Bosch BCH6ATH25 - Reviews

Specificaties
Vermogen
2400 watt
Stofopvang
zakloos
Type/soort
steelzuiger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 102 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maarce 01-10-2017

Draadloze vrijheid

Algemene score

10,0
Geweldig om zo draadloos te zuigen. Zuigkracht is uitstekend, schoonmaken van de afvalbak is eenvoudig.
Een 100m2 appartement halen we makkelijk op een lading.
Geschreven voor: Bosch BCH6ATH25
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Peter 22-10-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Zo goed dat we er een derde bij kochten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De stofzuiger werkt geweldig. 3 zuigkrachtstanden, vaak geeft de laagste stand al voldoende zuigkracht. We kochten er verleden jaar 2 en hebben er zojuist een derde bijgekocht zodat we, ondanks het lichte gewicht, nu voor elke verdieping een accu stofzuiger hebben. Ook hebben we er 1 hulpstuk voor het zuigen van de trap bij gekocht. Ideaal hulpmiddel. Je zult inmiddels wel begrepen hebben dat we erg tevreden zijn met dit apparaat.

Pluspunten

  • hoge zuigkracht
  • lange accuduur
  • geweldig mooie vormgeving

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch BCH6ATH25

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

SuBa 22-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Bosch producten, super, nu een BCH6ATH25 Steelstofzuiger

Algemene score

8,7
Snoerloos en heel makkelijk op te bergen in de voorraadkast. het ziet er bovendien heel mooi uit, goed design.Veel beter dan de kruimeldief, gelijk op de grofvuil gezet. Echte stofzuiger. Nog geen ervaring met de accu maar dat zal wel goed zitten omdat ik ook ervaring heb met Bosch accu boormachines.
Geschreven voor: Bosch BCH6ATH25

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce 14-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Enthousiast!

Algemene score

9,3
Ik heb de Bosch BCH6ATH25 Athlet steelstofzuiger een paar uur in huis. Heel gemakkelijk in elkaar te zetten. Aan de lading, zoals in de handleiding staat beschreven, gezet. 6 uur later geprobeerd. Wat een zuigkracht! Overtreft al mijn verwachtingen. Echt Flabber Gasted! Nooit meer anders! Mn huis is nog nooit zo stof en haren vrij geweest! Mijn hond en 2 katten zijn in de rui want de zomer komt eraan maar dit apparaat zuigt alle haren op. In combinatie met de roterende borstel is niets te gek. ECHT TE GEK! Voor nu zet ik hem gewoon in de hoek. Eerst eens het accessoire pakket erbij bestellen. Een mondstuk en slang zijn wel handig voor bovenop de kast, de dierenmanden en voor de kattenkrabpaal!
Geschreven voor: Bosch BCH6ATH25

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Salvatore 04-04-2018

Goed doch korte levensduur van mechanisch gedeelte

Algemene score

6,0
Twee maand uit garantie en de lagering van de motor begeeft het.
Voor dergelijke prijs en (merk)produkt zou men toch iets langer verwachten.
Krachtige stofzuiger, regelmatig filters reinigen is een must om de zuigkracht te behouden (best te reinigen met perslucht).
Er kan ong. 66 m² gestofzuigd worden eer de batterij het begeeft.
Na 2 jaar intensief gebruik moeten we de steel tegen de muur zetten omdat de stofzuiger anders omvalt.
Geschreven voor: Bosch BCH6ATH25
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Neijno 08-02-2018

Einde gesjouw en einde snoeren

Algemene score

10,0
Nooit gedacht dat een accustofzuiger zo goed kan zuigen. Hij doet niet onder voor een grote met snoer!
Ben benieuwd hoe hij zich op de lange termijn houdt, daar kan ik na een week gebruiken nog niks over zeggen. Alle verbindingen zijn van kunsstof...
Geschreven voor: Bosch BCH6ATH25
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Kees 02-10-2017

onze beste stofzuiger ooit......maarrrr.......

Algemene score

8,0
Het stofzuigen van hondenharen op alle soorten vloeren gaat geweldig, beter dan welke stofzuiger danook. Helaas geeft de constructie van de bevestiging van de steel aan de onderste helft na 1,5 jaar al problemen. Voor die tijd maakte deze 2 delen al niet lekker contact waardoor de stofzuiger af en toe spontaan uitging. Door de speling is inmiddels het plastic gebarsten. Nu weer 6 maanden later loop de borstel in de zuigmond vast. Waarschijnlijk haren, in het mechanisme gekomen, maar daar kan je niet bij zonder speciale schroevendraaier.
We zijn wat traag geweest om hem ter reparatie weer terug te brengen (omdat we niet zonder kunnen). Nu zal de garantie verlopen zijn....
Geschreven voor: Bosch BCH6ATH25
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Maartje 12-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

sterke zuigkracht en licht in gewicht

Algemene score

8,0
De betreffende stofzuiger is licht in gewicht waardoor het 'meeslepen' niet meer nodig is. Ook is het gebruik fijn omdat er geen snoer aan zit en de accu gaat lang genoeg mee om het huis in ieder geval 2 keer rond te gaan. Wij gebruiken hem op laminaat en vloerkleed. Kortom, wij zijn tevreden.

Pluspunten

  • Geen snoer
  • Gemakkelijk op te bergen
  • Licht in gewicht
  • goede accuduur
  • Moderne vormgeving
Geschreven voor: Bosch BCH6ATH25

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Britt 07-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

De ideale stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit product gekozen om snel even de stofzuiger te pakken en geen gedoe meer te hebben met stekkers. Hij is ideaal en je pakt het zo. Staat niet in de weg en werkt super. Hij rolt super soepel door het huis en maakt net zo goed schoon als een "normale" stofzuiger. Wij zijn er erg te vrede mee. Ook de accuduur is prima.

Pluspunten

  • Geen stekkers meer
  • licht gewicht
  • werkt net zo goed als "normale" stofzuiger

Minpunten

  • geen accessoires
Geschreven voor: Bosch BCH6ATH25

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

RaoulStiphle 12-09-2016

Handig, licht, krachtig genoeg

Algemene score

8,0
Heel licht, gaat heel lang zelfs op turbo, makkelijk om schoon te maken, kinderen houden van stofzuigen nu!
Geschreven voor: Bosch BCH6ATH25
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jaco 17-07-2016
  • Product maand in bezit

fijn in snel gebruik

Algemene score

7,8
Deze stofzuiger pak je er makkelijk even snel bij, wanneer je iets wil zuigen. Hij doet het goed en de accu is ruim voldoende voor (2x) het hele huis.
Enige nadeel is dat je er niet mee onder de bank kan, omdat de voet gelijk dik is. Verder ben ik erg tevreden.
Geschreven voor: Bosch BCH6ATH25

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Angelique 13-07-2016
  • Product paar weken in bezit

steelstofzuiger

Algemene score

7,2
De stofzuiger is mooi van vorm en neemt weinig opbergruimte in beslag. Je hoort hem bijna niet zuigen en je kunt zien wanneer je de bak moet leegmaken.Hij is wel duur maar kwaliteit is belangrijk en Bosch is gewoon een goed merk
Geschreven voor: Bosch BCH6ATH25

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hvl 05-07-2016
  • Product paar weken in bezit

Steelstofzuiger Bosch

Algemene score

10,0
Een paar weken terug de steelstofzuiger van Bosch gekocht. Wat een fijn apparaat. Ik gebruik hem iedere dag. De gewone stofzuiger staat sinds deze aankoop in de kast. Hij zuigt krachtig en rolt overal handig mee naar toe. Daarnaast ziet het apparaat er ook nog eens mooi uit. Dit is een hele goede aankoop geweest!!
Geschreven voor: Bosch BCH6ATH25

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kiek 26-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fijne snoerloze stofzuiger!

Algemene score

9,8
Wat een verademing! Geen snoer meer en een geweldige zuigkracht! Nu is stofzuigen zo gedaan en je ruimt hem makkelijk op!
Geschreven voor: Bosch BCH6ATH25

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 26-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Steelstofzuiger

Algemene score

8,2
na veel wikken en wegen de BOSCH BCH 6 A TH 25 steelstofzuiger gekocht Al veel eerder moeten kopen nooit meer bukken of hurken
vloer 100 % zuiver belofte worden waar gemaakt
Geschreven voor: Bosch BCH6ATH25

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter Neef 22-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Stofzuigen met gemak !

Algemene score

9,2
Sinds een half jaar al eenzelfde stofzuiger in gebruik voor parterre. Gezien gebruiksgemak en zuigkracht nu een tweede exemplaar besteld voor bovenetage.
Met dit apparaat is stofzuigen geen zwaar werk meer!
Geschreven voor: Bosch BCH6ATH25

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 22-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima steelstofzuiger

Algemene score

7,3
Handige stofzuiger en zeker een van de betere in zijn klasse. Heeft een goede zuinigskracht en werkt prima op de vloerbedekking. Het is wel lastig om in de hoekjes te zuigen. De stofzuiger mist eigenlijk nog een koppelstuk. De stofzuiger is makkelijk op te bergen maar met zijn prachtige design staat die prima als een accessoire in de woonkamer.
Geschreven voor: Bosch BCH6ATH25

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Ton Tittulaer 12-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Heel handig in gebruik

Algemene score

8,0
Zuigt prima op gladde vloer en ook het hoogpolige vloerkleed.
Maakt niet veel geluid en beweegt gemakkelijk onder kasten en
salontafel.
Geschreven voor: Bosch BCH6ATH25

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bosch athlet 10-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Top apparaat feestje om te stofzuigen!!!

Algemene score

9,2
Heerlijk apparaat...zowel of gladde vloer als op tapijt!!! Helemaal blij mee!!! Hij voelt ook zeer stabiel en wenkt makkelijk.
Geschreven voor: Bosch BCH6ATH25

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David 08-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super handige snoerloze stofzuiger

Algemene score

8,5
Als je op zoek bent naar een handige stofzuiger voor in huis dan is de Athlet van Bosch de ideale stofzuiger.

Geen gedoe met snoeren, geen gedoe met een stofzak. We hebben de stofzuiger nu een paar weken en er al veel plezier aan gehad. De stofzuiger is lichtgewicht, laadt best snel op, heeft goede zuigkracht en een reservoir dat makkelijk te legen is.

Echt een aanrader!
Geschreven voor: Bosch BCH6ATH25

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews