Haal het beste uit jouw sportzomer

Je wilt geen wedstrijd missen van het EK-voetbal, maar ook niet van de Tour de France, Olympische Spelen, Formule 1, Roland Garros. Dit is het jaar van de sportzomer! Televisie kijken met het scherpste beeld en levensechte details, samen of alleen, omringd door helder geluid alsof je er middenin zit. Hoe? Met een televisie die bij jou past. Veilig vanuit je eigen woonkamer, toch het gevoel alsof je in het stadion bent.


Sponsored partners

Geniet van een sportzomer vol met emotie

Sport is emotie, want winst en verlies liggen nu eenmaal vaak dicht bij elkaar. Dankzij de verbluffende beeldkwaliteit van Panasonic-televisies leef je nog intenser met zwoegende topsporters mee. Met de kersverse oled- en led-televisies van Panasonic ben je verzekerd van een intense sportzomer vol met emotionele hoogte- en dieptepunten.

Lees meer

Televisie voor onvergetelijke sportzomer

Sportwedstrijden verschijnen dankzij de modernste cameratechnieken fraaier in beeld dan ooit. Het visuele spektakel van de EK Voetbal, Olympische Spelen en Tour de Franceschreeuwen om een televisie die de oogstrelende opnames in volle glorie weergeeft. 

Lees meer

Proef de sensatie: alsof je er écht bij bent

Kun je een wedstrijd niet in het echt bijwonen? Daar heeft Sony de oplossing voor. Met BRAVIA XR-tv's, zoals de Sony A8, XH90 en XH80, beleef je de spannendste wedstrijden met een overweldigende beeld- en geluidservaring, alsof je er live bij bent!

Lees meer

Op zoek naar een nieuwe televisie voor jouw sportzomer? Bekijk hier het aanbod

Bekijk

Onbezorgd genieten van jouw sportzomer

Het EK-voetbal! Hét moment om een nieuwe televisie aan te schaffen voor optimaal kijkgenot. Je kijkt alleen, met je gezin of met een groep vrienden, als het weer mag. Maar waar moet je op letten bij het kopen van een nieuwe televisie om vol overgave van het EK of ander sportevenement te kunnen genieten? Welke televisie past bij jou? Vind de beste televisie voor sport kijken.

Lees meer

Duik in de details van het beeldscherm

Wanneer Oranje scoort, Max Verstappen wint of er een gouden plak wordt gewonnen door het Nederlandse team bij de Olympische Spelen. Je wilt dat alle details van het doelpunt tot de finishlijn zichtbaar zijn. Wil je een nieuwe televisie kopen? Dan maakt het uit welk beeldscherm je kiest. Je hebt LED-schermen, OLED of QLED. Wat is het en wat heb je eraan? Dit en meer lees je hier!

Lees meer

Agenda sportzomer 2021

Mei

  • 8 - 30 mei Giro d'Italia
  • 10 - 23 mei EK zwemmen
  • 23 mei - 6 juni Roland Garros
  • 26 mei Europa League-finale
  • 29 mei Champions League-finale

Juni

Juli

  • 2 - 11 juli Giro Rosa
  • 23 juli - 8 augustus Olympische Spelen

Augustus

  • 15 augustus - 30 september EK Volleybal vrouwen
  • 25 augustus - 3 september Paralympische Spelen

September

  • 3 - 5 september Formule 1 

Onze selectie: de 10 beste deals

Je wilt een nieuwe televisie kopen om jouw sportzomer 2021 te bekijken. Op zoek naar betaalbare kwaliteit? Of mag het juist wat kosten? Dit is onze selectie van televisies om onder andere het Nederlands elftal optimaal te kunnen volgen tijdens UEFA EURO 2020/2021. Elf deals. Voor elke portemonnee een match.

Lees meer

Op zoek naar een nieuwe soundbar voor jouw sportzomer? Bekijk hier het aanbod

Ontdek

Soundcheck je tv

De wereldberoemde Nederlandse DJ Martin Garrix heeft het officiële nummer voor UEFA EURO 2020/2021 geproduceerd. Wil je in de stemming komen voor een EK-wedstrijd, laat deze track dan mega luid vanaf je tv door je huis schallen. Met welke speakers komt het stadiongeluid van jouw sportzomer het meest tot zijn recht? Van soundbars tot Home cinema sets.

Lees meer

Oranjekoorts: de totaalervaring bij je thuis

Jouw huis het episch centrum van het EK-voetbal? Op deze manier zorg je ervoor dat het een onvergetelijk toernooi wordt. Voor jezelf en iedereen die met je mee komt kijken. Bereid je voor alsof je zelf moet warmlopen voor de wedstrijd en Frank de Boer je laat knieliften en hakkenbillen. Met deze tips haal je de totaalervaring in huis. Van de makkelijkste voetbalhapjes tot een echte stadionbank in je living.

Lees meer

De lekkerste snacks tijdens jouw sportzomer Bekijk de beste deals voor frituurpannen

Ontdek