Liebherr GX 823 Comfort - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 9 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GX 823 Comfort op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

r**n@q**t.nl 19-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop !!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GX 823 Comfort

Algemene score

8,0
Handig, klein en compact vrieskastje, in elke ruimte te plaatsen, geluid valt erg mee.
Een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 17-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

uitstekende keus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GX 823 Comfort

Algemene score

9,0
Wij hebben deze vriezer gekocht nadat onze oude, exact de zelfde, na heel veel jaren probleemloze en trouwe dienst de geest gaf.
Na overleg met een vriendelijke dame van Liebherr kwamen wij tot de conclusie dat het repareren van de kast geen optie meer was.
Derhalve overgegaan tot de koop van een nieuwe. Hij staat inmiddels en doet , zoals verwacht zijn werk weer naar behoren. heel stil en lekker "Cool".
onze oude had nog geen laden en dat heeft de nieuwe wel, dat is een verbetering.
We hopen weer heel lang met deze kast voort te kunnen.

Pluspunten

  • stil
  • compact
  • Zuinig met energie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r**p@g**l.com 22-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klein maar fijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GX 823 Comfort

Algemene score

10,0
Diepvrieskastje heeft een mooie en degelijk uitstraling en is klein van afmetingen maar groot qua inhoud. Daarom gekocht als extra voor in de kleine ruimte. Vriest snel en geruisloos en werkt boven verwachting goed! Vanwege de kwaliteit-prijsverhouding t.o.v. andere merken heb ik bewust voor Liebherr gekozen! Ik ben super tevreden; ik kan dit vrieskastje iedereen aanbevelen! 👍

Pluspunten

  • Degelijk
  • Super werking
  • Super desi ga n

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r**s@g**l.com 10-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer handig als extra

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GX 823 Comfort

Algemene score

8,0
De tafelkoelkast is zeer handzaam met toch een grote inhoud. Heel handig als extra comfort

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

bert 25-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

iets duurder segment maar dan heb je ook wat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GX 823 Comfort

Algemene score

10,0
Mooie stille kast die zelfs dieper koelt (vriest) dan ingesteld.
Zeer tevreden.

Pluspunten

  • goede stille vriezer

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Job 18-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Perfecte tussenmaat

Geschreven voor: Liebherr GX 823 Comfort

Algemene score

8,0
De voorloper hiervan staat al 15 jaar bij mij in de keuken, nooit ook maar een probleem mee gehad. Het enige model met twee lades, echte ruimte maar niet zo hoog als een tafelmodel.

Pluspunten

  • Levensduur
  • formaat

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marleen Geilkens 24-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mini vriezer GX 823-21 Comfort

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GX 823 Comfort

Algemene score

9,0
Fijne compacte vriezer die ook in heel koude schuren of garages kan worden gezet.
Display heel goed afleesbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marijke Lubberding 23-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer handzaam vrieskistje met goede levensduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GX 823 Comfort

Algemene score

8,0
Dit vrieskistje is de tweede van Liebherr, de voorganger is 14 jaar meegegaan. Het is een heel handzaam model, makkelijk in onderhoud en geschikt om in kleine ruimte toch twee royale vrieslades te hebben

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

J. 12-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tafelmodel vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GX 823 Comfort

Algemene score

9,0
Goed formaat vriezer, duidelijke display, stil, snel invriezen. Veel ruimte door de 2 lades.
Ideaal om in kleine ruimte te plaatsen.

Pluspunten

  • Formaat
  • Stroom verbruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer