Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 71 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Remington MB 6850 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marco 04-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk een goede baardtrimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB 6850

Algemene score

9,0
Werkt zoals geadverteerd, zuigt de haartjes op, kan makkelijk afgesteld worden, ligt lekker in de hand.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

JB 01-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Baardtrimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB 6850

Algemene score

8,0
Ligt goed in de handen doet z,n werk naar behoren waarvan 90% van de haren daadwerkelijk door de vacuumzuiger opgevangen wordt.de snor trimmen gaat redelijk alleen de haartjes dicht bij de neus kunnen niet helemaal bereikt worden.ik vind de cijfertjes nogal aan de kleine kant en is het jammer dat je de diepte nog kan verstellen tijdens het trimmen.ook is het borsteltje aan de kleine kant.wel mooie etui voor bij elkaar houden onderdelen.toch beveel ik het product aan.

Pluspunten

  • Afzuiging

Minpunten

  • Snor niet helemaal trimmen
  • Kleine cijfers

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

JB 29-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Baardtrimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB 6850

Algemene score

8,0
Ligt goed in de handen doet z,n werk naar behoren waarvan 90% van de haren daadwerkelijk door de vacuumzuiger opgevangen wordt.de snor trimmen gaat redelijk alleen de haartjes dicht bij de neus kunnen niet helemaal bereikt worden.ik vind de cijfertjes nogal aan de kleine kant en is het jammer dat je de diepte nog kan verstellen tijdens het trimmen.ook is het borsteltje aan de kleine kant.wel mooie etui voor bij elkaar houden onderdelen.toch beveel ik het product aan.

Pluspunten

  • Afzuiging

Minpunten

  • Snor niet helemaal trimmen
  • Kleine cijfers

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marco Kuis 16-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede afzuiging, fijn in gebruik

Geschreven voor: Remington MB 6850

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteit verhouding. Afzuiging is een grote plus, al is deze minder effectief bij de precisietrimmer. Koppen makkelijk te wisselen. Weinig huidirritatie.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • Goede afzuiging
  • Weinig irritatie

Minpunten

  • Afzuiging minder effectief bij precisietrimmer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mate 18-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

too big; it should be able to be set for shorter length!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB 6850

Algemene score

7,0
vacuum is great; too big machine; it should be able to be set for shorter length, like 0.5mm-1.5mm, rest is fine

Pluspunten

  • vacuum

Minpunten

  • big
  • doesn't trim short

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jiepie 07-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Trimt zo goed als perfect

Geschreven voor: Remington MB 6850

Algemene score

9,0
Moest ik al eerder gekocht hebben. Trimt zo goed als perfect en vangt de meeste baardharen op. De snijbladen trimmen zoals het hoort en 'trekken' de baard niet uit.

Pluspunten

  • ingestelde baardlengte is secuur
  • snijbladen doen hun werk zoals het hoort

Minpunten

  • snor trimmen, onder neus, is moeilijker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Scheren zonder gedoe

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB 6850

Algemene score

9,0
Scheren was altijd een gedoe, rondvliegende haartjes die daarna de wastafel versierde. Met de Remington MB 6850 is dit nu eindelijk voorbij. Scheelt tijd en ook minder ergernissen.

Pluspunten

  • opvang haartjes
  • gemak
  • hygiënisch
  • schone wastafel

Minpunten

  • instellen trimhoogte werkt minder goed

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Carlos Vargas 02-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Minder haartjes op de lavabo

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB 6850

Algemene score

9,0
Ik heb die gekocht omwille van de vacuüm functie en werkt zoals verwacht. De meeste haartjes worden gevangen waardoor de lavabo proper maken is nu minder werk.

Pluspunten

  • Vacuum
  • Batterij gaat lang mee
  • Licht in de handen

Minpunten

  • Snor moelijk te trimmen
  • Weinig accessoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Casper 31-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Baardtrimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB 6850

Algemene score

8,0
Hij doet wat je ervan verwacht. Goeie batterij. Fijn dat er een opbergtas bij zit. Goeie gebruiksaanwijzing.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gabry 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB 6850

Algemene score

9,0
Fijn scheerapparaat, ook zonder plastic opzetstuk te gebruiken om te trimmen. Gebruiksgemak voor het gebruiken van alle opzetstukken had makkelijker gekund.

Pluspunten

  • Helemaal uit elkaar te halen om te reinigen
  • Goede kwaliteit

Minpunten

  • Uit- en in elkaar zetten had makkelijker gekund

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Wim 28-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed aparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB 6850

Algemene score

8,0
Mooi en goed toestel die goed in de hand ligt. Vacuum werkt zoals men beloofd. Mijn vorig toestel was klein dus is het wel iets aanpassen in het begin. Minder geschikt voor het fijnere werk.

Pluspunten

  • Vacuum
  • Ergonomie
  • Opladen en trimmen kan samen

Minpunten

  • Niet voor het fijne werk
  • Groot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Maarten 22-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alle haartjes worden in het opvang bakje gezogen. Perfect.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB 6850

Algemene score

9,0
Super product voor een goede prijs.
Zuigt alle haartjes in het opvang bakje. Ben erg blij met mijn aankoop.

Pluspunten

  • Werking
  • Niet te groot

Minpunten

  • Vreemde stekker
  • Kleur

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiemen 22-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Baardtrimmer met haaropvangbakje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB 6850

Algemene score

8,0
Apparaat ligt lekker in de hand, haartjes worden goed opgevangen. Zat ook nog 10 euro cashback op bij aankoop, mooi meegenomen!

Pluspunten

  • Haaropvang
  • Prijs

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Doeleman 21-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB 6850

Algemene score

8,0
Goed instelbare baardtrimmer. Licht goed in de hand. Makkelijk schoon te maken. Met de instelbare kam makkelijk in te stellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kasper 19-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB 6850

Algemene score

8,0
Scheert super fijn en scherp. Zuigt de haren op in het reservoir, en trekt ze niet uit de baard. Ook het verstellen werkt soepel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Danny 11-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer efficient systeem voor opvang haartjes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB 6850

Algemene score

10,0
Zeer handig toestel, zeer efficient haaropvangsysteem, nu blijft de wastafel proper als ik mijn baard trim.

Pluspunten

  • Haaropvang systeem
  • Inclusief reisetui

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig in gebruik door vacuumzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB 6850

Algemene score

9,0
Na het trimmen lag de hele badkamer vol haartjes. Met de Remington baardtrimmer verdwijnt 95% hiervan in het apparaat. Wat een uitkomst!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

FACHannen 02-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk trimmen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB 6850

Algemene score

8,0
Gekocht om Stoppelbaard te trimmen. Werkt prima met opzetstuk kleinste stand. Ook het opvangen van haartjes gaat prima.

Pluspunten

  • Groot oppervlak trimmen
  • Opvangen haartjes

Minpunten

  • Groot formaat in handen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Murat 01-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super trimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB 6850

Algemene score

9,0
De Remington MB6850 is een goede baardtrimmer die je helpt door geschoren haren op te zuigen en zo min mogelijk troep achter te laten. Na het scheren ben je ook veel sneller klaar met het schoonmaken van je wastafel. Het enige waar ik tegen aanloop is dat je door de opzuig functie niet goed strakke lijnen kan maken, vandaar een 9 anders was het een dikke 10. Natuurlijk is het altijd een plus punt als er een etui bij zit.

Pluspunten

  • Geen schoonmaak missie achteraf
  • Veel standen
  • Reis/opberg etui

Minpunten

  • Moeilijk detailleren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RJB 28-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB 6850

Algemene score

9,0
De baardtrimmer werkt geheel naar verwachting. Echt een goede braadtrimmer. Ook ben ik tevreden over de afzuiging van de afgeschoren baardharen. Misschien geen 100 procent, maar zeker meer dan 80 procent. En dat is mooi meegenomen. Het schoonmaken gaat ook prima.

Pluspunten

  • De afzuiging
  • Schoonmaken

Minpunten

  • aan de grote kant, lekker belangrijk

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews