Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips GC9630 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 30-12-2022

Bruine vlekken

Geschreven voor: Philips GC9630

Algemene score

4,0
Helaas ook weer bij mijn 3e(!) Philips stoomgenerator bruine vlekken op het wasgoed binnen 1 maand na aankoop. Dus apparaat gaat terug en voor mij geen Philips stoomgenerator meer
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Jonnetje 03-10-2022

In een handomdraai je strijk klaar

Geschreven voor: Philips GC9630

Algemene score

10,0
Dit strijkijzer is een verademing. Bespaart een hoop tijd, wasgoed hoeft niet meer gesorteerd te worden en scheelt ook aan opwarmtijd.
Strijkt snel en kreukloos. Het wordt bijna een feestje om te strijken .
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

SDeC 31-01-2022

Goed toestel....als het werkt!

Geschreven voor: Philips GC9630

Algemene score

2,0
Het toestel strijkt heel goed, maar na net 2 jaar (einde garantie) heeft het toestel het al begeven! Voor een toestel uit deze prijsklasse vind ik dit niet kunnen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

hertogs 06-12-2021

De stoomgenerator voldoet niet !

Geschreven voor: Philips GC9630

Algemene score

2,0
Binnen het jaar na aankoop begon de stoomgenerator te lekken (stoom + water).
Omdat ik de stoomgenerator gekregen had als cadeau gaf ik deze terug aan mijn zoon die ermee naar een winkel is gegaan voor herstelling . Hij kwam terug in mijn bezit en lekte nog meer water als voordien.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Julie12 08-10-2021

Super fijn Strijkijzer

Geschreven voor: Philips GC9630

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik ben heel tevreden over dit toestel! Het is een zeer licht strijkijzer en makkelijk te hanteren. De stoom komt er echt onmiddellijk uit zodra je op de knop duwt. Er komt zeker genoeg stoom uit met een goede stoomdruk! Onze strijk is nu sneller gedaan dan bij ons vorige toestel! Zeer fijn! Het is ook een groot pluspunt dat hij zijn temperatuur zelf regelt naargelang de stofsoort. Is het nu een jeans broek, een t- shirt of een delicatere stof. Je kan het met dit toestel makkelijk strijken zonder te verbranden. Zelfs als je het strijkijzer op de stof of op de strijkplank laat staan, kan dat geen kwaad! Echt super! Het was wel even wennen om het strijkijzer terug in de houder te plaatsen tijdens het strijken. Omdat je dan snel wil zijn, staat het er soms niet meteen goed op en glijd het een stukje naar beneden. Maar dit was alleen in het begin even wennen voor mij. Zodra je dit nieuwe toestel gewoon bent, lukt het prima!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Meegle 07-10-2021

Lichte maar toch krachtige stoomgenerator

Geschreven voor: Philips GC9630

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Na een periode als producttest ben ik laaiend enthousiast over deze stoomgenerator. De generator strijkt met alle gemak zware kreuken uit alle soorten stof. Je hoeft niet te wachten tot het ijzer een hogere of lagere temperatuur heeft want deze stoomgenerator past zichzelf aan in no-time. Wol, linnen, katoen, synthetische stoffen door elkaar strijken zonder nadenken is geen enkel probleem meer! Het ijzer ligt heel goed in de hand en is een echt lichtgewicht. Dit maakt het strijken aangenaam en minder belastend voor de rug. De zool glijdt heel soepel over alle stoffen. De stoomgenerator stoomt krachtig en mooi gellijkmatig. Ondanks zijn krachtige stoom laat hij toch geen natte vlekken na op de kledij en maakt hij niet veel lawaai. Het toestel zelf is wel aan de grote kant, waardoor het maar net op mijn strijkplank past, maar je krijgt dan wel een groot waterreservoir waardoor je lang kan blijven doorstrijken zonder hem bij te moeten vullen. Doordat het toestel zichzelf in temperatuur aanpast kan je het ook even op de strijkplank laten staan, zonder schrik te moeten hebben dat er brandvlekken zullen ontstaan. De generator is het ideale toestel voor zware kreuken uit kledij te krijgen alsook snel even kledij op te stomen bij lichte kreuken.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Drukbezette mama van 2 05-10-2021

Strijken wordt eindelijk aangenaam

Geschreven voor: Philips GC9630

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het toestel is snel gebruiksklaar. Het strijkijzer zelf is niet te zwaar en ligt goed in de hand waardoor strijken gemakkelijker wordt. Ik druf al eens de was wat langer te laten liggen maar het waterreservoir is groot genoeg om dit in één keer te kunnen strijken. Tijdens het stomen maakt het toestel weinig tot geen lawaai. In tegenstelling tot andere merken.
Prijs/kwaliteit zeker en vast een goed stoomstrijkijzer!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Erwalt 04-10-2021

Stoomgenerator

Geschreven voor: Philips GC9630

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heb er gemakkelijk mee gewerkt, het gewicht van het ijzer is pluspunt, grote waterbak en men moet niet constant temperatuur verzetten het doet dat uit zichzelf,kan niet aan materiaal plakken , als ge er even niet mee werkt valt de electra automatisch uit .Hetgeen zeer gemakkelijk is als er bv telefoon onverwacht is .
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

ram13 23-08-2021

met mijn vorige toestel (zelfde model)

Geschreven voor: Philips GC9630

Algemene score

8,0
heb tot hiertoe nog geen problemen gehad het is nog maar enkele maanden oud
met mijn ander juist zelfde type de garantie van 2 jaar was juist verlopen en kon niet meer gemaakt worden
dit zijn mijn bevindigen van de twee toestelen
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

APRL 21-08-2021

Rolls Royce van de strijkijzers

Geschreven voor: Philips GC9630

Algemene score

10,0
100 %tevreden van mijn stoomgenerator. Altijd de juiste temperatuur. Strijkt perfect en is zeer licht in de hand!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

polet 21-08-2021

goede kenmerken

Geschreven voor: Philips GC9630

Algemene score

6,0
Tot hiertoe behoorlijk tevreden,het is nog vroeg om een behoordeling te doen
vorige stoomgenerator van het juiste type,de garantie van 2jaar was juist voorbij en het was er mee gedaan
dus tot hiertoe geen goede indrukken gedaan van vorige type
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Esther V 21-08-2021

Nooit meer nadenken over regelknop

Geschreven voor: Philips GC9630

Algemene score

10,0
Nooit meer te heet gestreken kledingstukken.
Heerlijk licht en strijkt zonder moeite. Top apparaat!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Lvis 22-07-2021

Strijkplezier.

Geschreven voor: Philips GC9630

Algemene score

10,0
Handig in gebruik.Gemakkelijk dat de strijktemperatuur automatisch geregeld wordt.Blij met deze aankoop.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Strijkmama 02-06-2021

Mooi strijkresultaat

Geschreven voor: Philips GC9630

Algemene score

10,0
Makkelijk in gebruik en een uitstekend resultaat. Geen probleem met het instellen van de temperatuur.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Nieteke 11-04-2021

Ontgoocheld

Geschreven voor: Philips GC9630

Algemene score

2,0
Onmogelijk goed te strijken zonder stoom, met stoom staat heel de kamer onder stoom. 4 jaar oud: bij gebruik stoom spuit toestel alles nat. Veel te duur voor ontgoochelend resultaat.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

CvE82 18-02-2021

Helaas veel problemen mee gehad

Geschreven voor: Philips GC9630

Algemene score

2,0
Ik heb dit apparaat helaas meerdere malen op moeten sturen, omdat hij bleef lekken. Er kwam regelmatig viezigheid uit de 'zool' ondanks dat wij het water vooraf kookten. Gelukkig is er samen met Philips een oplossing gevonden.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Tammytje 11-02-2021

een toppertje !

Geschreven voor: Philips GC9630

Algemene score

10,0
Deze is licht in gewichtideaal dat je het zo op de strijkplank kunt laten staan zonder dat het verbrandt.het waterreservoir is ruim voldoende en is makkelijk afneembaar en te vullen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Silsar 25-01-2021

Het product voldoet niet

Geschreven voor: Philips GC9630

Algemene score

2,0
Ik kocht na een goed opzoekwerk dit toestel. Ik dacht dat met alle goede kritieken dit een uitstekend strijkijzer was. Maar de realiteit is anders en ik ben enorm ontgoocheld. Ik krijg mijn was niet kreukvrij gestreken vooral katoen bv. Zakdoeken, lakens, sommige t-shirts. Ik denk dat dit komt doordat het toestel qua temperatuur niet bij te regelen is. Eigenlijk had ik beter moeten nadenken en weten dat een toestel die zogezegd zich aanpast aan de stof niet zo warm krijgt. Erger vond ik het dat ik mijn dochter dit toestel ook liet kopen vooraleer ik het mijn testte..
Ik en ook mijn dochter krijgen onze was enkel kreukvrij door zoals vroeger de was te dampen !!!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

nat-nat 16-12-2020

OUI !! mais ...

Geschreven voor: Philips GC9630

Algemene score

8,0
je suis très contente de ce fer à repasser cependant j'ai parfois de l'eau "souillée" qui sort par les trous de vapeur et cela sali mon linge.
sinon, quelle facilité et rapidité.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anoniem 22-11-2020

Fijn apparaat maar na 3 jaar kapot

Geschreven voor: Philips GC9630

Algemene score

4,0
Werkt fijn en strijkt kreuken er makkelijk uit. Helaas is hij, net als zijn voorganger, na drie jaar op dezelfde manier stuk: hij stoomt niet meer.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews