Inventum HW417 rvs, zwart - Reviews

Specificaties
Vermogen
2200 watt
Waterreservoir
1,70 liter
Materiaal behuizing
rvs, kunststof

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum HW417 rvs, zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Spiering 09-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW417 rvs, zwart

Algemene score

9,0
Hele mooie en handige waterkoker. Mooie vorm en de inhoud van het waterreservoir is heel duidelijk leesbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lizette kuipers 11-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooie snelle waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW417 rvs, zwart

Algemene score

10,0
deze waterkoker heeft een zeer mooi uiterlijk en heeft zeer snel het water gekookt een aanwinst in de keuken

Pluspunten

  • mooi ontwerp
  • snelheid water koken
  • niet zwaar
  • grote inhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Vromans 14-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

WaterkokerHW417

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW417 rvs, zwart

Algemene score

10,0
Vlug met het water koken
Veilig
Fijn in onderhoud
zijn zeer tevreden
Aan de buitenkant zeer solide
een fraai gezicht in de keuken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemiek 30-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker HW417

Geschreven voor: Inventum HW417 rvs, zwart

Algemene score

7,0
Waterkoker werkt goed. Snoerloos, draaibaar en water wordt goed heet.
Door materiaal is de koker aan de buitenkant ook heet. Maakt wel veel lawaai bij in werking gaan. Kan ook ingeschakeld worden als de deksel nog open staat.

Pluspunten

  • Mooie ketel
  • Kookt goed

Minpunten

  • Wordt heet aan buitenkant
  • Lawaai

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Frank 27-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi vormgegeven waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW417 rvs, zwart

Algemene score

9,0
Met deze watrekoker krijg je de vertrouwde Inventum kwaliteit voor een concurerende prijs. De gebruiksaanwijzing is in het Nederlands en beschrijft duidelijk de functionaliteit.

Pluspunten

  • Mooi
  • Niet duur
  • Lange garantie
  • Werkt perfect
  • Vretrouwde functionaliteit

Minpunten

  • Minder plastic gebruiken voor verpakking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cornelia 17-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie vorm

Geschreven voor: Inventum HW417 rvs, zwart

Algemene score

9,0
Is makkelijk te hanteren, licht in gewicht, een grote inhoud en ziet er mooi uit! Heeft ook een anti-kalkfilter, erg gemakkelijk. Voldoet aan onze verwachtingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ria Nossin 23-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede RVS waterkoker voor een mooie prijs!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW417 rvs, zwart

Algemene score

10,0
Deze grote RVS waterkoker heeft een mooie uitstraling, is licht van gewicht, maakt weinig lawaai bij het opwarmen, heeft een handige knop om te openen op de handgreep en het waterniveau is goed te zien als je hem vult. Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Zwartjes 19-06-2018
  • Product getest

Slecht bereik van kalkfilter

Geschreven voor: Inventum HW417 rvs, zwart

Algemene score

4,0
Om kalkfilter uit en in te plaatsen moet men met de hand door de opening van de ketel. Deze is zo smal, dat ik nauwelijks het filter vast kon pakken om het uit te nemen.
Bij het inzetten van het filter was ik geneigd om een schroevendraaier te gebruiken.
Het plastic filter geeft niet mee en is van hard plastic gemaakt. Houdt zich dat na lager gebruik?

Minpunten

  • Slecht bereik kalkfilter

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

Dirk 17-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum HW417 waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW417 rvs, zwart

Algemene score

8,0
Vandaag een Inventum HW417 waterkoker gekocht. Mooi uiterlijk en simpel in gebruik. Geen poespas maar voldoet aan onze eisen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer