Sony FDR-AX53 zwart - Reviews

Best Reviewed jul 2017 Sony FDR-AX53 zwart
Best Reviewed juli 2017
Specificaties
Optische zoom
20 x
Beeldstabilisatie
Ja
Formaat display
3 inch
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marcel 23-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Perfect 4k beeld. Groot scherm. Goed geluid.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Aangeschafte camera Sony fdr xa53 . Mooi 4k beeld .perfect Dolly geluid. Groot display. Perfect liggend in de hand ondanks het gewicht.
Accu duur nog niet kunnen uitproberen.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • 4 k filmen
  • 5.1 geluid
  • Foto's maken tijdens filmen

Minpunten

  • Scherm niet duidelijk bij zonlicht
  • Prijs
  • Software sony niet erg uitgebreid.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

M. Krieger 31-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte beeldkwaliteit en zeer goed beeldstabilisatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb nog niet met 4k kunnen werken aangezien mijn computer en Tv dit nog niet aan kunnen. Het Full HD beeld ziet er perfect uit.
De camcorder heeft een hele goede beeldstabilisatie. Filmen tijdens het wandelen levert hele rustige beelden op.
Ook is de camera mooi compact.
Nadeel is dat de camera een beetje aan de zware kant is.
De prijs kwaliteit verhouding is goed.
Komt op vele websites als beste uit de test voor camera's onder de 1000 euro.

Pluspunten

  • Beeldstabilisatie
  • Beeldkwaliteit
  • Zoombereik
  • Foto's maken tijdens filmen
  • Compact

Minpunten

  • Gewicht
  • HDMI alleen te gebruiken als scherm open is

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nés 14-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Perfect beeld!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze camera heb ik gekocht in verband met hele goede 4k kwaliteit en de kleine omvang. 2.5 uur op een batterij is ook geweldig zelf op 4k wat ook veel energie kost. De bediening is lekker simpel en duidelijk zonder al te veel ingewikkelde handelingen. De zogeheten B.O.S.S stabilisatie is erg goed zelfs bij volledige zoom bereik! Je kan de camera ook lang volhouden met het gewicht van nog net geen halve kilo. Bij weinig licht of schemer presteert deze camera ook heel goed met weinig ruis en andere storende kleuren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

MDrt 19-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een fantastische camera met veel mogelijkheden, handmatige instellingen, geweldig objectief dat werkelijk super scherp is en heel mooi tekent. Geen chromatische aberratie, sublieme stabilisatie. Kortom, de beste in z'n klasse!

Pluspunten

  • super scherp
  • sublieme stabilisatie

Minpunten

  • Pas niet meer in mijn jaszak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcel 27-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Perfect HD beeld en prima stabilisatie.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na enkele weken in gebruik is het een zeer goede camera. Ik gebruik enkel Full HD, kan 4K niet beoordelen wegens geen 4K tv.
Minpunten zijn de inwendige ventilator die jammer genoeg hoorbaar is. Je kan dat euvel minderen door een uitwendige micro te gebruiken. Als de lenskap openstaat kan er gemakkelijk stof binnenkomen, een beschermfilterglas opschroeven is zeker aan te bevelen. Maar het beeld is subliem en daar gaat het toch over.

Pluspunten

  • Stabilisatie
  • Beeldkwaliteit

Minpunten

  • Ventilator is hoorbaar.
  • Zoomknop bovenaan, is moeilijk te bedienen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Chris 25-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldige beeldstabilisatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na jaren een betrouwbare panasonic toch maar weer de overstap naar sony. Ik zocht een camera met een goede stabilisatie. Prachtig beeld en mogelijkheden om zowel automatisch alsook handmatig te kunnen werken. Nou dat de ax53 een goede stabilisatie heeft is zeker. Fantastisch hoe je beelden rustig blijven en hierdoor erg professioneel overkomen. In combinatie met het haarscherpe beeld een fantastisch resultaat. Ik denk niet dat er een concurrent is op dit gebied. Voor de amateurkiekjes geweldig. Je zult je een prof voelen door deze combi. En de foto's mogen er ook zijn. Op tv. Ook al is het geen HDTV bijzonder indrukwekkend. Er zijn ook wel wat minpuntjes. Afhankelijk van je gebruik zullen deze zwaarder of lichter wegen. Slowmotion is leuk maar kwaliteit van de beelden is niet om naar huis te schrijven. De meeste filmers zullen dit maar weinig gebruiken en voor die ene keer in je film is het acceptabel. Geluid is goed maar toch nog steeds wel windgevoelig. Camera is net te groot voor in je binnenzak. Voor mij geen probleem omdat een iets zwaardere en grotere camera beter in de hand ligt. Je kunt in verschillende opname kwaliteiten opnemen. Handig maar realiseer je dat de beelden bij montage via Sony's montageprogramma niet te combineren zijn in dezelfde vakantiefilm. Dus vooraf beslissen waar je voor gaat. Iets minder dan de 4k is nog erg indrukwekkend. Of je hebt de kennis om een prof.montageprogramma te gebruiken. Dan is het natuurlijk prima om in opnamestanden te wisselen. Ik heb de camera nu 1 week en ben erg onder in de indruk. De aanschafprijs is pittig maar je krijgt waar voor je geld. Voor de amateur wellicht te veel maar je bent wel klaar voor de toekomst en bent verzekerd van professionele opnamen waar de kijkers plezier aan zullen beleven.

Pluspunten

  • Beeldstabilisatie
  • Beeldkwaliteit
  • Gebruiksmogelijkheden
  • Fotokwaliteit

Minpunten

  • Microfoon bij wind

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 25-02-2017
  • Product paar weken in bezit

4K videocamera

Algemene score

10,0
Top video camera. Mooi compact ding! Super steadyshot. Heb altijd een Sony gehad maar deze is Super .

Pluspunten

  • Steady shot

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sandra Markies 14-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Compact maar intelligente apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Past goed wat ik precies wil. Erg compact ding! Heeft alles wat ik wil van een camera. Heb altijd een Sony gehad en dit product is de beste van wat ik heb gehad.

Pluspunten

  • compact
  • handig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amos Muller 13-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Zeer goede camera met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb het enkele dagen, echt groot verschil met voorgaande camera die ik had, prettig in gebruik is aansluitbaar met statiefafstandbeding van Sony.
Geen interne geheugen, extra kosten is losse SD kaarten bij kopen

Pluspunten

  • Grote lens
  • Gewicht
  • Handig in gebruik
  • Twee formaten tegelijk opnemen

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer