Bosch BCH3K255 zwart, wit - Reviews

Specificaties
Stofopvang
zakloos
Type/soort
stofzuiger
Type apparaat
steel-stofzuiger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 61 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BCH3K255 zwart, wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nienke 15-09-2019
  • Product gekocht

Bosch steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3K255 zwart, wit

Algemene score

9,0
Hele handige steelstofzuiger.
Ik gebruik hem iedere dag zo'n 3 minuutjes om even snel schoon te maken. Op deze manier gaat de accu wel twee weken mee.

Review mei 2019:
Hele handige steelstofzuiger. Laadt snel op, handig in gebruik (met flexibele kop). Ik ben er heel blij mee!

Pluspunten

  • Accu gaat lang mee
  • Handig
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Je ziet niet wanneer hij bijna leeg is

Reageer

Ytje 28-08-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Oplaadbare stofzuiger Bosch zonder snoer

Geschreven voor: Bosch BCH3K255 zwart, wit

Algemene score

9,0
Voldoet aan de verwachtingen. Makkelijk in gebruik.Als appartementenbewoners even meenemen naar beneden, auto even zuigen. Voldoende zuigkracht en duur accu ruim voldoende.

Pluspunten

  • snoerloos
  • zuigt prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

MaCo 27-06-2019

gemakkelijk in het gebruik

Geschreven voor: Bosch BCH3K255 zwart, wit

Algemene score

10,0
de stofzuiger is direct klaar voor gebruik, geen stopcontact meer zoeken en verlengsnoer die ergens achter blijft hangen. zuigkracht is goed en gemakkelijk dat de hulpstukken in de steel verwerkt zitten, dus meteen bij de hand. Licht hanteerbaar, stofzuigen is weer leuk! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Wim 26-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

makkelijk te hantern, flinke zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3K255 zwart, wit

Algemene score

9,0
Wordt gebruikt als een stofzuiger erbij en zuigt bijzonder goed. Zuigtijd ruim voldoende. Laad vrij simpel op.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • opladen simpel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

MC 20-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk en goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3K255 zwart, wit

Algemene score

9,0
Gemakkelijke steelstofzuiger met een goede zuigkracht. Zelfs de hondenharen worden moeiteloos opgezogen. De hulpstukken zitten in de steel verwerkt, zodat je tijdens het gebruik deze direct bij de hand hebt. Geen gedoe een lange kabel die overal achter blijft hangen, stofzuigen is weer leuk!

Pluspunten

  • goede zuigkracht, ook voor de hondeharen
  • hulpstukken direct bij de hand
  • met een oplaadkabel, inpluggen en aan de kant
  • ook mooi om te zien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

appelcor 14-06-2019

Gericht op de gebruiker, top

Geschreven voor: Bosch BCH3K255 zwart, wit

Algemene score

10,0
Echt goed doordacht ontwerp, licht in handeling, krachtig op tapijt, uitneembaar gedeelte voor de auto en zwaartepunt onderling de stofzuiger en staat mooi los...
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Angela 08-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne hulp in huis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3K255 zwart, wit

Algemene score

9,0
De stofzuiger is een fijne hulp omdat hij doet waarvoor hij gemaakt is. Hij is goed wendbaar, makkelijk te legen en de extra hulpmiddelen zijn slim opgeborgen en makkelijk aan te sluiten. De kruimelzuiger is ook goed hanteerbaar.
Klein minpuntje is dat de kruimelzuiger wat zwaar is als je hem gebruikt met de hulpmiddelen voor bijvoorbeeld spinnenrag van het plafond te zuigen, maar dat is niet heel erg storend

Pluspunten

  • Wendbaar
  • Batterijduur
  • Design
  • Hulpmiddelen handig opgeborgen
  • Verschillende standen

Minpunten

  • Kruimelzuiger is wat zwaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bas 07-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3K255 zwart, wit

Algemene score

7,0
Mijn ouders hebbend inde kort een nieuwe steelstofzuiger van Bosch. Hiervoor hadden zij er ook een, maar daar gong de accu na 2 jaar van kapot. Ze wilden zo een vanwege het Nasr boven tillen en deze dingen zijn lichter en makkelijker naar boven te tillen. Mijn vrouw leek dit ook wel wat, vooral het naar boventillen van onze huidige stofzuiger die nogal zwaar is. Dus 1 aangeschaft en het is even wennen. Zuigt goed en makkelijk zonder draad. Laad snel op en is dus ook nadat je toch bijna een uur kunt stofzuigen, weer klaar voor gebruik. Enige nadeel is dat hij veel herrie maakt, maar verder een fijne stofzuiger. Ook omdat het er een uitneembare kruimelzuiger inzit. Erg handig!

Pluspunten

  • Makkelijk te gebruiken
  • Uitneembare kruimelzuiger met hulpstukken
  • Niet al te zwaar

Minpunten

  • Erg lawaaierig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Govert 05-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mijn Bosch accu stofzuiger, incl. kruimeldief

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3K255 zwart, wit

Algemene score

9,0
Wilde een handig apparaat om snel wat bij te werken. Hij is handig en zeer handzaam. Hij staat altijd stand-by aan het stopcontact.Hij is makkelijk te sturen en de kruimeldief werkt ook prima.Kortom een aanwinst.

Pluspunten

  • prima zuigkracht
  • wendbaar
  • Mooie uitvoering

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 05-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waardeloze stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BCH3K255 zwart, wit

Algemene score

1,0
Waardeloos product !!met cashback actie gekocht let op dit is echt een wassenneus nooit geen cashback gezien!!! ik koop niks van bosch nooit meer nog nooit zo’n waardeloos merk in huis gehaald mensen wees gewaarschuwd!!! Je merkt aan heel het apparaat dat het overprijsde troep is!!

----------------------------------------------------------
Eerdere review 2-6-2019:

Deze stofzuiger is ideaal voor mijn tapijt te zuigen. Met de bijgeleverde accessoires ook een gemak om je meubels en de trap mee te stofzuigen.

Pluspunten

  • U bent gewaarschuwd niet kopen

Minpunten

  • Goedkoop plastic
  • Waardeloze motor
  • Zuigt voor geen meter

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Slecht

Reageer

Piet 04-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3K255 zwart, wit

Algemene score

8,0
Zeer handig in gebruik.Eenvoudige aansluiting met addepter .Neemt weinig riumte in bergplaats.Makkelijk opgezogen stof te ledigen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Opa Ben 02-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Flexx Accu Stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3K255 zwart, wit

Algemene score

8,0
Met 71-jaar nog steeds stofzuigen? Dat lukt mij prima met de Flexx Accu-zuiger omdat hij licht, soepel, stil en handig te bedienen is met slimme toepassingen.

Pluspunten

  • gewicht
  • alles in één toebehoren
  • soepel te sturen

Minpunten

  • moeilijk bereik tot ver onder het bed
  • stof langs de zijkant blijft liggen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MM13 01-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch FLEXXO stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3K255 zwart, wit

Algemene score

10,0
Mooie stofzuiger, werkt goed, lange batterijduur, opzetstukken handig weggewerkt, makkelijk te hanteren.

Pluspunten

  • Lange batterijduur
  • Makkelijk te hanteren
  • Zuigt heel goed
  • Flexibel
  • Handige opzetstukken

Minpunten

  • Aan de luide kant.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Truus Drenth 01-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3K255 zwart, wit

Algemene score

9,0
Heerlijke stofzuiger die voor mij het huishouden verlicht. Ik ben er super blij en tevreden mee, werkt zoals beloofd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 31-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

BOSCH STEL KRUIMELDIEF 2 IN 1 BCH3K255

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3K255 zwart, wit

Algemene score

10,0
Sinds kort een Hulphond die nogal verhaard deze steel/kruimeldief aangeschaft om even snel alles op te zuigen. Zuigt goed en krachtig en schoon geen haren meer aanwezig. Top zuiger en een aanrader als je huis dieren hebt.

xxxxx

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 19-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer wendbaar, uitstekende zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3K255 zwart, wit

Algemene score

9,0
Fijne, lichte en zeer wendbare stofzuiger. Ook op hoogpolig tapijt staat ie z’n mannetje. De meegeleverde accessoires zijn namelijk in gebruik. Topapparaat!

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Wendbaar
  • Makkelijk schoon te maken
  • Ook op hoogpolig tapijt goed
  • Handige accessoires verwerkt in het apparaat

Minpunten

  • Geen muurhouder om aan te bevestigen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Willem 11-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Steelstofzuiger een aanwinst

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3K255 zwart, wit

Algemene score

8,0
Een uiterst handige en handzame stofzuiger voor op de bovenverdieping. Doet wat die moet doen naar volle tevredenheid.

Pluspunten

  • Zuigt goed.
  • Maakt niet erg veel lawaai.

Minpunten

  • Nog niet ontdekt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

samian 11-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijn in gebruik: handzaam en effectief

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3K255 zwart, wit

Algemene score

8,0
Heel handige stofzuiger om snel even huis, boot, auto of waar dan ook schoon te maken.
Handzaam en prima zuigkracht!

Pluspunten

  • Handzaam
  • Mooi strak design
  • Prima zuigkracht

Minpunten

  • Geen laadstation

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

BekciB 10-05-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijne en makkelijk gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3K255 zwart, wit

Algemene score

10,0
Ik heb eerder een ander model van deze steelstofzuiger gekocht en ben er zo tevreden van dat ik er een 2e er bij heb gehaald.
Ik heb er nu 2 in huis , 1 voor bovenverdiep en andere voor benedenverdiep.

Fijn om te gebruiken, gaat zo soepel en een goede zuigkracht.
Ik heb een zoon van 2.5 die er een zooitje van maakt.
Maar met deze steelstofzuiger is het geen probleem.

Wordt dagelijks 3 -4 keer gebruikt.
Top dat het snoerloos is

Pluspunten

  • snoerloos
  • lichtgewicht
  • soepel
  • sterke zuigkracht
  • weinig db

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ytje 10-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3K255 zwart, wit

Algemene score

8,0
Prima apparaat zuigt prima en voldoet poerbest op zijn fries.
Handig , lange zuigtijd, ligt lekker in de hand

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews