Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 224 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GP 1496 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

p***********@g******** 12-02-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

degelijk en snel

Geschreven voor: Liebherr GP 1496

Algemene score

9,0
mij bevalt aan dit vrieskastje:

de degelijke uitvoering van de lades
de meegeleverde vrieselementen
de snelheid van koelen
de handige afmetingen

Pluspunten

  • degelijke uitvoering
  • snell afkoeling

Minpunten

  • serienummer lastig te vinden/lezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

k*********@g******** 11-02-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Energiezuinige vrieskast

Geschreven voor: Liebherr GP 1496

Algemene score

9,0
Het product voldoet aan de verwachtingen en verbruikt idd veel minder stroom dan onze vorige vrieskast.

Pluspunten

  • Gebruikt weinig energie
  • Overzichtelijke indeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Simon 05-02-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Zeer goed tafelmodel vriezer

Geschreven voor: Liebherr GP 1496

Algemene score

8,0
Een prima tafelmodel vriezer die energie zuinig is met een goede capaciteit.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Garantie
  • Kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Vriezer liebherr 01-02-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Liebherr als u kwaliteit wilt voor een betaalbare prijs.

Geschreven voor: Liebherr GP 1496

Algemene score

10,0
Energie type C de enige in deze klasse
Top mooi design.
We zijn erg tevreden mede door het super lage energie verbruik en de stille motor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d********@o********** 26-01-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: Liebherr GP 1496

Algemene score

10,0
17 januari is onze nieuwe Liebherr vrieskast GP 1496-20 geleverd door Expert Surhuisterveen (een goede firma). Wij zijn zeer tevreden over deze vrieskast. Maar dit verbaast ons niet, want met onze oude vrieskist GT2183 (de kinderen waren nog in huis ) waren wij dat ook. Deze hebben we aangeschaft op 3 maart 1990 (!!!) en deze werkt nog naar behoren (werd voor 2 personen te groot); dit bewijst dan ook de degelijkheid én duurzaamheid van de Liebherr-producten. Een sterk punt vinden wij ook, dat onderdelen steeds verkrijgbaar zijn. Zo konden wij een aantal jaar geleden nog een handgreep voor dit type vrieskist nageleefd krijgen. Kortom; alle lof voor Liebherr!! Ga zo door!!! ........

Reageer

nee 26-01-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Energie besparen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1496

Algemene score

10,0
Mijn vorige vriezer (ook van Liebherr !) heeft uitstekend zijn werk gedaan, vanaf 2005. Eigenlijk te vroeg (bijna 20 jaar !) om een nieuwe te kopen. Toch waren er twee redenen waarom we een nieuwe aanschaften:
1) Als een (volle) vriezer het begeeft, kan dat heel vervelend zijn. We kozen ervoor om op tijd een nieuwe vriezer te kopen.
2) Nog veel belangrijker, we wilden ook graag zo weinig mogelijk energie (stroom) gebruiken, in het kader van energie besparen.
(Hoewel: hoe zuiniger, hoe duurder het apparaat is (jammer genoeg). We stapten daar overheen ....... )

Pluspunten

  • gekozen voor energie zuinig !
  • kwaliteit
  • meerdere jaren met veel plezier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r************@c******** 18-01-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Superzuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1496

Algemene score

10,0
Mijn dochter heeft er een en zij is zo tevreden dat ik dezelfde wilde kopen. Hij is Superzuinig en heel gemakkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Superzuinig
  • Heel makkelijk schoonmaken

Minpunten

  • Is aan de dure kant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

j**********@p******** 17-01-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1496

Algemene score

9,0
Prima vriezer uitstekende prijs kwaliteitverhouding.
Geruisloos en zeer stil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g*************@g******** 14-01-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1496

Algemene score

9,0
De vriezer is het 2e exemplaar van dit type dat ik aanschaf, het is een uitstekende kwalitatieve vriezer.
De vorige is bijna 22 jaar meegegaan en is vervangen omdat het rubber van de deur kapot was.

Pluspunten

  • degelijk
  • gaat lang mee

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SdeW 08-01-2024
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1496

Algemene score

10,0
Goede vriezer. Stil en goed instelbaar. Veel ruimte ondanks de 4 laden. Laden zijn makkelijk uitneembaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

a********@g******** 04-01-2024
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijn fotmaat vrieskast.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1496

Algemene score

9,0
We hebben deze diepvrieskast gekocht als aanvulling op onze grote Liebherr vrieskast.
Hij heeft 4 lades en dit is handig om alles netjes apart te bewaren.
Het compacte model is ook heel handig, hij neemt niet veel ruimte in.
Door het tafelmodel is het ook handig om nog iets op de kast te zetten bij het uithalen of inzetten van producten.
Hij is geluidsarm en het stroomverbruik is laag.
Liebher vrieskast GP1496

Pluspunten

  • formaat
  • laag stroomverbruik
  • laag geluidsniveau
  • makkelijke lades

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Tonny 03-01-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1496

Algemene score

10,0
Apparaat voldoet aan alle verwachtingen. Zuinig, voldoende ruimte, stil , strak uiterlijk.

Pluspunten

  • Zuinig

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 12-12-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Degelijk, zuinig en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1496

Algemene score

9,0
Vriest snel in en maakt weinig geluid. Ziet er zeer stevig en degelijk uit. Niet te groot en niet te klein. Mede gekocht vanwege het gunstige energie verbruik.

Pluspunten

  • Energieverbruik
  • Degelijk
  • Vriest snel
  • Stil

Minpunten

  • Geen no frost

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

v**********@k*********** 08-12-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit en zekerheid, kies voor Liebherr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1496

Algemene score

10,0
Met Liebherr haal je altijd kwaliteit voor jaren in huis.
Mooi van buiten en van binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p**********@g******** 07-12-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1496

Algemene score

9,0
Bevalt prima mooie vrieskast netjes afgewerkt, eenvoudig te bedienen.
Hopen er nog jaren plezier van te hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Top vriezer 04-12-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1496

Algemene score

9,0
We hebben hem nu een aantal dagen, na het aanzetten wordt hij snel koud en konden snel de spullen weer in de vriezer doen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

t********@z******* 27-11-2023
  • Product gekocht
Geschreven voor: Liebherr GP 1496

Algemene score

9,0
De tafelmodel vriezer GP1496 van Liebherr gekocht. Een apparaat van Duitse kwaliteit.
Correct afgeleverd in stevige verpakking, die geen schade toelaat.
De vriezer is makkelijk te verplaatsen (45 kg). Het omzetten van de draairichting van de deur zal voor de meesten geen probleem opleveren; de handleiding is voldoende duidelijk hierover. Vier laden en een ruime netto inhoud (103 liter) en -last-but-not-least- de energiezuinigste in zijn soort!
Ondanks de stevige prijs van ruim €600,- een aanrader!

Reageer

I 25-11-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1496

Algemene score

10,0
Fijne vriezer. Er past meer in de lades dan ik van te voren had gedacht. Maakt weinig geluid. Blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

m*******@i********* 24-11-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

hoogst mogelijke energielabel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1496

Algemene score

10,0
enige vriezer tafelmodel met Energielabel C (hoogste mogelijk), daar ben ik voor gegaan

Pluspunten

  • energielabel

Minpunten

  • van binnen kleiner dan mijn vorige vriezer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geen naam 24-11-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1496

Algemene score

9,0
Goed energiezuinig apparaat
Stil en voldoet aan alle verwachtingen
Raad ik zeker aan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

m************@g******** 19-11-2023
  • Product gekocht
Geschreven voor: Liebherr GP 1496

Algemene score

8,0
De vorige vrieskast was ook in Liebherr waarover we zeer tevreden waren, dus we hebben geen moment getwijfeld om weer voor een Liebherr te gaan.

Reageer

Mevrouw Kuijpers 06-11-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Zuinig, stil en gebruiksvriendelijk.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1496

Algemene score

8,0
Zuinig (label C). Stille werking. Snel op temperatuur. Gebruiksvriendelijke en logische bediening.

Pluspunten

  • Zuinig (label C)
  • Stille werking
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Losse plaatsing koelaccu's in bovenste lade.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

v*******@h****** 04-11-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Betrouwbare kwalitatieve vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1496

Algemene score

9,0
Ik heb jarenlang een Liebherr tafel vriezer gehad. Die was niet stuk te krijgen. Na 40 jaar draaide hij nog goed. Door het energiegebruik nu de GP 1496 gekozen. Een topmodel van Liebherr, met betere isolatie en lager energiegebruik. Bevalt goed en voldoet aan mijn wensen. Koelt snel en houdt temperatuur constant, ondanks dat ik de vriezer in een koele ruimte heb staan (onverwarmde garage).

Pluspunten

  • Temperatuur is constant
  • Goed geisoleerd
  • Laag energieverbruik

Minpunten

  • Lades zijn van dunner plastic als voorheen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

k*******@g******** 31-10-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

tafelmodel vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1496

Algemene score

9,0
Deze vrieskast had energieklasse C het hoogst haalbare.
Bij nameten bleek het opgegeven jaarverbruik , nl 110 kw nog gunstiger uit te pakken
en wel 70 kw , misschien omdat we hem op een koele plaats hebben staan
en dat is in de kelder.

Pluspunten

  • zeer energie zuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Riny 30-10-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1496

Algemene score

9,0
Na onderzoek en voor mezelf duidelijk te hebben wat ik graag wilde, heb ik gekozen voor de Liebherr Vrieskast daar deze volledig voldoet aan mijn wensen. De lades zijn uitneembaar zodat ik op de glasplaten meer kan plaatsen. Het apparaat is energiezuiniger dan welk apparaat dan ook.

Pluspunten

  • veel ruimte
  • energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews