Remington MB 6850 - Reviews

Best Reviewed mei 2018 Remington MB 6850
Best Reviewed mei 2018
Specificaties
Bedrijfstijd
60 min.
Kleuren
zwart
Maximum haarlengte
18 mm

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 41 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

T.F. 25-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger is tóp! Scheren iéts minder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De stofzuiger werkt echt ongelofelijk goed. Een topproduct waar ik (en mijn vrouw;) ) erg blij mee ben/zijn!
Mijn vorige Remington (MB4045) scheert preciezer en neemt meer haren mee. Maar daar blijft over de hele wastafel heen overal stoppels liggen. De stofzuiger voorkomt dit voor 95%.
Verder trimt deze nieuwe trimmer enorm kort, wat ik erg fijn vind. Maar met de opzetstukken kun je elke gewenste lengte kiezen.

Pluspunten

  • Stofzuiger
  • Kan enorm kort trimmen!
  • Handig leren tasje erbij
  • 2 verschillende opzetstukjes erbij
  • Bakje makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Door stofzuigerbak lastig in hoekjes komen
  • niet alle haren pakt ie direct mee
Geschreven voor: Remington MB 6850

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jdegroot1 06-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geniale uitvinding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze vacuüm baard en stoppel baardtrimmer is werkelijk een geniale uitvinding! De baardtrimmer is makkelijk in gebruik en zorgt ervoor dat de afgesneden haartjes niet door je hele badkamer vliegen! Het apparaat heeft namelijk een super handige vacuümkamer die alle afgesneden haartjes opvangt. Ik kan niet beschrijven hoe ontzettend blij ik ben met deze uitvinding! Ik zou het alle mannen aanraden.

Pluspunten

  • Vacuümkamer
  • Oplaadtijd (2 uur)
Geschreven voor: Remington MB 6850

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 23-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Matig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

4,0
De baardtrimmer is niet instaat de contouren van je gezicht te volgen als het apparaat voorzien is van de in lengte instelbare trim kop.

Pluspunten

  • zuigt ong. de helft van de haartjes op

Minpunten

  • In lengte instelbare trim kop is te groot
  • Kan je snor niet bijwerken met het apparaat
Geschreven voor: Remington MB 6850

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Emiel 20-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Emiel

Algemene score

10,0
Fijn product. Hiervoor een Philips vacuum product. Echter, daarvan kon het haar opvangbakje niet worden los gehaald en dus was het onmogelijk om schoon te maken. Deze Remington kent deze optie wel. Zeer tevreden!

Pluspunten

  • Vacuum baardtrimmer
  • Haar-opvangbakje kan los worden gehaald
  • Prijs
Geschreven voor: Remington MB 6850

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David 16-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geen wasbak meer vol met haartjes

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De functie voor het opvangen van de stoppels werkt echt heel goed. Geen gemopper meer over een wasbak die helemaal vol ligt met haartjes.

Pluspunten

  • haartjesreservoir
Geschreven voor: Remington MB 6850

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

bart 14-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goed in de hand, proper

Algemene score

9,0
ligt goed in de hand, is hygienisch door het geintegreerde opvangbakje. deze neemt het meeste van het afgeschoren haar op.

Pluspunten

  • werkt goed
  • hygienisch
Geschreven voor: Remington MB 6850

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gustavo 11-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Powerful!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
I bought this product to replace my broken Philips, that did not even last one year. It's the same type of trimmer, with the vaccum. Comparing to my old one, this trimmer catches way more hair. It cuts hair as good as my previous one. It's very easy to clean the vaccum compartment, but a brush could have been provided. On the downside, the plastic comb that goes on top of the blade is very bulky which makes it hard to shave under the nose and chin. It comes with a precision trimmer, but it's not clear (and not included in the manual) how to replace the main blade for the precision one. If you want a 0 mm cut, the main blade is not safe, it gets too hot and it may burn your face (maybe this should be done with the precision trimmer, but again, it's not clear how to connect it).

Pluspunten

  • Easy to clean
  • Powerful
  • Battery powered
  • Vaccum catches a lot of hair

Minpunten

  • Unclear how to use the precision bade
  • Hard to trim strange angles
  • Blade gets dangerously hot
Geschreven voor: Remington MB 6850

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jordi 04-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geen geknoei meer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Mijn oude trimmer/tondeuse werd al steeds slechter, en toen ik deze trimmer voorbij zag komen op Ibood toch maar besloten om 'm aan te schaffen. De key feature die mij overhaalde was het opvang/vacuum systeem, want elke keer de hele wasbak en omgeving schoonmaken van haartjes werd ik toch wel zat.

De eerste keer proberen was een openbaring, trimmen ging weer snel en pijnloos, voornamelijk omdat deze nog scherp is :P)
Hih is wel een stuk groter, maar uiteindelijk is dat voor 90% geen belemmering, het enige probleem is de snor, met name onder de neus.
Vanwege de grote kop is het stukje niet goed op lengte te trimmen.
Er zit wel een apart opzetstukje bij, maar hier kan je weer niet meer op lengte trimmen zover ik heb kunnen ontdekken.

Dan het opvangen van de haartjes, ook dat was ene openbaring. Natuurlijk, niet 100% kan worden opgevangen van die springerige haartjes, maar ik denk dat 97% in het bakje zat, en die paar haartjes die ernaast warengekomen had ik zo opgeruimd.
Ik blij, vrouw blij :-)

Behalve het trimmen onder de neus, ben ik dus zeer content met het apparaat.

Pluspunten

  • Opvang / opzuig stysteem voor haartjes

Minpunten

  • Grote "kop", trimmen onder de neus lastig.
Geschreven voor: Remington MB 6850

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Wil Scholten 28-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een keer geprobeerd en mijn baard ziet er keurig uit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Werkt prima. Dat hij de afgeschoren haren in een containertje opzuigt is een uitkomst. Het was een van de weinige apparaten die ik kom vinden die ook met een wat langere baard overweg kan.

Pluspunten

  • Nauwelijks haar in de wasbak
  • Handig opzetstuk voor snor

Minpunten

  • opbergetui biedt weinig bescherming
Geschreven voor: Remington MB 6850

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Niels 27-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington MB 6850

Algemene score

7,0
De "stofzuiger" voor haren werkt prima en is makkelijk schoon te maken. Dit selling point maakt het apparaat meer dan waar. Daarnaast zijn de mesjes goed en werkt het apparaat vlot. Toch is er een vrij groot nadeel. Ik kom met de bijgeleverde kam nauwelijks aan mijn snor zonder dat mijn neus "in de weg zit".

Pluspunten

  • Scheert/trimt goed
  • Haaropvanger werkt prima

Minpunten

  • Snor moeilijk bereikbaar
Geschreven voor: Remington MB 6850

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jos 26-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte trimmer..

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik had al 2 trimmers die mij matig bevielen en had op internet gelezen dat dit de (bijna) perfecte trimmer zou zijn, dus met de cash-back actie aangeschaft!

Pluspunten

  • haartjesafzuiging
  • 2 trimmers

Minpunten

  • grote trimmer wat lastig
  • geen
Geschreven voor: Remington MB 6850

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc 24-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig geïntegreerd stofzuigertje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede prijs / kwaliteit door kortingsacties. Apparaat werkt erg prettig en maakt geen rommel door het geïntegreerde stofzuigertje

Pluspunten

  • Stofzuigertje
Geschreven voor: Remington MB 6850

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Predje 24-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Afzuiging haren ideaal

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Haartjes komen nu echt bijna niet meer in de was bak. Vriendin weer blij :)
Scheerkop mag wel wat beter, niet ideaal

Pluspunten

  • Haartjes weg uit de wasbak

Minpunten

  • Opzet scheerkop
Geschreven voor: Remington MB 6850

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Stefaandewinter 24-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geen rondvliegende haartjes meer.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
In de verpakking zit een scheerapparaat met vacuüm container en 2 opzetstukken (1 voor het scheren, 1 voor precisie), een verstelbaar stuk om gewenste lengte mee te bereiken, een oplader en een handig etui tasje om alles net op te bergen in je badkamer of praktisch om mee te nemen op reis.

Ik testte het apparaat zoals het hoort voor ik het ga reviewen natuurlijk! Naast het opvangen van de haartjes zorgt het er ook voor dat er geen haartjes blijven vastzitten tussen de mesjes, wat het gebruiksgemak doet verhogen. De trimmer gaat 1 uur mee en het precisie kopstuk dat er bij zit is echt handig om de bakkebaarden strak bij te werken! Het apparaat is niet bepaald zwaarder of lichter dan een ander apparaat maar is wel makkelijk overal mee te nemen dankzij de etui. Gedaan met de haartjes op de kledij of in de gootsteen… Ideaal voor zowel onderweg als thuis.

Pluspunten

  • netheid
  • detailtrimmer
  • eenvoudig te reinigen
  • vacuumtechnologie
Geschreven voor: Remington MB 6850

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 21-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snelle trimmer met weinig rommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima snelle trimmer. De vacuüm functie werkt ook behoorlijk goed. Weinig haar in de wasbak.

Opladen gaat ook snel

Pluspunten

  • Snel
  • Bijna alle haartjes worden opgevangen
  • Senller laadtijd

Minpunten

  • Is wat groot
  • Randen maken is wat onhandig met de vacuum erop.
Geschreven voor: Remington MB 6850

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hoihoi 20-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Dankzij accu en het vacuum systeem kan ik rechtop trimmer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik gebruik de trimmer voor mijn baard en mijn hoofd. Mijn vorige model (niet remington) had een snoer en de haartjes moeten natuurlijk in de wasbak vallen. Dit zorgde ervoor dat ik tijdens het trimmen spanning in mijn rug kreeg omdat ik boven de wasbak moest blijven. Deze remington heeft een accu zodat ik niet krom hoeft te staan bij een stopcontact. Ook komen de haartjes in het opvangbakje dus ik hoef ook niet meer boven de wasbak te hangen. Ik hoef nu niet meer een kwartier lang krom te staan maar kan gewoon rechtop staan en de trimmer gebruiken, heerlijk!
Verder is het trimsysteem kwalitatief beter dan mijn vorige trimmer, de frequency van is wat hoger en de mesjes fijner. Het trimt gewoon lekkerder.

Pluspunten

  • Accu
  • Vacuum systeem

Minpunten

  • Lader is niet met micro usb
Geschreven voor: Remington MB 6850

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 19-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke accuduur, knipt goed en zuigt goed af.

Algemene score

9,0
Ik had een nieuwe trimmer nodig en zag deze online. Gekocht en bevalt me goed. Makkelijk in gebruik en zuigt goed af.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Op accu
  • zuigt goed af
  • tot 18mm baard
  • ook te gebruiken op netstroom

Minpunten

  • Af en toe lastig met contoure van het gezicht.
Geschreven voor: Remington MB 6850

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Thierry 19-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Trimmen zonder opkuis

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Is een superhandig toestel. Vroeger was scheren een opgave omdat je achteraf een hele opkuis had. Met de vacuüm is trimmen echt een snel klusje! Het toestel ligt goed in de hand. Het is handig in gebruik en laat zich eenvoudig reinigen. Het opzetstuk voorziet zeer veel trimlengtes. Ik ben fan!

Pluspunten

  • Geen opkuis achteraf
  • Veel verschillende trimlengtes
Geschreven voor: Remington MB 6850

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeroen gerrits 19-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
zeer mooi handig ontwerp, echte aanrader
Via internet gekocht beter dan verwacht voor deze goede prijs.

Pluspunten

  • handig met haren
  • mooi ontwerp
Geschreven voor: Remington MB 6850

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hannes 19-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een product waar je op kan vertrouwen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze nieuwe braadtrimmer gekocht omdat mijn oude baadtrimmer mij in de steek heeft gelaten. Bij het gebruik van mijn nieuw Remigton MB6850 was ik zeer verrast over de fijne manier van trimmen en scheren. Hij doet waar hij voor bedoeld is en ligt goed in de hand. Wat ook erg prettig is, is dat hij vrij nauwkeurig scheert waardoor je geen lengte verschillen kan ontdekken. Het schoonmaken is helemaal een gemakt. Je haalt hem uit elkaar waarna hij eenvoudig te legen en schoon te maken is, echt ideaal.

Pluspunten

  • Nauwkeurig
  • Gaat lang mee
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Niet waterdicht
Geschreven voor: Remington MB 6850

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews