Remington MB 6850 - Reviews

Best Reviewed mei 2018 Remington MB 6850
Best Reviewed mei 2018
Specificaties
Bedrijfstijd
60 min.
Kleuren
zwart
Maximum haarlengte
18 mm

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 42 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jdegroot1 06-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geniale uitvinding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze vacuüm baard en stoppel baardtrimmer is werkelijk een geniale uitvinding! De baardtrimmer is makkelijk in gebruik en zorgt ervoor dat de afgesneden haartjes niet door je hele badkamer vliegen! Het apparaat heeft namelijk een super handige vacuümkamer die alle afgesneden haartjes opvangt. Ik kan niet beschrijven hoe ontzettend blij ik ben met deze uitvinding! Ik zou het alle mannen aanraden.

Pluspunten

  • Vacuümkamer
  • Oplaadtijd (2 uur)
Geschreven voor: Remington MB 6850

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 23-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Matig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

4,0
De baardtrimmer is niet instaat de contouren van je gezicht te volgen als het apparaat voorzien is van de in lengte instelbare trim kop.

Pluspunten

  • zuigt ong. de helft van de haartjes op

Minpunten

  • In lengte instelbare trim kop is te groot
  • Kan je snor niet bijwerken met het apparaat
Geschreven voor: Remington MB 6850

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Qonstrukt 20-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lastig voor de laatste haren, wel minder rommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Deze trimmer gekocht als vervanging voor de vorige van Babyliss, die vond ik wat lomp, maar het lijkt een trend te zijn. Deze is zoniet nog lomper! De grote opzetkam maakt dat je lastig bij de laatste snorharen komt. De pricisietrimmer is dan weer wel fijn voor de lijntjes en het laatste werk, het vergt wel wat meer geduld.
De stofzuiger werkt best goed, er ligt bijna niets meer in de wasbak naderhand!

Pluspunten

  • Stofzuiger
  • Pricisietrimmer
  • Voelt degelijk aan

Minpunten

  • Lomp
  • Te grote opzetkam
Geschreven voor: Remington MB 6850

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Emiel 20-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Emiel

Algemene score

10,0
Fijn product. Hiervoor een Philips vacuum product. Echter, daarvan kon het haar opvangbakje niet worden los gehaald en dus was het onmogelijk om schoon te maken. Deze Remington kent deze optie wel. Zeer tevreden!

Pluspunten

  • Vacuum baardtrimmer
  • Haar-opvangbakje kan los worden gehaald
  • Prijs
Geschreven voor: Remington MB 6850

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoihoi 20-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Dankzij accu en het vacuum systeem kan ik rechtop trimmer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik gebruik de trimmer voor mijn baard en mijn hoofd. Mijn vorige model (niet remington) had een snoer en de haartjes moeten natuurlijk in de wasbak vallen. Dit zorgde ervoor dat ik tijdens het trimmen spanning in mijn rug kreeg omdat ik boven de wasbak moest blijven. Deze remington heeft een accu zodat ik niet krom hoeft te staan bij een stopcontact. Ook komen de haartjes in het opvangbakje dus ik hoef ook niet meer boven de wasbak te hangen. Ik hoef nu niet meer een kwartier lang krom te staan maar kan gewoon rechtop staan en de trimmer gebruiken, heerlijk!
Verder is het trimsysteem kwalitatief beter dan mijn vorige trimmer, de frequency van is wat hoger en de mesjes fijner. Het trimt gewoon lekkerder.

Pluspunten

  • Accu
  • Vacuum systeem

Minpunten

  • Lader is niet met micro usb
Geschreven voor: Remington MB 6850

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 19-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke accuduur, knipt goed en zuigt goed af.

Algemene score

9,0
Ik had een nieuwe trimmer nodig en zag deze online. Gekocht en bevalt me goed. Makkelijk in gebruik en zuigt goed af.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Op accu
  • zuigt goed af
  • tot 18mm baard
  • ook te gebruiken op netstroom

Minpunten

  • Af en toe lastig met contoure van het gezicht.
Geschreven voor: Remington MB 6850

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Thierry 19-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Trimmen zonder opkuis

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Is een superhandig toestel. Vroeger was scheren een opgave omdat je achteraf een hele opkuis had. Met de vacuüm is trimmen echt een snel klusje! Het toestel ligt goed in de hand. Het is handig in gebruik en laat zich eenvoudig reinigen. Het opzetstuk voorziet zeer veel trimlengtes. Ik ben fan!

Pluspunten

  • Geen opkuis achteraf
  • Veel verschillende trimlengtes
Geschreven voor: Remington MB 6850

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeroen gerrits 19-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
zeer mooi handig ontwerp, echte aanrader
Via internet gekocht beter dan verwacht voor deze goede prijs.

Pluspunten

  • handig met haren
  • mooi ontwerp
Geschreven voor: Remington MB 6850

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hannes 19-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een product waar je op kan vertrouwen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze nieuwe braadtrimmer gekocht omdat mijn oude baadtrimmer mij in de steek heeft gelaten. Bij het gebruik van mijn nieuw Remigton MB6850 was ik zeer verrast over de fijne manier van trimmen en scheren. Hij doet waar hij voor bedoeld is en ligt goed in de hand. Wat ook erg prettig is, is dat hij vrij nauwkeurig scheert waardoor je geen lengte verschillen kan ontdekken. Het schoonmaken is helemaal een gemakt. Je haalt hem uit elkaar waarna hij eenvoudig te legen en schoon te maken is, echt ideaal.

Pluspunten

  • Nauwkeurig
  • Gaat lang mee
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Niet waterdicht
Geschreven voor: Remington MB 6850

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Mic 19-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De vacuüm baard trimmer werkt fantastisch.
Super mooie baard en geen ruzie met de vrouw meer. Alle haartjes worden opgevangen in een reservoir en niet meer in de wasbak. Top
Geschreven voor: Remington MB 6850

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit 19-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede accuduur, Geen haren, scherpe bladen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De scheerkoppen zijn echt goed scherp. Het apparaat verliest bijna geen haren. Het ligt lekker in de hand.

Pluspunten

  • Amper verlies van haren
  • Scherpe scheerkoppen
  • LIgt lekker in de hand

Minpunten

  • Haren blijven soms vastzitten in het reservoir
Geschreven voor: Remington MB 6850

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rozjee 19-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima trimmer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heel fijne trimmer, vooral het feit dat hij alle haartjes opzuigt maakt dat ik hem erg graag gebruik.
Geschreven voor: Remington MB 6850

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lenn 14-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima trimmer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Baardharen komen voor 90% in de opvangbak. “Optillen” van de baardharen had misschien beter kunnen zijn.

Pluspunten

  • Goede accuduur
  • Vacuum opvangbak

Minpunten

  • “Optillen” van baardharen
Geschreven voor: Remington MB 6850

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Johnb52 09-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

uitstekend apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ligt goed in de hand, goede accuduur, uitstekend scheerresultaat, goede prijs/kwaliteitverhouding, zeker met cashbackactie

Pluspunten

  • accuduur
  • scheert perfect
  • verschillende mesjes

Minpunten

  • 2 uur opladen
Geschreven voor: Remington MB 6850

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

E.s. 08-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuigt de haartjes echt op!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Trimt perfect, zuigt de meeste haartjes op en de accu blijft lang vol. Doet precies waarvoor ik hem heb asngeschaft.

Pluspunten

  • Zuigt haartjes daadwerkelijk op
  • Makkelijk in gebruik
  • Goede accuduur
  • Betaalbaar

Minpunten

  • Lastig te zien waar je zit door het kapje
Geschreven voor: Remington MB 6850

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Laurens 08-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende prijs-kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De batterij van mijn BaByliss was versleten, en omdat deze het niet zo lang uitgehouden heeft dacht ik eens een ander merk te proberen. Een uitstekende keuze! Deze Remington werkt voorlopig heel goed, en dat voor weinig geld. De vacuüm functie is niet perfect maar helpt toch wel. Of de batterij degelijk is zal de toekomst uitwijzen...

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Goedkoop
  • Vacuüm functie
  • Prijs-kwaliteit
Geschreven voor: Remington MB 6850

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Seppe VB 08-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een geweldige trimmer die doet wat hij moet doen.
Dankzij de twee bijgeleverde kopstukken kan je de gehele baard snel trimmen of net heel precies gaan aflijnen.
Het vacuüm-systeem zorgt er ook voor dat er veel minder haartjes in de wasbak terecht komen. (95% wordt opgezogen).
kort samengevat, een topper!

Pluspunten

  • Accuduur
  • Vacuüm zorgt voor minder opkuis

Minpunten

  • behoorlijk groot toestel
  • relatief 'lange' minimumlengte
Geschreven voor: Remington MB 6850

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Rudi 07-06-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Vorige probleem met accu. Toestel is goed.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Product werkt (te) goed maar probleem met accu's. Ik koop toch een nieuw want de rest was goed. Vooral de vacuum was goed.

Pluspunten

  • Vacuum.
Geschreven voor: Remington MB 6850

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

TruckerMike 20-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Trimmen en stylen zonder overal haartjes!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een trimmer en stofzuiger in één, dit is de uitvinding van de eeuw!
De designer bij Remington die dit bedacht heeft zit gebeiteld!
Lekker stylen en trimmen zonder dat er overal haartjes wegspringen? Dan is dit echt je go-to apparaat.

Geen haartjes meer op je kleren, op de wastafel en waar ze anders altijd terecht komen (en dus ook geen zeurende vriendin/vrouw meer, win/win haha!)
Deze trimmer zuigt ze allemaal op in de vacuümkamer en na afloop schudt je deze zo leeg in de vuilnisbak.

Met een extra opzetkop (met een kleiner blad) voor het fijne werk (en ook hier werkt de afzuigfunctie gewoon door!), een afneembare verstelbare opzetkam voor diverse lengtes (zonder kam op 0,05mm en met kam van 2 tot 18mm), zowel op de accu (ruim 60 minuten) als met de adapter te gebruiken, en alles is in het stevig reisetui te pakken dat meegeleverd is.

Alleen maar plussen dus, een aanrader!

Pluspunten

  • Extra trimkop voor het fijne werk
  • Stofzuiger in een baardtrimmer!
  • Reisetui zit erbij (en alles past erin)
  • Niet zwaarder of groter dan een gewone trimmer
Geschreven voor: Remington MB 6850

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen 18-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

perfect resultaat, zonder overal losse haren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze baardtrimmer zuigt vrijwel alle haartjes op zodra ze zijn afgesneden, dus je hebt vrijwel geen last van haren die in je kleding vallen. De trimmer heeft een fijne verstelbare kam en een precisietrimmer zodat je je baard kunt stylen zoals je wilt. Het apparaat kan een uur op de accu trimmen. Ik ben erg tevreden over dit apparaat, het resultaat is goed en de ingebouwde afzuiger voor de losse haartjes is echt een groot pluspunt.

Pluspunten

  • vacuumsysteem
  • resultaat
  • verstelbare kam
  • precisietrimmer
  • accuduur
Geschreven voor: Remington MB 6850

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews