Bosch BCH3K255 - Reviews

Specificaties
Type/soort
stofzuiger
Accu/Batterij oplaadtijd
5,0 uur
Hoogte
115,00 cm

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 39 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BCH3K255 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

V. Liras 05-02-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

goede accuduur, makkelijk in gebruik, zuigt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3K255

Algemene score

9,0
De opladezeit is niet te lang, fijn dat hij zo in de ruimte overal kan blijven staan, de hulpstukken altijd bij de hand. Ik gebruik hem iedere dag en beveel hem zeker aan.
Prima stofzuiger!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PIETER 26-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch SteelStofzuiger 2-in-1 BCH3K255

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3K255

Algemene score

10,0
Een perfecte stofzuiger om snel kruimels en stof weg te zuigen. Licht in gewicht, een sterke zuigkracht. en heeft weinig ruimte nodig om op te bergen..
Wij zijn er erg tevreden over

Pluspunten

  • sterke zuigkracht
  • licht in gewicht
  • handig ook als kruimeldief te gebruiken
  • verschillende standen qua zuigkracht
  • ook op houten vloer te gebruiken , geen krassen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Siem Broersen 21-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede accuduur en werkt zeer prettig .

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3K255

Algemene score

9,0
De steelstofzuiger bevalt mij zeer goed en voldoet aan alle eisen die ik van te voren had bekeken en waarom ik dit apparaat ook heb gekocht.
De prijs verhouding en kwaliteit is zoals verwacht en alles werkt prima met een zeer goede zuigkracht met voldoende hulpmiddelen aanwezig om alles goed schoon te krijgen.

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • Goede accu

Minpunten

  • Geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Beijer 13-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

voldoende lange steel,krachtige accu ,duidelijke stofzak.

Geschreven voor: Bosch BCH3K255

Algemene score

8,0
we wilden een steel stofzuiger zonder snoer en die we ook als kruimel zuiger konden gebruiken.
alleen was de accu wel sterk genoeg !!
Toen mijn man zag wat voor een het was,waren we meteen verkocht.
in een woord fantastich .

Pluspunten

  • handig
  • extra kracht op zuig mond

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lex 12-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden, praktische stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3K255

Algemene score

8,0
Ik wilde graag een stofzuiger zonder slang en zonder stekker (omdat dat hier in huis niet praktisch is) maar wel met voldoende tijdlimiet om het hele huis te kunnen stofzuigen. Dat is gelukt, het is een praktische stofzuiger en hij draait met je mee wat heel fijn is, heeft een goede stofzuigkracht en heel praktisch dat de accessoires bij je stofzuiger inclusief zitten. Ook erg blij met de kruimeldief. Ook zeer fijn aan dit product is dat je makkelijk onder het bed kunt stofzuiger, en ook je auto kun je makkelijk stofzuiger dankzij de kruimeldief zonder met stekkers naar buiten te moeten. Kortom, ik geef m' niet meer af!

Pluspunten

  • Draait met je mee tijdens het stofzuiger
  • Uitneembare kruimeldief
  • Accessoires zitten in de stofzuiger
  • Geen gedoe meer met stekkers
  • Geen stogzuigslang meer

Minpunten

  • De mond van de stofzuiger is vrij groot
  • Je kunt niet makkelijk in de hoeken komen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ellen 09-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeer goede zuigkracht

Geschreven voor: Bosch BCH3K255

Algemene score

10,0
Ik vind het een geweldig product.
Het vervangt de stofzuiger. Makkelijk te gebruiken en een zeer goede zuigkracht.
Tijdbesparend!

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • goede zuigkracht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 04-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wenbaar, laag geluid, goed hanteerbaar

Geschreven voor: Bosch BCH3K255

Algemene score

9,0
Functioneert prima, makkelijk in bediening, lange gebruikstijd, flexible in mogelijkheden door demonteerbaar stofgedeelte.
Een complete allround stofzuiger.
We zijn er blij mee!

Pluspunten

  • Flexibel en wenbaar
  • laag geluidsniveau
  • Voor meerdere doeleinde te gebruiken

Minpunten

  • Past bij ons niet volledig onder het bed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ineke 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

licht in gewicht en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3K255

Algemene score

8,0
ik heb een grote hond deze is er ideaal voor voor de harde vloer en karpet hij is ook erg stil vergeleken met een dyson

Pluspunten

  • stil
  • krachtig

Minpunten

  • kleine opvangbak

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Nettie 25-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat, goede zuigkracht, wendbaar en licht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3K255

Algemene score

8,0
Prima apparaat, goede zuigkracht, wendbaar en licht. Makkelijk te bedienen. Compact. Wij zijn zeer tevreden.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Wendbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacqueline van Vliet 16-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi, licht en flexibel, handige hulpstukken geintergreerd.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3K255

Algemene score

8,0
Prima stofzuiger, omdat het zwaartepunt laag ligt makkelijk in gebruik. Handige hulpstukken, hoewel ik het kleine brede hulpstukje dat ik op onze vorige stofzuiger had (voor stofzuigen tapijt op de trap) wel een beetje mis). Ook even wennen aan schoonmaken borstel en reservoir na elk gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Renes 15-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Maakt huishouden weer stukje gemakkelijker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3K255

Algemene score

8,0
Apparaat werkt naar verwachting. Zuigkracht is voldoende om alle vloeren schoon te krijgen. Het wordt nu heel makkelijk om af en toe te pakken en bijvoorbeeld de trap schoon te zuigen. Hoekjes, plinten en stoffige kasten schoonmaken met de handstofzuiger gaat ook prima. Ik zou niet weten waar ik de traditionele stofzuiger nog voor nodig heb. Ik was bang dat hij veel geluid zou maken maar dat valt ook erg mee, mijn oude stofzuiger maakt veel meer lawaai.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

RK 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel handige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3K255

Algemene score

10,0
We zochten een stofzuiger (snoerloos) voor tussendoor. Deze Flexxo is helemaal naar onze wens. Licht, wendbaar en voldoende capaciteit, zowel wat de kracht betreft als het opvangbakje. Heel mooi en handig zijn de hulpstukken weggeborgen in de steel. Door de actie 40,- retour is de prijs wel heel aantrekkelijk.

Pluspunten

  • handig (ook vanwege de hulpstukken)
  • voldoende capaciteit
  • actieprijs is aantrekkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wijnie Vos 04-12-2018
  • Product gekocht

hij doet het super!

Geschreven voor: Bosch BCH3K255

Algemene score

9,0
Zeer handelbaar voor mensen met gebreken.
Hoef niet te bukken.
Prijs / kwaliteit prima.
echt een aanrader voor mensen met rugklachten.

Reageer

steelstofzuiger 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed zuigvermogen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3K255

Algemene score

9,0
gezien op tv. dat wat beweerd word bij de reclamespot daar voldoet hij ruimschoots aan. Hij heeft ook een mooie vormgeving en is superhandig in gebruik., TOP!!!

Pluspunten

  • zuigkracht
  • wendbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Claudia 27-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3K255

Algemene score

9,0
Het is iets heel nieuws als het om stofzuigen gaat. Het kan nu draadloos dat is zo veel fijner dan telkens van kamer naar kamer een nieuwe stekker zoeken. Tot nu toe ben ik heel tevreden doet het prima zuigt op de normale stand heel goed. Hij is licht en fijn te besturen met een hand. Zeker een aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erwin 25-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zoals verwacht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3K255

Algemene score

8,0
Voor dit product gekozen vanwege de sterkere accu , langere gebruiksduur+ minder langere oplaad tijd. Zuigt zoals verwacht lang niet zo goed als een normale stofzuiger maar voor mijn doel goed genoeg. Het laagpolige tapijt met de dieren haren gaat gemakkelijk schoon en de stofzuiger is gemakkelijk te pakken en te reinigen .

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerben 24-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig

Geschreven voor: Bosch BCH3K255

Algemene score

9,0
Handig dat we niet meer met een zware stozuiger hoeven te slepen over over snoeren kunnen vallen. Je pakt het apparaat dan sneller dan een gewone stofzuiger. Ook handig dat het kleine stofzuigertje uitneembaar is.

Pluspunten

  • Handig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinus Maas 15-11-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

zeer goed in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3K255

Algemene score

9,0
makkelijk in gebruik, staat altijd klaar, zuigt goed en is zeer wendbaar.
Prijs valt mee. Ook accessoires zijn goed bereikbaar.

Pluspunten

  • Laad snel op
  • Prijs valt mee
  • zuigt goed
  • is wendbaar

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tovi 14-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Redelijk plat voor onder de bank

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3K255

Algemene score

8,0
Mooi plat voor onder de bank van 14 cm hoog. Op harde vloer prima zuigkracht in eerste stand. Gebruiksaanwijzing duidelijk. Mooi dat er allerlei accessoires in de steel kunnen worden opgeborgen.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Plat onder bank of bed te zuigen
  • Duur accu goed

Minpunten

  • stofbakje snel vol

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Esther 14-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super licht hanteerbare, krachtige 2-in-1. Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3K255

Algemene score

9,0
Omdat een reguliere stofzuiger mij te zwaar werd, gekozen voor deze lichtgewicht steelstofzuiger van Bosch.
Met de duidelijke handleiding is deze in no time in elkaar gezet en opgeladen om zijn werk te doen.
Inderdaad zijn werk en niet mijn werk, want eenmaal aangezet, rijdt hij bijna vanzelf over mijn stenen vloer.
Komt goed in de hoeken.

De Flexxo 4 (BCH3K255) heeft een krachtige 25,2 V accu met 2 standen, waardoor hij moeiteloos zowel plavuizen vloer als matten aankan.
M.b.v. de eenvoudig uitneembare kruimelzuiger en accessoires, zijn bank, tafel en (hoge) spinrag in een handomdraai mee te nemen, dus in 1 keer het hele huis gedaan. Doordat hij een stand functie heeft, hoef je hem tussentijds niet neer te leggen en kun je na terugkoppelen van de kruimelzuiger direct weer verder.
Opladen en opbergen gebeurt ook staande, waardoor hij weinig ruimte inneemt.

Nooit meer gehannes met snoeren die tekort zijn of in de weg liggen. Had ik veel eerder moeten doen.

Kortom: erg blij mee. Aanrader!

Pluspunten

  • Licht in gewicht
  • Zeer wendbaar
  • Goede zuigkracht
  • Standfunctie
  • Neemt weinig ruimte in

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews