Rowenta Maestria Ultimate Experience CV9920 Föhn - Zwart/Koper - Föhns

Rowenta Maestria Ultimate Experience CV9920 Föhn - Zwart/Koper
Rowenta Maestria Ultimate Experience CV9920 Föhn - Zwart/Koper
Review schrijven over Rowenta Maestria Ultimate Experience CV9920 Föhn - Zwart/Koper

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

Alle 3 prijzen en aanbieders

Verpakkingsgewicht
1.5 kg
Taal handleiding
Universeel
MPN (Manufacturer Part Number)
Verpakking breedte
650 g
EAN

Productomschrijving

De Ultimate Experience Maestria haardroger van Rowenta
Superieure kwaliteit en ongeëvenaarde prestaties, elke dag opnieuw. De Ultimate Experience Maestria haardroger van Rowenta is ontworpen om je haarstyling naar een professioneel niveau te tillen. De borstelloze Nano-motortechnologie met een sterke luchtstroom wordt gecombineerd met een extra dun opzetstuk van 5 mm. Voor een gerichte luchtstroom en een eindeloze hoeveelheid looks. Ontdek met ultralichte materialen en een gestroomlijnd ontwerp een splinternieuwe stylingervaring met ongeëvenaard comfort en gemak. De geavanceerde Air-to-Care-technologie van Rowenta biedt ultieme gladheid en glans, dankzij negatieve en positieve ionen die zorgen voor tot wel 93% glanzender haar.* Maestria is jouw complete stylingpakket, inclusief: Drie veelzijdige accessoires voor al je stylingwensen, 9 intuïtieve snelheids- en temperatuurcombinaties, een uitneembaar rooster voor moeiteloze reiniging, en een koude luchtstoot als finishing touch voor een langdurige, perfecte look.

a************@g********01-01-2025
Ik was na 30 jaar toe aan een nieuwe fohn. Wat een verbetering: hij weegt weinig, ligt lekker in de hand, heeft een geconcentreerde luchtstroom en mn haar wordt niet statisch! Ook mijn kinderen zijn er enthousiast over. Ik vond m wel duur, maar kreeg korting door cashback actie, waardoor ik toch voor deze heb gekozen
D02-12-2024
Enorm blij met de aankoop van de fohn. Mijn haar glanst, is vrij snel droog en ik vind de fohn qua geluid ook prettig in gebruik. Ik heb veel en heel dik haar, dit is een goede investering geweest!
Pluspunten
  • Makkelijk in de hand, licht gewicht
  • Droogt snel
Lees alle reviews

Heb jij dit product in bezit en wil je graag je mening geven? Start dan hieronder met het schrijven van je review. Afhankelijk van de details duurt het schrijven van een review gemiddeld tussen de 3 en 10 minuten. Met jouw mening help je andere bezoekers een betere keuze te maken én maak je iedere maand kans op €250,-! Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?