Bose Soundbar 700 zwart - Reviews

Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 41 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bose Soundbar 700 zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Justj78 27-08-2022
  • Product gekocht

Algemene score

6,0
Wij hadden de sb700 in 2020 gekocht, na veel vergelijken met amdere systemen (in de testruimte). Het geluid is erg mooi. Ook het design waren wij voor vegaan. De app is erg uitgebreid en de sb700 reageerd ook goed op "hey google". Totdat de sb700 ineens een eigen leven begon te leiden (vanzelf uit/aan, volume zacht of maximaal, harde ploppen). Al na 1 maand. Terug gestuurd naar bose, niets mee gedaan en na 3 weekn weer terug. Nogsteeds dezelfde klachten. Dus weer retour. Na 1 maand terug met "geupdate". Meteen weer dezelfde problemen. Weer terug gestuurd. 1,5 maand later terug ontvangen met "print vervangen". Na 1 week weer dezelfde problemen. Dus weer retour. 2 maanden later terug ontvangen, glasplaat ,waar beschadigd, krassen en deuken in kunststof. Verpakking was netjes, dus is bij bose zelf gebeurd. Wederom retour en geld terug gehad.

Reageer

Jeroen 01-05-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goed geluid, slechte techniek

Geschreven voor: Bose Soundbar 700 zwart

Algemene score

6,0
Pluspunten:
Zeer goede geluidskwaliteit, erg uitgebreide opties, eenmaal geinstalleerd (wat best een uitdaging is, softwarematig) werkt hij goed. Mooi design. Via bose app veel mogelijkheden.

Minpunten:
- Vaak in storing/offline
- begon een eigen leven te leiden. Schakelde zomaar uit of aan. Op den duur het probleem dat het geluid eerst uitviel. Vervolgens schakelde de soundbar zichzelf uit.(met een harde plop), met daarachteraan alle randapparatuur. Na ong. 2 minuten schakelde de soundbar zich weer in, met vaak het volume op maximaal of enorme ruis op maximaal volume. Dit is een veel voorkomende klacht. 1e keer naar bose gestuurd ter reparatie (België). Bose kon niks vinden en had nog nooit van het probleem gehoord (ruim 1 mln hits als je op dit probleem bij bose zoekt). Thuis aangsoten, meteen weer hetzelfde probleem. Weer opgestuurd, "gerepareerd" terug gekregen. Wederom hetzelfde probleem. Weer opgestuurd, een vervangende gekregen. Wederom hetzelfde probleem. Weer opgestuurd, zwaar beschadigd terug ontvangen (vanuit bose, want speaker was goed verpakt, en verpakking was keurig). Dus terug gestuurd en geld terug gekregen.

Pluspunten

  • Geluid
  • App en mogelijkheden
  • Design

Minpunten

  • Technisch kwaliteit
  • Service
  • Softwarematige installatie is uitdagend
  • Vaak zomaar offline

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Slecht

Reageer

Toonen 11-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste bose soundbar 700 serie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bose Soundbar 700 zwart

Algemene score

10,0
Zeer positief over de bose soundbar 700.
Mooi geluid met zoveel boxjes tweeters enzevoort .
Ik ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Mooi prpduct via bose app

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Faab 27-08-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Voel het geluid met deze soundbar!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bose Soundbar 700 zwart

Algemene score

9,0
Zeer chique soundbar met super geluid.
Ondanks dat de soundbar geen speciale formaten zoals DTS ondersteund, zit je met deze soundbar altijd midden in de actie.

Zonder de subwoofer 700 is de soundbar zeer krachtig! Alle tonen zijn goed te horen inclusief de bassen (indien de soundbar dicht tegen de muur staat).
Indien er een subwoofer toegevoegd wordt is dit een kanon! Je voelt zelf de voetstappen van de film door je lichaam gaan!
Daarnaast is het nog mogelijk om de surroundspeakers toe te voegen. Ook dit is zeker een aanrader! Hierdoor zit je midden in de actie. Let wel op, zodra je muziek afspeelt doen de surround speakers niet veel.

Kortom de soundbar is zeer zeker een aanrader!
Indien het budget het toelaat zou ik zeker de complete set nemen!

Pluspunten

  • Strak design
  • Top geluid
  • Subwoofer kan toegevoegd worden (2 stuks)
  • Surround kan toegevoegd worden
  • Spraakbediening

Minpunten

  • Geen Dolby Atmos of DTS X

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e**a@z**o.nl 10-06-2021
  • Product gekocht

Goed apparaat prijs - kwaliteitsverhouding erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bose Soundbar 700 zwart

Algemene score

8,0
Goede geluidsweergave, goede prijs- kwaliteitsverhouding! Goede koop samen met subwoofer 700

Pluspunten

  • Geluid
  • Vorm
  • Aansluiting

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

L**d@s**b.nl 24-05-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Duur voor enkel een soundbar.

Geschreven voor: Bose Soundbar 700 zwart

Algemene score

6,0
Valt tegen qua geluid en bediening. Mooi design maar presentatie valt in het niets bij mijn oude Harman Kardon 5.1. De naam Boze geeft niet wat ik er van verwacht. Heb enkel de soundbar. Dat is echt niet voldoende om serieus van je muziek te genieten. Prijs is ook erg hoog. Bij BCC gekocht. Als je van plan bent dit soort bedragen uit te gegeven ga dan naar een echte specialist.

Pluspunten

  • Design
  • Installatie

Minpunten

  • prijs
  • Geluid
  • bediening

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Antonofje 21-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Problemen en geen ondersteuning of service

Geschreven voor: Bose Soundbar 700 zwart

Algemene score

1,0
Na 5 dagen proberen, aansluiten, installeren, terugzetten op fabrieksinstellingen heb ik het opgegeven.

De problemen;
Geen ARC vanaf Samsung Smart TV (met ARC)
Zeer korte geluid onderbrekingen, gemiddeld 1 x per ca 2 minuten bij geluid via optische kabel.
Universele afstandbediening werkt niet met Samsung Smart TV en VU+ Ultimo 4K sat receiver.
Geen ondersteuning of hulp van Bose, chat wordt niet beantwoord.

Set gaat terug en vervang de soundbar 700 voor Sonos. Vroeger was Bose een topmerk met goede service maar heden levert Bose waren uit China en verleent geen enkele service.

Pluspunten

  • Geluid
  • Vormgeving

Minpunten

  • Installatie
  • Service

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Slecht
Uitstekend
Voldoende

Reageer

N.Breebaart 12-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bose Soundbar 700 zwart

Algemene score

10,0
Ik ging voor 2 merken maar door de vaardigheid en kennis van de verkoper van BCC heeft het mij toen besloten om voor Bose te gaan. De techniek en geluid bij de opstelling die ik kreeg te horen in de winkel staat Bose bij mij hoog in het vaandel met andere woorden Toppie.

Pluspunten

  • Geweldig geluid, ook zonder basbox
  • Draadloos
  • Snel en eenvoudig te installeren
  • Prijsverhouding met andere merken is goed
  • Met afstandbediening

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard09 15-03-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bose Soundbar 700 zwart

Algemene score

8,0
Hij heeft een geweldig geluid zeker met de achter speakers het enigste min punt zijn de microfoons of ik nou zacht praat of hard de spraak assistant werkt voor geen meter dat is wel een min punt

Pluspunten

  • Geluid
  • Dessign

Minpunten

  • Microfoons

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma Nieuwenhuyse 04-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig design, geweldig geluid

Geschreven voor: Bose Soundbar 700 zwart

Algemene score

9,0
Fantastische aankoop, prachtig geluid, strak design. Een prijzige uitgave.
De radio gaat via de LG tv, jammer dat de tv blijft aan staan.
Je moet je wel verdiepen in de werking van dit product.

Pluspunten

  • Prachtig design
  • Geweldig geluid

Minpunten

  • gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Ger. K 15-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

soundbar in combinatie met de satellieten en woofer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bose Soundbar 700 zwart

Algemene score

9,0
in de winkel kwam deze combinatie het beste eruit.
vormgeving en geluid.
geen snoertjes
en in het wit is het een mooi geheel met mij tv

Pluspunten

  • zeer goed geluid (vol zonder te dreunen)
  • klein en mooi met een grote prestatie
  • simpel te bedienen
  • leuk ook Google assistent
  • dit weer leuk met andere smart te kombineren

Minpunten

  • prijzig maar dan heb ook wat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reuzenrob 30-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bose soundbar 700 super geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bose Soundbar 700 zwart

Algemene score

9,0
na de bose 300 500 700 te hebben beluisterd zijn we gegaan voor de 700 serie .geen spijt van en wat ook leuk is de spraakherkenning google zal het druk krijgen ondanks dat we niet voor de hoofdprijs wilde gaan toch maar gekocht maar ja kwaliteit kost geld .

Pluspunten

  • super geluid
  • spraak herkenning
  • eindelijk wel iemand die naar me luisterd

Minpunten

  • blijft veel geld

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

tigerone 25-11-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

geweldig geluid

Geschreven voor: Bose Soundbar 700 zwart

Algemene score

9,0
Deze soundbar 700 heeft alles wat ik er van verwacht en heel makkelijk in de bediening, gewoon via je tablet of je smartfoon kun je alles bedienen en instellen.
Ook andere boxen kun je heel gemakkelijk koppelen aan de soundbar 700.

Pluspunten

  • goed geluid
  • makkelijk aanpassen
  • makkelijke bediening

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 22-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bose Soundbar 700 zwart

Algemene score

8,0
Ik heb sinds enkele weken de Bose 700 soundbar i.c.m. de Bose subwoofer.
Ik heb deze aangesloten met een tevens nieuw aangekochte tv van Samsung QE55Q90R.
Installatie verliep goed met de Bose app.
Ik heb de Soundbar via de HDMI aansluiting met de tv gekoppeld via de HDMI eARC op de tv.
Probleem is nu dat beeld en geluid niet synchroon lopen. Er zit een duidelijke vertraging in wat behoorlijk irritant is en krijg ik ook niet afgesteld. Via de winkel nagevraagd en zij geven aan om de optische aansluiting te gebruiken echter wordt door Bose niet aanbevolen en lijkt me qua geluidskwaliteit ook niet optimaal.
Heeft iemand hier ook ervaring mee?
Verder ben ik uiterst tevreden over de geluidskwaliteit zeker met de subwoofer bij het kijken van films een genot.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Vormgeving
  • afstandbediening

Minpunten

  • Geluid en beeld krijg ik niet synchroon

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

IoTFreak 01-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Achterhaald product voldoet niet aan de eisen van vandaag

Geschreven voor: Bose Soundbar 700 zwart

Algemene score

4,0
Ik ben uitgegaan van de kundigheid van de verkoper. Ik vroeg een oplossing waarbij ik alles kon doen middels mijn telefoon en geen afstandsbedieningen meer nodig had.
Helaas dit kan niet met de soundbar 700 van Bose.

De app is niet gebruiksvriendelijk en laat veel te wensen over. Ook het feit dat er geen OSD op de soundbar zit maakt de app helemaal onhandelbaar (Bose Music).

Er is maar 1 HDMI ingang die ook tevens als ARC poort dient dus moet je alles naar je TV doorsturen. Denk aan je Bluray en AppleTV bijvoorbeeld. Het is geen DLNA apparaat dus is niet e ontdekken in je eigen netwerk zonder de appte gebruiken. Als je dan toch afscheid wilt nemen van aansluitingen zou ikzelf TOS-link laten vervallen.

Over geluidskwaliteit valt te twisten echter met de Adaptiq ingericht is het geluid echt mooi overal in je kamer. Dus voor wat minder eissende gebruikers is dit zeker een elegante oplossing. Zeker met de Base Module 700 (optioneel) is het helemaal af en heb je geen gedoe meer met snoertjes.

Er zijn prijs kwaliteit verhoudend wel betere producten op de markt.

Pluspunten

  • Kwaliteit van het geluid
  • Mooi design
  • Soundbar is lekker compact
  • Duidelijke quick install guide
  • Goede verpakking

Minpunten

  • 1 HDMI poort
  • AB reageert traag en is van onprettig materiaal
  • Weinig informatie te vinden op de website
  • De app biedt weinig mogelijkheden
  • De app is zeer onvriendelijk en niet intuïtief

Review criteria:

Goed
Slecht
Slecht
Goed
Voldoende

Reageer

Sandra 12-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bose soundbar 700

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bose Soundbar 700 zwart

Algemene score

10,0
Vindt het een super mooi systeem met de bij behorende bose bass modulen en surroundspeakers. Super mooi geluid. Vindt het wel jammer dat de verlichting van de afstandbediening zeer kort blijft branden waardoor je constant de afstandbediening moet bewegen.

Pluspunten

  • Geluid
  • Uitstraling
  • Installatie

Minpunten

  • Verlichting afstandbediening
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andy 06-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed produkt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bose Soundbar 700 zwart

Algemene score

9,0
Was enige tijd op zoek naar een goede soundbar had er een van Samsung, na geluisterd te hebben bij een speciaal zaak ben ik gaan Google's om een mooie prijs te zoeken voor de bose 700.
In Nederland is hij overal 899 euro, flink aan de prijs echter vlak over de grens bij Saturn stond het product voor 649 euro, dat gaf de doorslagen een dagje uit , geïnstalleerd en genieten van het mooie geluid.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Geluid
  • Instalatie

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

F.P.M. Boonen 05-02-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede soundbar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bose Soundbar 700 zwart

Algemene score

9,0
Update op 05/02/2019:
Qua design mooi vormgegeven soundbar. In deze mooie behuizing woont een enorme techniek die o.a. voor een geweldig geluid zorgt. Via de eenvoudig te bedienen app kan men het geluid snel en volledig naar persoonlijke voorkeuren instellen. Het aansluiten op de Televisie is eenvoudig en het in te stellen geluid maakt het gebruik van ondertiteling overbodig.

Review van 18/10/2018:
“Geweldenaar in geluid en eenvoudig gebruik.”
De geluidskwaliteit van de soundbar is geweldig. Aangesloten op je TV zorgt hij voor een goed te volgen geluid zodat " terugspoelen" of ondertiteling overbodig wordt. Wat een vooruitgang.
Het aansluiten en installeren is eenvoudig. Er zijn met deze soundbar heel veel mogelijkheden die gemakkelijk met de I-pad op te roepen en te bedienen zijn.
Kinderlijke eenvoud qua bediening en een geweldenaar in geluid.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Geweldig geluid
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bas 07-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi breed en een super strak geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bose Soundbar 700 zwart

Algemene score

10,0
Een geweldige sound bar met super vol geluid en ook verder uit te breiden het kost wat maar dan heb je ook echt wat

Pluspunten

  • Makkelijk aan te sluiten
  • Past geluid aan aan de omgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Ststue 12-11-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooi smal design en eindelijk WIT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bose Soundbar 700 wit

Algemene score

7,0
Hoewel ik over het geluid niet volledig tevreden ben in verschil met mijn Surround receiver en 5.2 opstelling met losse boxen
Al ben ik nu wel gewend aan het geluid
Mijn losse audio gebruik ik alleen nog voor muziek.

Maar ik ben voor de nieuwe kopers wel blij dat de soundbar gelijk met de achterdpeakertjes nu eindelijk ook in het wit leverbaar is. Jammer dat Bose niet meteen gelijk de zwarte en witte uitvoering op de markt heeft gezet. Nu heb ik de zwarte uitvoeringen en daar baal ik een beetje van. Anders had ik de hele set in het wit gekocht dat had beter in mijn intetieur grpast

Pluspunten

  • Goed voor films
  • Nu hele set in wit leverbaar

Minpunten

  • Niet voor de echte muziek luisteraar
  • Geen fijnafstelling toonregeling

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews