Fysic FX-5520 - Reviews

Specificaties
Nummerherkenning
Ja
Toestel draadloos
Ja
Telefoonboek
25 nummers
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 6 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Onvoldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

nieuwe draadloze telefoon 22-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Kleine telefoon

Algemene score

5,0
Telefoon met een redelijk aantal mogelijkheden.
Helaas moet je het telefoonboek voor elke handset apart vullen. Zeer tijdrovend. Dit is de eerste telefoon waar ik dit meemaak. Voor dit aspect een dikke onvoldoende.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Hesdo 24-07-2017

Heel vervelend dat u dit ondervonden heeft,
wij zijn blij met u review zodat wij hier met onze volgende
projecten rekening kunnen houden.

Reageer

T. Zwanikken. 13-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijne grote heldere cijfers

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Handig toestel en nu fijn een boven en een in de woonkamer.
Vrolijke ringtonen
Prijs ook goed voor het product dat je krijgt.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Frans 27-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Gemakkelijk in te stellen toestel simpel in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk en eenvoudig in te stellen toestel.Handig in gebruik voor ouderen.
Je ziet snel Hoe het apparaat werk. Goede lichtgevende toetsen,met name teleoonboek zeer gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

eef 10-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

eef

Algemene score

8,0
prima telefoon grote toetsen en verlicht display
makkelijk in gebruik,er zijn diverse toonsoorten mogelijk.
En ook het geluid is instelbaar.de contacten zijn makelijk in het telefoonboek te plaatsen.

Minpunten

  • handset neemt niet autom. het telefoonboek over

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marga 08-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Goed geluid en grote verlichte toetsen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De telefoon is handig voor oudere mensen en mensen die slecht zien of slecht horen. Grote toetsen en zeer hard geluid. Gebruiksaanwijzing is abacadabra. Dus handsets moeilijk moeilijk in te stellen. Symbool voor gemiste oproep in het scherm veel te klein. Er is een deskundige nodig om handelingen in begrijpelijke taal uit te leggen.

Pluspunten

  • Belgeluid
  • Grote duidelijke toetsen

Minpunten

  • Gebruiksaanwijzing te onduidelijk
  • Scherm niet altijd overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Onvoldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Govaerts Annie 02-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

Telefoon

Algemene score

1,0
We hebben als bejaarde voor dit produkt gekozen.
We kunnen het jammer genoeg niet gebruiken want de telefoonaansluiting past niet.....
Dus slechte kennismaking met Fysic.

Review criteria:

Slecht
Officiele reactie van Hesdo 03-02-2017

Helaas ontbrak de Belgische stekker in de verpakking van uw telefoon, onze excuses hiervoor. Deze stekker is inmiddels al naar u verstuurd, hopelijk zult u positief over de telefoon oordelen wanneer deze daadwerkelijk in gebruik is.

Reageer