Fysic FX-5520 - Reviews

Specificaties
Nummerherkenning
Ja
Toestel draadloos
Ja
Telefoonboek
25 nummers

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rene Smit 03-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima telefoon voor oudere mensen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een prima telefoon voor oudere mensen. (een aanrader)
De telefoon is zeer goed hoorbaar (instelbaar) als er wordt gebeld, tijdens het telefoongesprek is het luistervolume ook goed regelbaar.
Groot en duidelijk leesbare toetsenbord (verlichting)
Prima handleiding, de telefoon is makkelijk instelbaar.

Pluspunten

  • Bel en luister volume
  • Toetsenbord erg duidelijk
  • Makkelijke bediening
Geschreven voor: Fysic FX-5520

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Willem 19-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote cijfers makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Leuk toestel grote cijfers makkelijk te bedienen en een leuk prijsje na 14 dagen ging het stuk ingeleverd bij Mediamarkt in Ede en kreeg na 3 weken een nieuwe dus niks te klagen alleen moest ik 3 weken pre pee bellen en dat is nogal duur
Geschreven voor: Fysic FX-5520

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

boudewijn 14-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

uitstekende toestellen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
deze toestellen heb ik bewust gekocht voor betere bediening vanwege de grotere knoppen. ben ook erg tevreden over de ingebruikstelling; plug en play!
Geschreven voor: Fysic FX-5520

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kos 31-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote verlichte knoppen met een duidelijk scherm

Algemene score

8,0
Product gekocht voor mijn ouders die beide ruim 80 jaar zijn. Harder volume mogelijk en grote toetsen die verlicht worden bij het oppakken van de telefoon uit het basisstation. Helaas zijn de meegeleverde snoeren wat aan de korte kant wat het 1 op 1 vervangen van een Siemens Gigaset bij mijn ouders niet mogelijk maakt en 2x 230V verlengsnoeren vereist. (Zijn 2 telefoons)

Pluspunten

  • Harder volume
  • Grote knoppen met verlichting
  • Mooie vormgeving
  • Voelt solide aan
  • Alles compleet bijgeleverd

Minpunten

  • Korte bijgeleverde snoeren
Geschreven voor: Fysic FX-5520

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan van den Bogaard 20-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima seniorentoestel

Algemene score

10,0
ik heb dit product gekocht omdat het een goed leesbaar display heeft en grote leescijfers op de toetsen, speciaal voor senioren.
Na installatie( via goed leesbare handleiding) werkt het apparaat prima en naar verwachting

Pluspunten

  • alle cijfers/letters goed leesbaar
  • goede handleiding
  • prima geluidssterkte
Geschreven voor: Fysic FX-5520

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

nieuwe draadloze telefoon 22-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Kleine telefoon

Algemene score

5,0
Telefoon met een redelijk aantal mogelijkheden.
Helaas moet je het telefoonboek voor elke handset apart vullen. Zeer tijdrovend. Dit is de eerste telefoon waar ik dit meemaak. Voor dit aspect een dikke onvoldoende.
Geschreven voor: Fysic FX-5520

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Hesdo 24-07-2017

Heel vervelend dat u dit ondervonden heeft,
wij zijn blij met u review zodat wij hier met onze volgende
projecten rekening kunnen houden.

Reageer

T. Zwanikken. 13-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijne grote heldere cijfers

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Handig toestel en nu fijn een boven en een in de woonkamer.
Vrolijke ringtonen
Prijs ook goed voor het product dat je krijgt.
Geschreven voor: Fysic FX-5520

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Frans 27-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Gemakkelijk in te stellen toestel simpel in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk en eenvoudig in te stellen toestel.Handig in gebruik voor ouderen.
Je ziet snel Hoe het apparaat werk. Goede lichtgevende toetsen,met name teleoonboek zeer gebruiksvriendelijk.
Geschreven voor: Fysic FX-5520

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

eef 10-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

eef

Algemene score

8,0
prima telefoon grote toetsen en verlicht display
makkelijk in gebruik,er zijn diverse toonsoorten mogelijk.
En ook het geluid is instelbaar.de contacten zijn makelijk in het telefoonboek te plaatsen.

Minpunten

  • handset neemt niet autom. het telefoonboek over
Geschreven voor: Fysic FX-5520

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marga 08-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Goed geluid en grote verlichte toetsen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De telefoon is handig voor oudere mensen en mensen die slecht zien of slecht horen. Grote toetsen en zeer hard geluid. Gebruiksaanwijzing is abacadabra. Dus handsets moeilijk moeilijk in te stellen. Symbool voor gemiste oproep in het scherm veel te klein. Er is een deskundige nodig om handelingen in begrijpelijke taal uit te leggen.

Pluspunten

  • Belgeluid
  • Grote duidelijke toetsen

Minpunten

  • Gebruiksaanwijzing te onduidelijk
  • Scherm niet altijd overzichtelijk
Geschreven voor: Fysic FX-5520

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Onvoldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Govaerts Annie 02-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

Telefoon

Algemene score

1,0
We hebben als bejaarde voor dit produkt gekozen.
We kunnen het jammer genoeg niet gebruiken want de telefoonaansluiting past niet.....
Dus slechte kennismaking met Fysic.
Geschreven voor: Fysic FX-5520

Review criteria:

Slecht
Officiele reactie van Hesdo 03-02-2017

Helaas ontbrak de Belgische stekker in de verpakking van uw telefoon, onze excuses hiervoor. Deze stekker is inmiddels al naar u verstuurd, hopelijk zult u positief over de telefoon oordelen wanneer deze daadwerkelijk in gebruik is.

Reageer