Liebherr GX 823 Comfort - Reviews

Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 17 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GX 823 Comfort op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JanJohn 24-12-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Mooie Kleine Vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GX 823 Comfort

Algemene score

10,0
Geweldig kleine vrieskast met een ideale tussenmaat van ca. 63 cm hoogte. Geen enkele andere fabrikant die ik ken levert een vrieskast in deze afmetingen. Kleiner dan een onderbouw vrieskast van ca. 85cm hoog en groter dan een mini vrieskast van ca. 50cm hoog. En dan ook nog eens in Low-Frost uitvoering en voorzien van 2 handige lades. Deze gaat gebruikt worden als aanvulling op de inbouw vrieskast van de keuken. Top product!

Pluspunten

  • Ideale tussenmaat
  • Low-Frost uitvoering
  • 2 handige schuiflades
  • Laag stroomverbruik
  • Fijne kast als extra bij bestaande inbouwvriezer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen van Drunen 04-12-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GX 823 Comfort

Algemene score

10,0
Mijn ervaring met Liebherr was al zeer goed met mijn wijnkast.
Dus deze keuze voor een compacte vriezer was snel gemaakt.
Super blij mee

Pluspunten

  • Compact
  • En toch ruim

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J********@l****** 21-11-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GX 823 Comfort

Algemene score

9,0
zeer goede service en goede klandizie heel behulpzaam en fijn dat je er zo'n goede garantie op hebt

Pluspunten

  • zeer goed
  • zeer goed

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hwbrienen@live.nl 01-08-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een aamrader .

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GX 823 Comfort

Algemene score

9,0
De eerste minivriezer heeft 9 negen jaar probleem loos gedraad . Zodoende een zelfde gekocht het is een grandioos aparaad.

Pluspunten

  • Knappe indeling .
  • Betaalbaar en goed .

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martin 18-02-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig formaat en inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GX 823 Comfort

Algemene score

9,0
Top vriezer, ik was op zoek naar een tweede kleinere vriezer en dit was de beste optie. Klein maar toch erg ruim t.o.v. andere opties.

Pluspunten

  • Formaat
  • Inhoud

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Odilia 07-02-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede vrieskast, ook voor kleine ruimtes.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GX 823 Comfort

Algemene score

10,0
Mooi tafelmodel vrieskast met handgreep en drie lades. Heel stil in gebruik en vriest zeer goed. Ik heb deze als extra naast mijn Liebherr koel/vries combinatie omdat ik soms ruimte tekort kom en om heel snel nieuwe producten in te vriezen.

Pluspunten

  • Stil
  • Vriest snel in
  • Past in kleine ruimtes

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Don P. 03-10-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GX 823 Comfort

Algemene score

9,0
Een fijne kleine energiezuinige diepvries van Liebherr. Handig in gebruik en makkelijk te plaatsen.
Duidelijke uitleg voor gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a*********@h********** 16-09-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed, is absoluut een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GX 823 Comfort

Algemene score

8,0
Deze aankoop is een bewuste keuze. Deze vriezer vervangt de oude. Hij is hetzelfde omdat ik heel tevreden ben om de maat, de inhoud en het gebruik.

Pluspunten

  • Maat
  • Inhoud

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

r*************@q********** 19-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop !!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GX 823 Comfort

Algemene score

8,0
Handig, klein en compact vrieskastje, in elke ruimte te plaatsen, geluid valt erg mee.
Een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 17-12-2021
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

uitstekende keus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GX 823 Comfort

Algemene score

9,0
Wij hebben deze vriezer gekocht nadat onze oude, exact de zelfde, na heel veel jaren probleemloze en trouwe dienst de geest gaf.
Na overleg met een vriendelijke dame van Liebherr kwamen wij tot de conclusie dat het repareren van de kast geen optie meer was.
Derhalve overgegaan tot de koop van een nieuwe. Hij staat inmiddels en doet , zoals verwacht zijn werk weer naar behoren. heel stil en lekker "Cool".
onze oude had nog geen laden en dat heeft de nieuwe wel, dat is een verbetering.
We hopen weer heel lang met deze kast voort te kunnen.

Pluspunten

  • stil
  • compact
  • Zuinig met energie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r******@g******** 22-10-2021
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Klein maar fijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GX 823 Comfort

Algemene score

10,0
Diepvrieskastje heeft een mooie en degelijk uitstraling en is klein van afmetingen maar groot qua inhoud. Daarom gekocht als extra voor in de kleine ruimte. Vriest snel en geruisloos en werkt boven verwachting goed! Vanwege de kwaliteit-prijsverhouding t.o.v. andere merken heb ik bewust voor Liebherr gekozen! Ik ben super tevreden; ik kan dit vrieskastje iedereen aanbevelen! 👍

Pluspunten

  • Degelijk
  • Super werking
  • Super desi ga n

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r***************@g******** 10-10-2021
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

zeer handig als extra

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GX 823 Comfort

Algemene score

8,0
De tafelkoelkast is zeer handzaam met toch een grote inhoud. Heel handig als extra comfort

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

bert 25-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

iets duurder segment maar dan heb je ook wat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GX 823 Comfort

Algemene score

10,0
Mooie stille kast die zelfs dieper koelt (vriest) dan ingesteld.
Zeer tevreden.

Pluspunten

  • goede stille vriezer

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Job 18-03-2021
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product getest

Perfecte tussenmaat

Geschreven voor: Liebherr GX 823 Comfort

Algemene score

8,0
De voorloper hiervan staat al 15 jaar bij mij in de keuken, nooit ook maar een probleem mee gehad. Het enige model met twee lades, echte ruimte maar niet zo hoog als een tafelmodel.

Pluspunten

  • Levensduur
  • formaat

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marleen Geilkens 24-02-2021
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Mini vriezer GX 823-21 Comfort

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GX 823 Comfort

Algemene score

9,0
Fijne compacte vriezer die ook in heel koude schuren of garages kan worden gezet.
Display heel goed afleesbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marijke Lubberding 23-01-2021
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Zeer handzaam vrieskistje met goede levensduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GX 823 Comfort

Algemene score

8,0
Dit vrieskistje is de tweede van Liebherr, de voorganger is 14 jaar meegegaan. Het is een heel handzaam model, makkelijk in onderhoud en geschikt om in kleine ruimte toch twee royale vrieslades te hebben

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

J. 12-11-2020
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Tafelmodel vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GX 823 Comfort

Algemene score

9,0
Goed formaat vriezer, duidelijke display, stil, snel invriezen. Veel ruimte door de 2 lades.
Ideaal om in kleine ruimte te plaatsen.

Pluspunten

  • Formaat
  • Stroom verbruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer