn plaats: KLASSE.

Pluspunten

  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • App (IOS, Androoi en PC)

Minpunten

  • geen aan/uitknop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thies 02-08-2016
  • Product kwartaal in bezit

sonos play 1

Geschreven voor: Sonos PLAY:1 zwart

Algemene score

8,2
Ik heb de sonos play1 samen met de sonos sub en de sonos playbar gekocht voor een 5.1 geluid en dat is goed uitgepakt ..prima geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul van den Hout 11-07-2016
  • Product jaar of meer in bezit

Waar voor je geld

Geschreven voor: Sonos PLAY:1 wit

Algemene score

9,0
Heerlijke speaker voor het geld. Zeker als ze ze samenschakeld in stereo. Je staat versteld van het "volwassen" geluid wat ze produceren (vooral op de lagere volumes). De integratie van muziek services door sonos en het gebruiksgemak is in deze klasse onovertroffen. Sinds elke kamer in ons huis is voorzien van play 1's gebruiken we de traditionele stereo nog maar zelden. Doordat de play 1 ook in vochtige ruimtes is te gebruiken kan deze ook geplaatst worden in badkamer of buiten onder een afdak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

asteffner 26-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Zeer goede speakers voor in de keuken

Geschreven voor: Sonos PLAY:1 wit

Algemene score

9,2
Voor muziek bij het koken hebben we twee sonos:1 systemen aangeschaft. Hiervan hebben we geen moment spijt gehad.
Het installeren is zeer eenvoudig en het koppelen als stereo paar was ook zo gebeurd.

Bij de speakers hebben we ook de bijbehorende ophangbeugels gekocht, waarbij we de speakers ondersteboven hebben opgehangen.
Hierbij kunnen we het volume aanpassen zonder de app te gebruiken.
Wat wel jammer is, dat de 'onderkant' niet af te dekken is met een deksel of iets dergelijks.
De stroomkabel is aan de lange kant, wat wel een nadeel is als je ze ophangt.

Qua geluid is dit stukken beter dan bijvoorbeeld de JBL charge die we tot nu toe gebruikt hebben.
Als het systeem in stereo mode is, klinkt het net wat voller. Ook wordt het geluid niet overstuurd als deze wat harder staat.
Spottify ondersteuning is goed (helaas geen spottify connect), radio e.d. moet nog uitgetest worden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews