Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 126 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr G 1223 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

c******@h********** 13-02-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Zeker doen is echt een toppertje

Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

10,0
Prachtige vriezer is zo stil dat je soms kijkt of hij wel aanstaat.

Het is echt duidelijk dat het om perfectie gaat is ook te zien

Pluspunten

  • stil
  • zuinig

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

T. Albers 04-02-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Goede vrieskast

Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

7,0
Het product ziet er goed en gedegen uit. En de prijs was/is in goede verhouding met de geleverde vrieskast.

Pluspunten

  • Prijs
  • Ruimte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk van der Gronde 29-12-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Het is een reus lilliputter land.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

9,0
De vriezer is klein, maar heeft voldoende ruimte voor het opslaan van de wekelijkse boodschappen. Erg makkelijk is het grote opbergvak.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h*********@g******** 21-11-2023
  • Product gekocht

degelijk product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

9,0
Vrieskast voldoet aan verwachting , degelijke kwaliteit, tijdens werking enigszins hoorbaar

Reageer

Matthijs 19-11-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Doet wat het moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

8,0
Doet wat het moet doen. Betrouwbare vriezer en is magnetisch, zodat ik mijn reismagneten er mooi op kan plakken :)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

s*************@g******** 16-11-2023
  • Product gekocht
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

9,0
Nu al blij met m'n nieuwe Diepvrieskast, mooi design en met overzichtelijke laden. Praktisch te reinigen en vast een stuk zuiniger dan mijn oude diepvrieskistje. Heb van Liebherr ook een koelkast in het verleden gekocht, werkt fantastisch dus de keuze voor deze diepvries was snel gemaakt.

Reageer

j*************@l****** 06-11-2023
  • Product gekocht
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

9,0
Prima vriezer.
Je ziet aan de buitenkant de temperatuur. Erg handig
Mooie grote lades en niet onbelangrijk een prima kwaliteit -prijs verhouding

Reageer

e**d@g**l.com 16-09-2023
  • Product gekocht
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

9,0
Degelijke vrieskast, snel geïnstalleerd. Functioneel ontwerp, handige lades. Voldoet aan alle verwachtingen.

Reageer

m**n@h**l.com 15-09-2023
  • Product gekocht

Vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

10,0
Een heel goed product doet wat het moet doen.
Dit is mijn derde Lieberman vriezer.
Gaan lang mee

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**********@p******** 19-08-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

9,0
Goed betrouwbaar merk. Vriest snel en prima! Goede handleiding en gemakkelijk te bedienen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos 16-08-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Dit vrieskastje, zeker een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

10,0
Wij hebben dit vrieskastje gekocht omdat het er fraai uitziet en voldoet aan de maat.
Ook is het belangrijk dat het vanuit de wanden vriest, en het was snel leverbaar.

Pluspunten

  • Vriest vanuit de wanden.
  • Fraaie vormgeving.
  • Zuinig in gebruik.
  • Snel op temperatuur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e*******@q********** 15-08-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

goed product handig in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

9,0
prima product overzichtelijke laden en makkelijk te gebruiken en in te stellen qua temperatuur.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

h********@g******** 22-07-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Review

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

8,0
Prima vrieskast. Na 2 weken heb ik nog geen gebruik hoeven te maken van de 7-jarige garantie. als dat zo blijft, ben ik dik tevreden.

Pluspunten

  • maakt weinig/geen geluid.
  • overzichtelijk
  • niet te groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

l***********@h********** 08-07-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

8,0
Prima 2e vriezer, staat in de garage icm koelkast tafelmodel. Geen klachten.

Reageer

naj 26-06-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

een goeie vriezer voor 1 tot 2 personen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

8,0
een heel goeie vriezer vriest goed aan, hij is practis zo wel als de hoogte en diepte, de lades past best wel wat in

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JR 16-06-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Super vriezer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

10,0
Omdat wij al hele goeie ervaring hadden met de Liebherr hebben we weer voor deze super vriezer gekozen. We wilden er een iets kleinere bij voor wat extra . De keuze was niet zo moeilijk, deze moest natuurlijk ook een Liebherr zijn. Super zuinig dankzij de low frost en mooie diepe laden waar heel wat in kan. Kan iedereen die een goede viezer zoekt deze zeker aanbevelen. Wij deze de beste van alles.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louise 03-06-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Prima vriezer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

9,0
Fijne vriezer. Ik heb deze gekocht omdat er een klein schermpje op zit met vermelding van temperatuur.

Pluspunten

  • Handige indeling
  • Lcd schermpje met temperatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

m**********@c******** 02-06-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grootse kleine vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

9,0
Lang gezocht maar wat een fijne kleine vriezer. Maakt zeer weinig geluid.
Genoeg vriesruimte voor 1 persoon of als extra vrieskast erbij.
Top keuze

Pluspunten

  • Stil
  • Genoeg ruimte
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Milos 02-06-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

10,0
Goede producten gemakkelijk in gebruik.
En de winkel CasTronics neemt ook de tijd voor je om je goed te adviseren dat je een goede keus maakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

n************@h******** 01-06-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Aanrader zeker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

9,0
Geweldig! Heel mooi en handig in gebruik. Erg blij mee. Hoop er lang plezier van te hebben.

Pluspunten

  • mooi
  • makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r**************@z******* 14-05-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

10,0
4 maanden geleden de Liebherr vriezer gekocht en hij voldoet meer dan ik dacht aan mijn verwachtingen, zuinig en duurzaam in gebruik. Snel invriezen en veel ruimte in de fraai ogende vrieskast. Erg blij mee

Pluspunten

  • Veel ruimte/overzichtelijk
  • Zuinig
  • Snel invriezen

Minpunten

  • Nog niet ondekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t**************@g******** 11-05-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat met wel een aandachtspunt

Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

7,0
Op zich een goede diepvries. Wat tegenvalt is een zachte pieptoon wanneer de diepvries steeds aanslaat. Omdat de diepvries in een bijkeuken staat is dat nog te hebben, maar wanneer deze dichter bij de keuken/woonkamer zou staan zou dat voor ons een irritant probleem zijn. In de winkel werd gezegd dat het niet te verhelpen zou zijn.

Pluspunten

  • vriest goed
  • vrij goed energieverbruik
  • compact en toch behoorlijk wat ruimte

Minpunten

  • pieptoon bij aanslaan

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Christine 27-03-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede freezer voorin schuur - 15

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

9,0
Ik ben er heel blij met mijn aankoop van de Liebherr G12-23-21 .ik heb het in mijn schuur geplaatst dat is niet geïsoleerd en kan daar heel koud worden , met dit deep freeze hooft je geen zorgen te maken aangezien het kan geplaatst worden in een omgevings temperatuur van -15 . Het is ook het perfect hoogte om mijn frituur erop te zetten twee vogels in een klap dus .

Pluspunten

  • Kan in schuur -15
  • Snel freeze voor 16 kg erin te frezen in een keer
  • No frost

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j***********@h********** 22-03-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Zeer goed product.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

8,0
Goede tafel diepvriezer, die van alle gemakken is voorzien. De mooiste optie vind ik de anti rijp functie.

Pluspunten

  • display
  • helderheid display instelbaar
  • ondooi functie aanwezig

Minpunten

  • lengte aansluit stekker had wat langer gemogen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

g*********@z************ 14-03-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

bevalt prima en is mooi van model.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

10,0
mooi van model en gemakkelijk in de bediening.neemt niet veel plaats in en makkelijk
om schoo te maken en zacht geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews