Miele Complete C3 Flex - Sledestofzuigers

Miele Complete C3 Flex
Miele Complete C3 Flex
Review schrijven over Miele Complete C3 Flex

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

Alle 0 prijzen en aanbieders

AC
Voltage
230 V

Productomschrijving

Stofzuiger met zak krachtige motor en voetbediening voor grondig en comfortabel stofzuigen.

w************@g********18-03-2025
+lange snoer +goede zuigkracht en diverse standen +extra borstels +geluidsniveau is goed te doen -maak na elke zuigbeurt de borstel schoon! Doe je dit niet dan loopt deze op den duur vast. Vermijdt ook sliertjes/raffeltjes kartpetten ed want hij slurpt t op en loopt dan vast -slechts 1 stofzuigerzak meegeleverd,beetje karig voor deze stofzuigerprijs -beide borstels rollen niet lekker over onze vloerbedekking,hakkelt wat. Tip, gebruik alleen originele zakken anders heb je geen garantie. Maak je borstel dus schoon anders geen garantie. Conclusie aangaande of ik deze stofzuiger nogmaals zou aanschaffen: Nee, ik zou voor een gewone stofzuiger gaan. Ik merk weinig verschil voor de prijs met een reguliere stofzuiger. Wel zou ik een Miele weer aankopen.
m***************@h*********15-05-2023
Goede degelijke stofzuiger, met geweldige zuigkracht! Ook fijn dat alle Opzetstukjes in de machine zitten en dat het snoer lang is.
Lees alle reviews

Heb jij dit product in bezit en wil je graag je mening geven? Start dan hieronder met het schrijven van je review. Afhankelijk van de details duurt het schrijven van een review gemiddeld tussen de 3 en 10 minuten. Met jouw mening help je andere bezoekers een betere keuze te maken én maak je iedere maand kans op €250,-! Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?