Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 68 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr G 1223 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

t**g@z**o.nl 09-08-2022
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Deze vrieskast is voor een 1 persoons huishouden precies voldoende. Met 3 ruime laden en digitale temperatuurweergave.

Reageer

i**7@h**l.com 04-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Super koel cadeau

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

9,0
Een diepvrieskast voor mijn partner en mij en onze (4) kinderen, heel fijn cadeau van zijn ouders zodat wij meer ijsjes kunnen invriezen!

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

joke 12-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebher, goed voor het milieu

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

8,0
Omdat mijn vorige ijskast twintig jaar oud was, vroeg ik mijn witgoedverkoper naar een mooie kleine eenvoudige maar vooral milieuvriendelijke nieuwe freezer, die bovendien niet al te duur is. Hij adviseerde me onmiddellijk een Liebherr omdat die label-F heeft. Freezers met een D-label bestaan niet. Ook niet bij andere merken. Trouwens, nu we het toch over labels hebben, Liebherr is het enige bedrijf dat koelkasten met een D-label verkoopt. Bij andere bedrijven is de F-label de meest milieuvriendelijke. Dus ja, ik raad iedereen een Liebherr aan, zowel voor koelkast als voor ijskast. Maar vooral voor het milieu!

Pluspunten

  • eenvoudig
  • milieuvriendelijk

Minpunten

  • serienummer is moeilijk te vinden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

g**n@z**o.nl 01-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed. Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

9,0
Prima Vriezer. Netjes afgewerkt. Nauwelijks ontdooien i.v.m minimale rijp vorming. Duidelijk display voor temperatuur indicatie. Groot pluspunt; werkt ook goed in een niet-verwarmde en niet-geïsoleerde Garage !!

Pluspunten

  • Nauwelijks nodig ontdooien
  • Zeer nette afwerking
  • Werkt goed in niet-verwarmde garage

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

n**e@h**h.net 01-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede koop!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

10,0
Keurige vriezer, geschikt voor in de schuur, mooie grote lades, veel opties voor vriestemperaturen en een fijne bediening!
Kortom; goede aankoop!

Pluspunten

  • Veel opties
  • Stabiel
  • Voor uitzonderlijke omgevingstemperaturen
  • Grote lades
  • Geluidsarm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

m**s@g**l.com 01-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

9,0
Degelijke uitstraling en makkelijk te bedienen/in te stellen.
Goede volume inhoud en lades gescheiden door glasplaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

c**8@g**l.com 20-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Betrouwbaarheid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

8,0
Ziet er zeer mooi en erg betrouwbaar uit. Diepvriesproducten zijn makkelijk te bereiken

Pluspunten

  • Mooi
  • Betroubaar

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iglo 02-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

uitstekende prijs klaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

9,0
Door uitstekende service van verkoper van EP Tummers makkelijk tot de keuze gekomen van deze top kwalitatieve vriezer, goed product voor redelijke prijs

Pluspunten

  • snelle invriestijd
  • 1x per jaar ontdooien

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

g**s@h**l.nl 06-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuuste vriezer met glasplaten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

9,0
Deze tafelmodel vriezer G1223 gekocht omdat de oude te veel stroom verbruikte.
Het is een robuuste vriezer. Van binnen geen roosters maar glas... schoonmaken is daardoor een stuk makkelijker. Twee grote diepe laden en de onderste la is iets ondieper. Ik ben heel blij ermee. Er bovenop nog 5 jaar extra garantie via koelen.nl door het aanmelden van mijn nieuwe apparaat. Echt super!

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • Weinig knoppen

Minpunten

  • Geen idee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik 22-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima product voor een prima prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

9,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding, 5+2 jaar garantie, werkt in ruimtes tot -15 graden.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit-verhouding
  • Werkt bij een koude buitentemperatuur (-15)

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

g**n@h**t.nl 24-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

8,0
Goede apparatuur modern doen waar ze voor gemaakt zijn voor een goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ad 20-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goed!!!!

Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

10,0
Compacte vriezer met 3 ruime laden. Groot voordeel dat hij in een koude ruimte, tot -15 graden, geplaatst kan worden. Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Koude ruimte
  • Ruime laden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilfried 30-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige kleine extra vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

8,0
Een handige extra vriezer als aanvulling op de koelvriescombinatie
Gemakkelijk te installeren, en energie zuinig.
Ook de garantie van 7 jaar is een pluspunt

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • Eenvoudige installatie
  • 7 jaar garantie

Minpunten

  • Serienummer zit op een lastige plaats

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

i**e@h**e.nl 07-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

10,0
Omdat mijn Liebherr vrieskast na 13 jaar gerepareerd moest worden heb ik gekozen voor een nieuwe . Deze is een stuk kleiner, maar voor ons groot genoeg. Ik heb nog een tweede grote boven staan die al 11 jaar uitstekend functioneert, vandaar weer hetzelfde merk. Ondanks de kleinere uitvoering kan er verrassend veel in en hij is erg geruisloos. Heel tevreden weer.

Pluspunten

  • kan verrassend veel in
  • geruisloos

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Tiessens 16-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een aanrader, punt uit!!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

9,0
Op aanraden van mijn leverancier heb ik dit product gekocht. Tot op heden heeft hij mij nog nooit teleurgesteld. Vandaag pas geleverd dus qua uiterlijk en degelijkheid ben ik zeer tevreden, over de werking van de vrieskast kan ik pas over enige tijd oordelen, Maar.... het belooft veel goeds.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a**g@g**l.com 09-12-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

9,0
vervanging van onze oude diepvries, die was te oud en gebruikte te veel energie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

m**a@g**l.com 08-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi en weinig geluid.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

10,0
Nieuwe tafelmodel vriezer gekocht voor erbij.
Ziet er mooi uit maakt bijzonder weinig geluid en werkt prima.
Geeft ook een goed gevoel dat je 7 jaar garantie krijgt.

Pluspunten

  • Duidelijk bedieningspaneel
  • Weinig geluid

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

v**s@g**l.com 02-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima kast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

8,0
Ik kocht deze vanwege de prijsklasse en op reviews. Op de bijgeleverde beschrijving is niet echt beschreven hoe de eenvoudige versie werkt. Gewoon een poos laten staan, aanzetten op superfrost en -18 graden..... Na een paar uur de superfrost uitzetten en als ca. 65 sec. de verlichting uitgaat, is de kast klaar voor gebruik. Simpel, maar je moet het wel weten. Gaat de verlichting onverhoopt branden, dan kijken of er een waarschuwingssymbooltje brand.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

g**t@g**l.com 26-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact

Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

10,0
Optimale indeling daardoor veel ruimte.
Fluisterstil apparaat.
Mooie vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 07-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Oude bekende

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

10,0
Dit mij bekende merk Liebherr was precies wat ik zocht ,ook omdat deze vrieskast bij ons in een onverwarmde schuur staat en deze daarvoor geschikt is.

Pluspunten

  • -15 celcius

Minpunten

  • Energie label

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews