Remington MB 6850 - Reviews

Best Reviewed jan 2019 Remington MB 6850
Best Reviewed - januari 2019
Specificaties
tile-gebruikstijd
60 min gebruikstijd
Toepassing
baard
Voeding
batterij/netstroom
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 71 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington MB 6850 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gustavo 11-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Powerful!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB 6850

Algemene score

7,0
I bought this product to replace my broken Philips, that did not even last one year. It's the same type of trimmer, with the vaccum. Comparing to my old one, this trimmer catches way more hair. It cuts hair as good as my previous one. It's very easy to clean the vaccum compartment, but a brush could have been provided. On the downside, the plastic comb that goes on top of the blade is very bulky which makes it hard to shave under the nose and chin. It comes with a precision trimmer, but it's not clear (and not included in the manual) how to replace the main blade for the precision one. If you want a 0 mm cut, the main blade is not safe, it gets too hot and it may burn your face (maybe this should be done with the precision trimmer, but again, it's not clear how to connect it).

Pluspunten

  • Easy to clean
  • Powerful
  • Battery powered
  • Vaccum catches a lot of hair

Minpunten

  • Unclear how to use the precision bade
  • Hard to trim strange angles
  • Blade gets dangerously hot

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

T.F. 25-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger is tóp! Scheren iéts minder

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB 6850

Algemene score

8,0
De stofzuiger werkt echt ongelofelijk goed. Een topproduct waar ik (en mijn vrouw;) ) erg blij mee ben/zijn!
Mijn vorige Remington (MB4045) scheert preciezer en neemt meer haren mee. Maar daar blijft over de hele wastafel heen overal stoppels liggen. De stofzuiger voorkomt dit voor 95%.
Verder trimt deze nieuwe trimmer enorm kort, wat ik erg fijn vind. Maar met de opzetstukken kun je elke gewenste lengte kiezen.

Pluspunten

  • Stofzuiger
  • Kan enorm kort trimmen!
  • Handig leren tasje erbij
  • 2 verschillende opzetstukjes erbij
  • Bakje makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Door stofzuigerbak lastig in hoekjes komen
  • niet alle haren pakt ie direct mee

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jdegroot1 06-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geniale uitvinding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB 6850

Algemene score

10,0
Deze vacuüm baard en stoppel baardtrimmer is werkelijk een geniale uitvinding! De baardtrimmer is makkelijk in gebruik en zorgt ervoor dat de afgesneden haartjes niet door je hele badkamer vliegen! Het apparaat heeft namelijk een super handige vacuümkamer die alle afgesneden haartjes opvangt. Ik kan niet beschrijven hoe ontzettend blij ik ben met deze uitvinding! Ik zou het alle mannen aanraden.

Pluspunten

  • Vacuümkamer
  • Oplaadtijd (2 uur)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 23-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Matig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB 6850

Algemene score

4,0
De baardtrimmer is niet instaat de contouren van je gezicht te volgen als het apparaat voorzien is van de in lengte instelbare trim kop.

Pluspunten

  • zuigt ong. de helft van de haartjes op

Minpunten

  • In lengte instelbare trim kop is te groot
  • Kan je snor niet bijwerken met het apparaat

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Emiel 20-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Emiel

Geschreven voor: Remington MB 6850

Algemene score

10,0
Fijn product. Hiervoor een Philips vacuum product. Echter, daarvan kon het haar opvangbakje niet worden los gehaald en dus was het onmogelijk om schoon te maken. Deze Remington kent deze optie wel. Zeer tevreden!

Pluspunten

  • Vacuum baardtrimmer
  • Haar-opvangbakje kan los worden gehaald
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 04-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk een goede baardtrimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB 6850

Algemene score

9,0
Werkt zoals geadverteerd, zuigt de haartjes op, kan makkelijk afgesteld worden, ligt lekker in de hand.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

JB 01-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Baardtrimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB 6850

Algemene score

8,0
Ligt goed in de handen doet z,n werk naar behoren waarvan 90% van de haren daadwerkelijk door de vacuumzuiger opgevangen wordt.de snor trimmen gaat redelijk alleen de haartjes dicht bij de neus kunnen niet helemaal bereikt worden.ik vind de cijfertjes nogal aan de kleine kant en is het jammer dat je de diepte nog kan verstellen tijdens het trimmen.ook is het borsteltje aan de kleine kant.wel mooie etui voor bij elkaar houden onderdelen.toch beveel ik het product aan.

Pluspunten

  • Afzuiging

Minpunten

  • Snor niet helemaal trimmen
  • Kleine cijfers

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

JB 29-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Baardtrimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB 6850

Algemene score

8,0
Ligt goed in de handen doet z,n werk naar behoren waarvan 90% van de haren daadwerkelijk door de vacuumzuiger opgevangen wordt.de snor trimmen gaat redelijk alleen de haartjes dicht bij de neus kunnen niet helemaal bereikt worden.ik vind de cijfertjes nogal aan de kleine kant en is het jammer dat je de diepte nog kan verstellen tijdens het trimmen.ook is het borsteltje aan de kleine kant.wel mooie etui voor bij elkaar houden onderdelen.toch beveel ik het product aan.

Pluspunten

  • Afzuiging

Minpunten

  • Snor niet helemaal trimmen
  • Kleine cijfers

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marco Kuis 16-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede afzuiging, fijn in gebruik

Geschreven voor: Remington MB 6850

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteit verhouding. Afzuiging is een grote plus, al is deze minder effectief bij de precisietrimmer. Koppen makkelijk te wisselen. Weinig huidirritatie.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • Goede afzuiging
  • Weinig irritatie

Minpunten

  • Afzuiging minder effectief bij precisietrimmer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mate 18-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

too big; it should be able to be set for shorter length!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB 6850

Algemene score

7,0
vacuum is great; too big machine; it should be able to be set for shorter length, like 0.5mm-1.5mm, rest is fine

Pluspunten

  • vacuum

Minpunten

  • big
  • doesn't trim short

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jiepie 07-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Trimt zo goed als perfect

Geschreven voor: Remington MB 6850

Algemene score

9,0
Moest ik al eerder gekocht hebben. Trimt zo goed als perfect en vangt de meeste baardharen op. De snijbladen trimmen zoals het hoort en 'trekken' de baard niet uit.

Pluspunten

  • ingestelde baardlengte is secuur
  • snijbladen doen hun werk zoals het hoort

Minpunten

  • snor trimmen, onder neus, is moeilijker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Scheren zonder gedoe

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB 6850

Algemene score

9,0
Scheren was altijd een gedoe, rondvliegende haartjes die daarna de wastafel versierde. Met de Remington MB 6850 is dit nu eindelijk voorbij. Scheelt tijd en ook minder ergernissen.

Pluspunten

  • opvang haartjes
  • gemak
  • hygiënisch
  • schone wastafel

Minpunten

  • instellen trimhoogte werkt minder goed

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Carlos Vargas 02-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Minder haartjes op de lavabo

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB 6850

Algemene score

9,0
Ik heb die gekocht omwille van de vacuüm functie en werkt zoals verwacht. De meeste haartjes worden gevangen waardoor de lavabo proper maken is nu minder werk.

Pluspunten

  • Vacuum
  • Batterij gaat lang mee
  • Licht in de handen

Minpunten

  • Snor moelijk te trimmen
  • Weinig accessoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Casper 31-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Baardtrimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB 6850

Algemene score

8,0
Hij doet wat je ervan verwacht. Goeie batterij. Fijn dat er een opbergtas bij zit. Goeie gebruiksaanwijzing.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gabry 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB 6850

Algemene score

9,0
Fijn scheerapparaat, ook zonder plastic opzetstuk te gebruiken om te trimmen. Gebruiksgemak voor het gebruiken van alle opzetstukken had makkelijker gekund.

Pluspunten

  • Helemaal uit elkaar te halen om te reinigen
  • Goede kwaliteit

Minpunten

  • Uit- en in elkaar zetten had makkelijker gekund

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Wim 28-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed aparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB 6850

Algemene score

8,0
Mooi en goed toestel die goed in de hand ligt. Vacuum werkt zoals men beloofd. Mijn vorig toestel was klein dus is het wel iets aanpassen in het begin. Minder geschikt voor het fijnere werk.

Pluspunten

  • Vacuum
  • Ergonomie
  • Opladen en trimmen kan samen

Minpunten

  • Niet voor het fijne werk
  • Groot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Maarten 22-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alle haartjes worden in het opvang bakje gezogen. Perfect.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB 6850

Algemene score

9,0
Super product voor een goede prijs.
Zuigt alle haartjes in het opvang bakje. Ben erg blij met mijn aankoop.

Pluspunten

  • Werking
  • Niet te groot

Minpunten

  • Vreemde stekker
  • Kleur

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiemen 22-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Baardtrimmer met haaropvangbakje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB 6850

Algemene score

8,0
Apparaat ligt lekker in de hand, haartjes worden goed opgevangen. Zat ook nog 10 euro cashback op bij aankoop, mooi meegenomen!

Pluspunten

  • Haaropvang
  • Prijs

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Doeleman 21-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB 6850

Algemene score

8,0
Goed instelbare baardtrimmer. Licht goed in de hand. Makkelijk schoon te maken. Met de instelbare kam makkelijk in te stellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kasper 19-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB 6850

Algemene score

8,0
Scheert super fijn en scherp. Zuigt de haren op in het reservoir, en trekt ze niet uit de baard. Ook het verstellen werkt soepel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews